DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Zaful

  Zaful er en ny online butik, der byder på nogle af de mest dristige og spændende modetøj, som du kan finde. Kollektioner er ikke kun utroligt trendy, men kommer også til en overkommelig pris og enestående kvalitet. På den måde vil de gerne fange de mest modebevidste forbrugere eller dem, der gerne vil forbedre deres stil.

  Om Zaful

  Dette firma byder på alt, hvad du kan forestille dig inden for modeverden - og det er både damemode som herremode samt en masse forskellige former for tilbehør. Det er en netbutik, der blev lanceret i 2013, og de har siden da fokuseret på at udvide deres valgmuligheder, men også forbedre deres produktion og kundeservice. Alt, hvad de gør, er med fokus på at give deres kunder høj kvalitet og nyeste trends til lave priser.

  Varer og udvalg ved Zaful

  Når du kommer ind på deres hjemmeside, kan du se, at de har forskellige kategorier klar. Det tæller blandt andet nyheder, men også mode til kvinder, mænd, svømmetøj, sportstøj, accesories og kjoler. Alle disse hovedkategorier har naturligvis et utal af underkategorier med specifikke genstande som jakker, jeans, shorts, bikini, undertøj, bluser, bodysuits, og hvad du ellers kan forestille dig. Der er et helt utroligt udvalg af moderigtige produkter og varer, og derfor er det næsten kun din fantasi, der sætter grænsen for, hvad du kan finde.

  Zafuls fordele
  Når du kigger på hjemmesidens varer, får du et nemt overblik over udvalget, men også et godt overblik over, hvad varerne har kostet før. På den måde kan du let se, hvad du sparer ved at handle her. Når du har valgt de varer, som du gerne vil købe, kan du gå videre til din indkøbskurv og checkout. Da det er en international side, er næsten alle europæiske betalingsmetoder tilgængelige. Du kan vælge klassikerne MasterCard, VISA og Maestro, eller du kan vælge PayPal, iDeal eller betaling over længere tid med Klarna. Du kan som kunde virkelig vælge den betalingsmetode, der er mest behagelig for dig. Desuden får du gratis levering på alle ordre over 292 kroner.

  Kundeservice og klager

  Der er mange forskellige måder, hvorpå du kan række ud til Zaful. Når du scroller ned på siden, skal du trykke på Contact os, hvorefter du bliver præsenteret for dine valgmuligheder. Hvis du har oprettet en profil på hjemmesiden, kan du vælge at udfylde en formular med dit problem eller åbne en livechat med en af deres medarbejdere. Helt specielt kan de også nås via Facebook Messenger.

  Hvis du er uden for Canada og USA, kan du også ringe til dem på telefonnummer +(001)-202-318-2613, men kundesupport er dog kun tilgængelig på engelsk. Hvis du foretrækker at sende en mail, kan det gørs via support@zaful.com!

  Anmeldelse af Zaful

  Hvis du har købt modetøj gennem ZAFUL, så vil vi meget gerne høre om din oplevelse, god som dårlig. Når du deler din erfaring om, hvilken slags firma Zaful er, hjælper du andre forbrugere med at tage det rigtige valg. Det kan være alt fra tøjets kvalitet til leveringshastighed og kundeservice. Alle kommentarer værdsættes.

  Zaful
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Zaful

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Zaful et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Zaful I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Zaful?

  Zaful er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Mode

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Zaful gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.