ChicMe Anmeldelser

: 2
100% Vil handle her igen

I fokus: Hvad siger kunderne? Skriv en anmeldelse

L
Lise K.
Jeg elsker at shoppe på ChicMe side! Det er kvinder, der ejes og drives, hvilket er en stor bonus. De har et fantastisk udvalg af produkter fra nogle utrolige stangtøjsmærker. Deres priser er fair,...Læs om
M
mathilde
Nettet, kjolen kommer snart, god service, anbefalesLæs om

Alle anmeldelser (2)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Luksus

  Jeg elsker at shoppe på ChicMe side! Det er kvinder, der ejes og drives, hvilket er en stor bonus. De har et fantastisk udvalg af produkter fra nogle utrolige stangtøjsmærker. Deres priser er fair, og de bringer konstant nye og spændende produkter ind, mens de også holder klassikerne tilgængelige. Kundeservice har været hurtig og venlig. Jeg kan godt lide, at de faktisk også reposter deres kundes opslag på sociale medier! Som en, der ikke er en professionel poledancer, føles det så godt at blive anerkendt og ikke gået forbi for en performer på højere niveau.

  Hjemmesiden er super nem at navigere rundt på og butikken har mange muligheder. Priserne virker meget rimelige, og anmeldelserne af produktet er nyttige! Overvejer at få et gavekort her til min kone!


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Super fin hjemmesider

  Nettet, kjolen kommer snart, god service, anbefales


Andre læste også