DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Homeshop

  Kunne du tænkte dig at shoppe alt til hus og have, imens du sidder i sofaen?
  Homeshop.dk er et online byggemarked hvor du kan købe alt til din bolig, lige fra grill, byggematerialer, beklædning, alt i tilbehør til byggeri samt maskiner. Alt fås desuden i outlet.

  Eftter at være grundlagt tilbage i 2003 i Kjellerup, har virksomheden udviklet sig støt og rolig. Homeshop.dk leverer i dag alt til hus og have til de billigeste priser og med den hurtigste levering. Dette har medført at de i dag er skandinaviens største online grill butik og førende inden for en lang række af tilbehør. Alt dette har kunne lade sig gøre ved at opbygge langvarige relationer til kunderne, ved at være en seriøs virksomhed der med stor opmærksomhed på kundens behov, sikre alt til hus og have, bestilt online og leveret lige til døren. Hertil har Homeshop.dk også E-mærket for at sikre en tillidsfuld handel, hele vejen igennem.

  Produkter

  hos Homeshop.dk
  Hos Homeshop.dk finder du det bedste udstyr, til de billigste priser inden for byggeri. Her finder du alle de kendte mærker inden for havemaskiner, grill og tilbehør til hus og have. For at sikre en nem og overskuelig online shop, skal du kun igennem fem trin, før du har sikret dig at din vare bliver leveret til din adresse. Find først de ønskede produkter, enten ved hjælp af den overskuelige menu, eller brug søgefunktionen. Efter du har lagt dem i indkøbskurven, indtaster du dine personlige oplysninger, og vælger betalingsform. Godkend så forretningsbetingelserne, og gennemgå dine indtastede oplysninger. Herefter er det kun at trykke på godkend, og du kan nu glæde dig til at modtage dine varer. Der er også mulighed for at afhente varene i den fysiske butik i Kjellerup, såfremt dette ønskes, og du undgår dermed fragtgebyret. Så dyk ned i Homeshop.dk's mange produkter og lad dig inspirere af det store udvalg i alt til boligen og haven.


  DivaQ kommer på besøg hos Homeshop.dk

  Kundeservicen

  Hos Homeshop.dk bliver kundeservicen taget alvorlig. Kunden er altid i fokus, hvor åbenhed, ærlighed og dialog er nøgleordene. Hos Homeshop.dk bliver aftaler overholdt, og man kan derfor altid regne med at henvendelser bliver taget seriøst. Derfor er det også vedtaget, at yde en ekstra service overfor kunderne. Den obligatoriske 14 dages fortrydelsesret er forlænget til 30 dages returret på varer med ubrudt emballage. Dertil gælder den 2 års reklamationsret selvfølgelig også, på alle vare købt hos Homeshop.dk. Kundeservicen har åben mandag til fredag på telefon i åbningstiden, mens de altid kan kontaktes på e-mail. Disse besvares inden for 24 timer i hverdagen og du kan derfor altid forvente et hurtigt svar på dine spørgsmål, hos Danmarks bedste online shop til byggeri.

  Anmeldelse:

  Gør din handel hos Homeshop.dk, dit online byggemarked. Skal du sikre dig de bedste materialer, maskiner, grill eller alt i tilbehør, så gør gør dit køb her. De har de billigste priser og den hurtigste levering, hvilket hurtigt vil gøre dem til din foretrukne online shop, når der skal købes alt til boligen og haven. Tøv derfor ikke med at gøre din handel, og giv din vurdering af Homeshop.dk bagefter.

  Homeshop
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Homeshop

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Homeshop et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Homeshop I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Homeshop?

  Homeshop er for hovedparten aktiv I Netbutikker, mere specifikt med Boligindretning, Kontor, Hobby & Fest

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Homeshop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.