DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Toluna

  Hos Toluna kan du sige din mening og deltage aktivit i feedback ligesom du kan inkludere sidens services på din egen hjemmeside eller blog og fungere som influencer. En ny måde at dele erfaringer med andre. Tjenesten er gratis at anvende og brugerne får point for aktiv deltagelse.

  Om Toluna

  Siden er en del af Toluna Group ejet af et UK baseret firma IMTW ltd, der har specialiseret sig i digitale markeds undersøgelser. Toluna har specialiseret sig i Global Markeds Intelligens og leverer indsigt på bestilling, en ny katergori af markedsundersøgelser. Firmaet er grundlagt i 2000 og er idag en af markedslederne med 10 millioner medlemmer i 59 lande. Virksomheden har europæiske kontorer i 8 lande men er ikke registeret i Danmark.

  Du finder mange videoer om hvordan du kan benytte tjenesten 

  Toluna services

  Toluna er førende på markeds undersøgelser, her har du muligheden for at deltage aktivt i vurderinger af virksomheders services og varer. Blandt Tolunas partnere finder du Amazon, Sony Music, Coca-Cola,Kellogs, Fiat, Expedia og L´oreal. Du kan starte som influencer allerede idag og dele dine oplevelser og inspiration med millioner af brugere, belønningen for dit engagement kan du få udbetalt på PayPal eller gavekort, du kan både optjene point og vinde præmier, jo mere du engagerer dig jo flere point kan du samle sammen eller præmier kan du vinde. Når du svarer på undersøgelser, er du altid anonym, de data der sendes til analysevirksomheden er altid anonyme.

  Toluna giver dig også muligheden for at flytte dit engagement ind på din egen blog eller hjemmeside. Du svarer på spørgeskemaer, der er udarbejdet af Tolunas partnere og målrettet specifik dig og din målgruppe, et spørgeskema tager typisk 15-20 minutter at udfylde og du modtager hver gang belønning i forhold til tidsforbruget. Men Toluna er mere end en spørgeskema tjeneste, Toluna har skabt et fælleskab, hvor du aktivt kan deltage, du kan åbne et nyt emne eller svare på allerede eksisterende brugers spørgsmål, der diskuteres alt muligt mellem himmel og jord, du kan i princippet spørge om hvad som helst og simpelthen vente på at nogle af de 10 millioner andre medlemmer svarer på dit spørgsmål. At tilmelde sig og benytte tjenesten er helt gratis, du betaler ikke for dit medlemskab og du kan altid melde dig ud igen.
  Som vi kender det fra andre Sociale Medier kan man på Toluna også følge profiler, det kan være profiler der poster interessante spørgsmål eller svar og du kan derfor også have følgere på din profil. For at gøre siden endnu sjovere har Toluna tilføjet en spil side hvor du kan spille forskellige online spil, nogle spil er altid tilgængelige andre kun i kortere perioder.
  Når du er medlem kan du optjene point ved at invitere dine venner til at deltage, på den måde samler du hurtigere point du kan indløse til gavekort eller udbetaling på PayPal.

  Kundeservice og klager

  Tolune er ikke repræsenteret i Danmark med et kontor og du kontakter siden via en kontaktform online.

  Skriv en anmeldese

  Hvad er dine oplevelser på Toluna? Skriv en anmeldelse og del dine erfaring til glæde for andre.

  Toluna
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Toluna

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Toluna et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Toluna I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Toluna?

  Toluna er for hovedparten aktiv I Service Firmaer, mere specifikt med Online Undersøgelser og Spørgeskemaer

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Toluna gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.