DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser TripX

  Har du gået og grublet over hvor din næste ferieoplevelse skal være, men ved ikke om din økonomi kan række til det? Ønsker du at bestille en last-minute tur, eller vil du på en længere rejse med det hele planlagt? Uanset hvad dine ambitioner er for dit næste feriemål, skal du ikke tvivle et øjeblik på at TripX er din bedste ven i nød. Dette er rejseselskabet for alle som søger en nem og værdifuld løsning, der ikke koster for meget. Hvem er TripX?

  Om TripX

  TripX er et online rejseselskab der blev etableret i 2010 af Martin Wirth og Morten Husby, der begge har samarbejdet i det svenske rejsebureau Solresor. Begge er erfarne rejseproducenter, og har sammen med et hold af knivskarpe IT-folk opstartet TripX, som nu kan benyttes i alle skandinaviske lande. TripX blev opstartet med det formål at rejser skal være lette og overkommelige for alle, så man kan sikre sig en billig og tryg rejse. For dem er ”billig” nøgleordet der driver værket, og en billig rejse skal være let tilgængelig, med et hav af fantastisk oplevelser til følge. Første udgangspunkt de tager greb om er flyrejsen, som er det essentielle for rejsens prisværdi. Derefter kan der udvælges charterhoteller som alle er håndplukkede af TripX selv, for at tilpasse sig deres skandinaviske kunders behov. Når du bestiller et hotel gennem hjemmesiden kan du være sikker på at du betaler 25-35% mindre end hvis du bestilte via deres egen side, eller andre rejsesøgetjenester. Gennem søgemaskinen finder du alle de billigsterejser på ingen tid. Disse rejsetilbud vil være de billigste der udbydes, og du vil derfor ikke skulle søge på andre søgemaskiner for at sammenligne priserne. Den er allerede klaret hos TripX. Du er også dækket ind af en rejsegaranti hvis der skulle opstå et problem inden rejsen eller under rejsen. Selvom du kan få en billig løsning uanset hvornår du søger, skal du være forberedt på at de billigste sæder bliver solgt først, og at de stiger i takt med at passagerlisten vokser, prisen vil derfor nå sit maksimale niveau 5-10 dage inden du rejser.

  Hvilke fordele kan du få hos TripX?

  Når du logger ind på hjemmesiden vil du øverst se et par valgmuligheder som du kan foretage dig alt efter dine forventninger. Hvis du allerede ved hvad du går efter kan du søge via søgemaskinen som er på startsiden. Ønsker du derimod inspiration kan du klikke på enten rejsemål, rejsetema eller rejsetips og få nogle tilbud som passer helt perfekt til dig, og få nogle unikke ideer med på vejen. Via rejsemål vil du finde 30 forskellige storbyer eller lande og de tilgængelige hoteller som anbefales af TripX. På rejsetema finder du derimod pakkeløsninger som passer til lige netop den ferieoplevelse du går efter, fx all inclusive, familieferie eller luksusferie. Via rejsetips vil du finde hoteller med tilhørende flyrejser som er blevet sat ned i den pågældende periode hvor du søger din rejse. Her er alle de bedste rejsemål samlet med de billigste priser, samt et hav af gode tips om destinationen. Skriv din anmeldelse om TripX på denne side, og fortæl os hvilken oplevelse du havde med selskabet!

  TripX
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om TripX

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er TripX et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af TripX I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette TripX?

  TripX er for hovedparten aktiv I Rejser og Oplevelser, mere specifikt med Lavpris Ferier, Specielle Rejser, Sol og All-Inklusive Ferie, Overnatninger, Grupperejser, Flybilletter, Dagture og Aftenoplevelser

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van TripX gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.