DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser vidaXL

  Hvis du leder efter et firma, som har næsten alt, så er det vidaXL, eller rettere, de har det meste, og de har rigtig meget af det, som vi alle går og bruger til hverdag. Der er hundemad i deres sortiment, og der er også alt til haven eller en sofa, hvis du står og mangler det. Det er med al sandsynlighed derfor, der er xl i deres navn, for det er et enormt sortiment, og det er svært at holde styr på alt det, de sælger, men det er der heldigvis en masse gode medarbejdere, som er i stand til for dig.

  Om vidaXL

  VidaXL startede som en lille onlineforretning og er i dag verdensomspændende. De har et sortiment, som de færreste andre firmaer kan leve op til. Hos vidaXL er der mange muligheder for, at du kan finde alt det, som du leder efter til både hunden, huset og haven på en gang, for de forhandler alt. Lidt som et kæmpe marked, hvor alt er tilgængeligt, men her er det blot et enkelt klik væk med musen. VidaXL har en klar og tydelig filosofi, kunderne er meget prisbevidste, de er altid på jagt efter det bedste, de kan få, til en billig pris.

  vidaXL.com - Live it up for less

  Services hos vidaXL


  En ting, du får hos vidaXL er det gode tilbud, for det er nemlig lige det, som de slår sig på, og det er, hvad de tilbyder alle deres kunder. Du kan desuden få kundesupport på samme sprog, som de har hjemmesider på, og det er mange lande, som de skal sikre, de har kompetente ansatte i, noget som kræver meget af dem, men som også er med til at sikre, kunderne får den rigtige support. VidaXL er klar over, de er nødt til at sikre mange gode tilbud, for deres kunder er vant til, at de kan få varer, hundefoder eller noget tredje til gode priser, så de er altid på jagt efter leverandører, som lever op til deres standard, og som ikke er for dyre. De sender deres varer fragtfrit, hvis du køber for et vist beløb.

  Klager og kundeservice

  Når du skal have fat i vidaXL så er et utroligt let. Som med alt andet med vidaXL, så får du alle de oplysninger, du skal bruge, på deres meget flotte hjemmeside. På hjemmesiden finder du let alle de ting, som du skal bruge for at komme i kontakt med dem, og det er lige meget, om det er på telefon eller på mail, du kontakter dem. De svarer hurtigt, og det er kompetente medarbejdere, så du føler dig godt behandlet, og det er lige meget, om det er en klage eller andet, du henvender dig med.

  Anmeldelse af vidaXL

  VidaXL er et af de firmaer, som har mange kunder, og der er mange, som hver dag kigger på, om det er nogen, de vil handle med. De tjekker sider med bedømmelser, og nu er der kommet en ny side.På den side med bedømmelser, som er ny på markedet, er det muligt, at du som forbruger kan give en mere konstruktiv og objektiv bedømmelse. Noget som mange andre forbrugere og måske endda firmaerne selv kan bruge til noget i fremtiden.

  vidaXL
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (3)

  3.8
  67% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  4.6
  Service
  rating
  2.6
  Pris
  rating
  5.4
  Levering
  rating
  2.6

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Umuligt at komme igennem til kundeservice

  Chatten er en ubrugelig maskine, og ingen svarer på kundeservicetlf. Man kan ikke maile til dem..

  Af: Hanne Lund06-04-2021
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Nej
  3
  rating

  aktion

  Deres aktioner er fup har 3 gange været højestbydened ved afslutning og har efterfølgende fået mail om jeg var overbudt. Sidst var jeg 5 mi før aktionsafslutning højestbydende som det 24 afgivet bud. 3 mi efter aktionafslut fik jeg mail om jeg var overbudt så de byder nok selv til sidst

  Af: Jørgen Hansen20-03-2021
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Ja
  2
  rating

  kan ikke komme i kontakt med dem

  Fik brændeskur leveret, hurtigt og fint - men - men uden skuer og bolte og manuel, bare plader of stolper.
  Har nu i over en uge forsøgt at få fat, ingen kundesupport eller svar - ikke engang en "vi har modtaget" svar.

  Det er håbløst .. selv årsags drop down har fejl og haft det i over en uge - det sejler ..

  øv ..

  Af: Steen Helge Isdahl21-07-2020
  qzakziywlc17-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Ja
  6.5
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om vidaXL

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er vidaXL et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af vidaXL I gennemsnit. De modtog følgende 3.8 ud af 10 med 67% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette vidaXL?

  vidaXL er for hovedparten aktiv I Netbutikker, mere specifikt med

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van vidaXL gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.