ChicMe

Alle anmeldelser

ChicMe

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

L
Lise K.
Jeg elsker at shoppe på ChicMe side! Det er kvinder, der ejes og drives, hvilket er en stor bonus. De har et fantastisk udvalg af produkter fra nogle utrolige stangtøjsmærker. Deres priser er fair,...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Luksus

  Jeg elsker at shoppe på ChicMe side! Det er kvinder, der ejes og drives, hvilket er en stor bonus. De har et fantastisk udvalg af produkter fra nogle utrolige stangtøjsmærker. Deres priser er fair, og de bringer konstant nye og spændende produkter ind, mens de også holder klassikerne tilgængelige. Kundeservice har været hurtig og venlig. Jeg kan godt lide, at de faktisk også reposter deres kundes opslag på sociale medier! Som en, der ikke er en professionel poledancer, føles det så godt at blive anerkendt og ikke gået forbi for en performer på højere niveau.

  Hjemmesiden er super nem at navigere rundt på og butikken har mange muligheder. Priserne virker meget rimelige, og anmeldelserne af produktet er nyttige! Overvejer at få et gavekort her til min kone!


Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

ChicMe

Når man skal bruge det nyeste lige så vel som det pæneste tøj, så er der rigtig mange modebutikker at vælge imellem. Det er dog nemmere hvis man kan købe noget online, som der har det udvalg af mode man skal bruge. Men hvordan kan man være sikker på at kvaliteten og prisen er ordentlig?

Om ChicMe
Siden 2015 har ChicMe haft fokus på at gøre unikke modeprodukter tilgængelige. Med inddragelse af mening fra mange af deres kvindelige kunder, så skaber ChicMe de bedste og mest relevante produkter. Produkterne er i samarbejde med kunder, lavet med fokus på mode, design og livstil. Alle deres produkter skabes med den højeste kvalitet muligt og høje standarder.

Produkter og tjenester
ChicMe sælger mange tusinde produkter. Her kan du købe produkter efter typen af tøj, årstid og andre kategorier. Har du brug for de nyeste kjoler eller nogle andre sko? Så kan du finde dette og meget mere på deres side. Hvis du gerne vil se hvad der trender så kan du se dette på deres side, lige så vel som nye eller ekslusive produkter. Der er også rigtig ofte tilbud på mange af produkterne, så du kan spare penge uden at gå på kompromis med kvaliteten. Når du kigger på produkter inde for en bestemt kategori, så kan du sortere efter foreslået produkter, best sellers, nyeste varer eller prisen. Her har ChicMe gjort det rigtig nemt at finde lige det du har brug for. Hver uge udgiver ChicMe mere end 1000 nye produkter så de er altid med på trenden.

Kundeservice og klager
ChicMe har en del måder at kontakte dem på. Hvis du har spørgsmål til deres kundeservice, så kan du bruge deres live chat. Hvis du allerede har købt et produkt, så kan du logge ind på deres hjemmeside og kontakte deres service. Det er også muligt at få kontakt til dem med WhatsApp eller med Messenger. Hvis du vælger at bruge Messenger eller WhatsApp, så er det ikke krævet at du har en bruger, eftersom du kan kontakte dem som en midlertidig gæst.

Anmeldelse
Har du købt produkter fra ChicMe før? Så opfordrer vi dig til at beskrive din erfaring her på DanskeAnmeldelser. Dette kan komme andre til gode hvis de overvejer at købe fra ChicMe. Her kan du beskrive det gode lige så vel som det negative ved deres netbutik. Din anmeldelse går til en samlet vurdering af netbutikken, som gør at andre mulige kunder, hurtigt kan danne sig et overblik, over den gennemsnitlige vurdering af ChicMe.