Zaful

Alle anmeldelser

Zaful

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Zaful

Zaful er en ny online butik, der byder på nogle af de mest dristige og spændende modetøj, som du kan finde. Kollektioner er ikke kun utroligt trendy, men kommer også til en overkommelig pris og enestående kvalitet. På den måde vil de gerne fange de mest modebevidste forbrugere eller dem, der gerne vil forbedre deres stil.

Om Zaful
Dette firma byder på alt, hvad du kan forestille dig inden for modeverden - og det er både damemode som herremode samt en masse forskellige former for tilbehør. Det er en netbutik, der blev lanceret i 2013, og de har siden da fokuseret på at udvide deres valgmuligheder, men også forbedre deres produktion og kundeservice. Alt, hvad de gør, er med fokus på at give deres kunder høj kvalitet og nyeste trends til lave priser.

Varer og udvalg ved Zaful
Når du kommer ind på deres hjemmeside, kan du se, at de har forskellige kategorier klar. Det tæller blandt andet nyheder, men også mode til kvinder, mænd, svømmetøj, sportstøj, accesories og kjoler. Alle disse hovedkategorier har naturligvis et utal af underkategorier med specifikke genstande som jakker, jeans, shorts, bikini, undertøj, bluser, bodysuits, og hvad du ellers kan forestille dig. Der er et helt utroligt udvalg af moderigtige produkter og varer, og derfor er det næsten kun din fantasi, der sætter grænsen for, hvad du kan finde.

Zafuls fordele
Når du kigger på hjemmesidens varer, får du et nemt overblik over udvalget, men også et godt overblik over, hvad varerne har kostet før. På den måde kan du let se, hvad du sparer ved at handle her. Når du har valgt de varer, som du gerne vil købe, kan du gå videre til din indkøbskurv og checkout. Da det er en international side, er næsten alle europæiske betalingsmetoder tilgængelige. Du kan vælge klassikerne MasterCard, VISA og Maestro, eller du kan vælge PayPal, iDeal eller betaling over længere tid med Klarna. Du kan som kunde virkelig vælge den betalingsmetode, der er mest behagelig for dig. Desuden får du gratis levering på alle ordre over 292 kroner.

Kundeservice og klager
Der er mange forskellige måder, hvorpå du kan række ud til Zaful. Når du scroller ned på siden, skal du trykke på Contact os, hvorefter du bliver præsenteret for dine valgmuligheder. Hvis du har oprettet en profil på hjemmesiden, kan du vælge at udfylde en formular med dit problem eller åbne en livechat med en af deres medarbejdere. Helt specielt kan de også nås via Facebook Messenger.

Hvis du er uden for Canada og USA, kan du også ringe til dem på telefonnummer +(001)-202-318-2613, men kundesupport er dog kun tilgængelig på engelsk. Hvis du foretrækker at sende en mail, kan det gørs via support@zaful.com!

Anmeldelse af Zaful
Hvis du har købt modetøj gennem ZAFUL, så vil vi meget gerne høre om din oplevelse, god som dårlig. Når du deler din erfaring om, hvilken slags firma Zaful er, hjælper du andre forbrugere med at tage det rigtige valg. Det kan være alt fra tøjets kvalitet til leveringshastighed og kundeservice. Alle kommentarer værdsættes.