DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser ChicMe

  Når man skal bruge det nyeste lige så vel som det pæneste tøj, så er der rigtig mange modebutikker at vælge imellem. Det er dog nemmere hvis man kan købe noget online, som der har det udvalg af mode man skal bruge. Men hvordan kan man være sikker på at kvaliteten og prisen er ordentlig?

  Om ChicMe

  Siden 2015 har ChicMe haft fokus på at gøre unikke modeprodukter tilgængelige. Med inddragelse af mening fra mange af deres kvindelige kunder, så skaber ChicMe de bedste og mest relevante produkter. Produkterne er i samarbejde med kunder, lavet med fokus på mode, design og livstil. Alle deres produkter skabes med den højeste kvalitet muligt og høje standarder.

  Produkter og tjenester

  ChicMe sælger mange tusinde produkter. Her kan du købe produkter efter typen af tøj, årstid og andre kategorier. Har du brug for de nyeste kjoler eller nogle andre sko? Så kan du finde dette og meget mere på deres side. Hvis du gerne vil se hvad der trender så kan du se dette på deres side, lige så vel som nye eller ekslusive produkter. Der er også rigtig ofte tilbud på mange af produkterne, så du kan spare penge uden at gå på kompromis med kvaliteten. Når du kigger på produkter inde for en bestemt kategori, så kan du sortere efter foreslået produkter, best sellers, nyeste varer eller prisen. Her har ChicMe gjort det rigtig nemt at finde lige det du har brug for. Hver uge udgiver ChicMe mere end 1000 nye produkter så de er altid med på trenden.

  Kundeservice og klager

  ChicMe har en del måder at kontakte dem på. Hvis du har spørgsmål til deres kundeservice, så kan du bruge deres live chat. Hvis du allerede har købt et produkt, så kan du logge ind på deres hjemmeside og kontakte deres service. Det er også muligt at få kontakt til dem med WhatsApp eller med Messenger. Hvis du vælger at bruge Messenger eller WhatsApp, så er det ikke krævet at du har en bruger, eftersom du kan kontakte dem som en midlertidig gæst.

  Anmeldelse

  Har du købt produkter fra ChicMe før? Så opfordrer vi dig til at beskrive din erfaring her på DanskeAnmeldelser. Dette kan komme andre til gode hvis de overvejer at købe fra ChicMe. Her kan du beskrive det gode lige så vel som det negative ved deres netbutik. Din anmeldelse går til en samlet vurdering af netbutikken, som gør at andre mulige kunder, hurtigt kan danne sig et overblik, over den gennemsnitlige vurdering af ChicMe.

  ChicMe
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om ChicMe

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er ChicMe et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af ChicMe I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette ChicMe?

  ChicMe er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Mode, Kosmetik & Personlig Pleje

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ChicMe gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.