DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Vivara

  Er der noget bedre end at sidde i stuen og se ud på havens bevingede beboere? Fuglehuse og redekasser giver os et blik ind i naturen omkring os hvor vi bor og de danske havefugle. Og hvis man holder af det lokale fugleliv, synes man nok også, at de skal have de helt rigtige betingelser for at skabe en god tilværelse i nabolaget. Men hvordan giver man dem det? Vivara Naturprodukter mener, de har svaret. På denne side kan du læse anmeldelser af foder producenten.

  Om Vivara
  Vivara er producent og formidler af produkter til havens dyreliv. Selskabet blev grundlagt for omkring 30 år siden som et forsøg. En landmand og en ornitolog ville undersøge hvad der skete, hvis man fodrede vilde fugle på en gård. Forsøget var en succes og siden da har Vivara produceret foderblandinger og fodersystemer til forbrugere i samarbejde med natur- og dyreværnsforeninger. Vivaras mission er, at medvirke til, at havens vilde dyr tilbydes de bedste livsbetingelser.
  På deres hjemmeside har Vivara en blog, gratis kataloger og andre ressourcer for dem, der ønsker at vide mere om havens dyreliv, og om hvordan vi passer på det.

  Produkter og Services
  Vivara har en række produktkategorier, der alle relaterer til have og vilde dyr. Under fuglefoder kan man købe færdigblandet foder. Man kan også købe enkeltprodukter som jordnødder og tørrede melorme, hvis man har lidt bedre forstand på, hvad fuglene i ens egen have har brug for. Man kan købe fodersystemer, der passer til sin egen have, heriblandt foderbrædder, automater, hængende, stang, til vindue m.m. Håber man, at en fuglefamilie vil slå sig ned i haven, kan man hos Vivara anskaffe sig redekasser af forskellige materialer. Er det ikke fugle men andet dyreliv, man er interesseret i at tiltrække, har Vivara også produkter til insekter, egern, pindsvin, ænder og svaner, flagermus og frøer samt tudser.
  Vivara tilbyder også udendørs planter, der er dyrket på egne marker. Virksomheden tilbyder 100% vækstgaranti på alle deres planter i to måneder.
  Ifølge Vivara sendes varerne almindeligvis samme dag som de er bestilt. De sendes fra deres lager i Holland og leveres inden for 2-5 hverdage. Vivara sender med PostNord. Forsendelsesomkostningerne er 50 kr. pr. Ordre. Der er gratis levering på ordrer over 500 kr. Hvis du ikke er hjemme ved leveringstidspunktet, efterlader PostNord en meddelelse om, hvor ordren kan afhentes. Planteordrer tager almindeligvis 1-2 dage ekstra, da planterne først gøres klar til afsending efter ordren er modtaget. Vivara har 14 dages almindelig fortrydelsesret. Den starter på leveringsdatoen. Alternativt kan man nægte at modtage varen eller lade være med at afhente den hos PostNord. Kontakt firmaet inden du sender retur for at aftale returnering og tilbagebetaling.

  Klager, Komplimenter og Tips til Vivara
  Har du handlet hos foderproducenten? Hjælp andre dyrevenner med, at finde det absolut bedste til deres haves vilde dyreliv ved at efterlade en anmeldelse af Vivara. Tiltrak deres mad mere dyreliv? Gjorde foderblandingerne dyrelivet i din have sundere? Er deres kundeservice venlig og hjælpsom? Vi glæder os til at modtage din anmeldelse.

  Vivara
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Vivara

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Vivara et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Vivara I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Vivara?

  Vivara er for hovedparten aktiv I Netbutikker, mere specifikt med Dyrehandler

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vivara gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.