DanskeAnmeldelser
  Firmaer (5)

  TV, Film & Streaming

  Hvad er Tv-programmet i aften? Vi plejede at høre det spørgsmål meget oftere end vi gør idag. Det er simpelthen ikke længere nødvendigt at bekymre sig om nu hvor vi kan bruge "on demand" TV. TV når du vil og hvor du vil se det. Men uanset hvordan du vælger at se tv, det er vigtigt at vide, hvad der er inkluderet i dit abonnement (Hvilke kanaler får du og kan du selv vælge din TV-Pakke?). Hvad koster et abonnement, hvor længe skal jeg binder mig og hvordan vælger du en pakkeløsning for TV, Internet og mobil telefoni? Hvad er fordele og ulemper ved sådan en pakke? Er du bedre tjent med separate abonnementer? Er du usikker på om du har den bedste løsning? Er du glad for eller utilfreds med din nuværende udbyder, del dine oplevelser og vær med til at sikre at andre forbrugere får glæde af dine erfaringer.

  Mere info om TV, Film & Streaming firmaer

  Streaming er blevet mere og mere populært over årene, vi vil ikke længere være afhængige af Tv-programmer når de sendes, men se dem på Demand. Udbydere som Netflix, TV2 Play, DR TV, D-Play og Viaplay har hjulpet os godt på vej så vi er blevet vant til at se TV når vi har lyst. Der sendes film, serier - både dansk producerede men også udenlandske serier, og vi ser dem som aldrig før, du kan se spændende dokumentar udsendelser, der giver dig mere end bare underholdning, viden er også blevet en stor del af vores hverdag og det vi ser. Men alle disse tjenester koster penge, læs mere om hvad du kan forvente dig fra andre brugere før dig og skriv gerne dine egne anmeldelser på denne side, kun på den måde kan vi hjælpe hinanden.

  Demand TV er blevet rigtig populært og her kan du læse mere om det. Demand TV er programmer når du har tid og lyst, i en travl hverdag kan ikke altid nå at se TV-avisen kl. 19.30 eller Gift ved første blik når det sendes. Vi bliver mere og mere vant til at smutte forbi skærmen når det passer os, og skærmen er heller i nødvendigvis et stort TV, det kan ligeså godt være på din SmartPhone i toget eller på din Laptop i sengen. Det er virkelig indbegrebet af frihed, se TV når du har tid og mulighed. Men hvilke udbydere findes der? Hvad tilbyder de? Hvad koster det? Og hvad har andre kunder haft af erfaringer med disse firmaer? Hvor brugervenlig er siden, hvor ofte lægges nye programmer til rådighed, hvad er udvalget? Har du mulighed for at se den samme film flere gange til samme pris og så videre. Mange spørgsmål, her på siden finde du ærlige og oprigtige svar fra andre kunder af disse tjenester, og du har mulighed for at dele dine oplevelser, gode som mindre gode til glæde for andre. Kun sådan kan vi alle vælge det der passer os og vores pengepung bedst.