DanskeAnmeldelser
  Firmaer (2)

  Mobiltelefon og telefon

  I en verden fuld af Mobiltelefoner er der så stadig et behov for fastnettelefoni? Svaret er ja, nogle mennesker vil stadig sige, at det at have en telefon i hjemmet er en nødvendighed og du finder naturligvis også stadig et udbud af fasnettelefoni. Hvad er vigtigt for dig? Når du vælger udbyder er det måske mængden af data der er vigtig, eller hvor god dækning du har på din mobiltelefon. Og er du interesseret i hvad andre kunder mener og har oplevet? Læs anmeldelser, meninger, erfaringer og klager delt af forbrugere her på siden. Vi har også lavet en oversigt over alle udbydere, der tilbyder en fastnettelefoni og mobil telefoni services. Har du selv en oplevelse du kan dele? Skriv en anmeldelse her til glæde for andre forbrugere.

  Alle Mobiltelefon og telefon firmaer (2)

  Mere info om Mobiltelefon og telefon firmaer

  At være til rådighed er blevet en selvfølge nu, de fleste af os har en mobil eller smartphone og kan nås døgnet rundt, året rundt, vi skriver og ringer som aldrig før, og på en helt anden måde end den forrige generation var vant til. Udbydere af mobiltelefoner er også blevet flere over årene, vi kender alle til; Nokia, Samsung, HLC, Motorola og naturligvis Apple. Men også nye producenter som Huawei og Microsoft og Google er kommet på markedet. Du kan købe dem hos f.eks. TDC, C more og 3. Du får gode tilbud men hvad betyder et godt tilbud egentligt? Hvilken udbyder er bedste, tilbyder de bedste kontrakter og lader dig få mest for dine penge? Er det vigtigt at have nyeste telefon og hvad indebærer det? Hvor ofte kan du skifte i din kontrakt? har du månedlige omkostninger? Er der faste minutter inkluderet i din pris? Hvor længe binder dig? Alt dette er vigtige spørgsmål, men det er ikke altid udbyderne er så klare i mælet.

  Vi har lavet en oversigt over Mobil telefon udbydere og her finder du historier og erfaringer fra andre brugere før dig, de deler oplevelser, klager og god service med dig. Måske har du selv en oplevelse at tilføje? Skriv endelig her så andre kan have glæde af det.

  Mobil abonnement er en kontrakt, du kan tegne på din telefon. På den måde kan du ringe og SMS'e, du vælger mellem en masse forskellige produkter og kontrakt muligheder, der alle tilbyder dig services og f.eks. Inkl. Minutter alt efter hvad dit behov er. Måske ringer du ofte til en fastnet telefon, eller til nogle helt bestemte numre, eller du ringer slet ikke men bruger bare data. Måske er du afhængig af at kunne sende et vist antal SMS´er per måned. Afhængig af hvad du vælger betaler du en månedlig pris på din kontrakt. Vi beskriver herunder nogle forskellige modeller der er til rådighed på det danske marked.

  Mobil abonnement med data forbrug bliver mere og mere almindeligt. Mange har en internetadgang eller apps der bruger internet på deres telefon og derfor behøver du også data. Disse abonnementer kommer i mange afskygninger men typisk med en databegræsning som defineres på forhånd. Det er en god ide at vælge et abonnement, der passer til dit faktiske mobildataforbrug fordi du ellers nemt kommer til at betale for noget du ikke bruger.

  Et abonnement uden data kan være en god ide f.eks. For at sikre at dit barn har en mulighed for at ringe til dig eller du kan komme i kontakt med junior, måske også visse grupper af seniorer vil vælge disse abonnementer. Her kan du jo altid sørge for at telefonen kan forbindes til internet med en WI-FI forbindelse.

  Mobil telefoner med abonnement, her er muligheden for at få en skøn ny telefon uden at skulle betale det fulde beløb med det samme, de kommer fra de fleste udbydere til fordelagtige måned priser og kan kombineres med alverdens forskellige abonnementer, vælg det der passer bedst til dit forbrug, hvorefter du betaler samlet for telefon og abonnement.

  Du kan også købe et abonnement til din allerede eksisterende telefon. Her finder du et hav af muligheder, der naturligvis skal evalueres ordentligt for at du ikke betaler for meget eller pludselig løber tør for datatrafik. Overvej hvad du har behov for sammenlign på forskellige udbyderes sider og tjek samtidig løbetiden inden du binder dig.

  Med Prepaid kort kan du betale dit behov helt som det opstår, kortet er nemt og skal bare indsættes i telefonen når du har modtaget det, denne type kort er også ofte valgt til børn, der egentlig bare skal være tilgængelige men som ikke har det store behov for at ringe eller surfe online. Du kan købe ekstra taletid og der er eksempler på firmaer, der har salg af mere taletid i supermarkeder så det er nemt tilgængeligt du kan også tanke på via nettet på disse kort. Du får typisk tilgang til at se forbruget og kan derfor styre hvor mange penge du vil bruge på telefoni denne vej.

  Betaler du for meget hver måned? Er du tilfreds med dit nuværende abonnement eller dækningen fra din udbyder, hvad får du for dine penge? Er dit abonnement ved at løbe ud og du kan skifte udbyder? Husk du kan tage til telefonnummer med dig når du skifter til et andet selskab, gør dig selv en tjeneste, tjek dine abonnementer og priser og læs her andre kunders oplevelser, læs hvad de siger om ikke bare telefonerne men også om udbyderne, havde de gode oplevelser? Hvordan var kundeservice? Hvad fik de for pengene? Var de glade for dækningen? Fungerede data trafikken som den skulle? Hvad med telefonen når noget gik galt? Var der en butik i nærheden? Mange spørgsmål, læs svarene her på siden blandt de kunder der har anmeldt deres telefonfirma, og skriv endelig selv dine egne oplevelser til glæde for alle andre.