Cocopanda

Alle anmeldelser

Cocopanda

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Jordklok

Jordklok

1 anmeldelser

Jordklok er et firma, som rammer lige i hjertekulen på en trend, som lige nu blæser over den vestlige verden som en orkan - økol...

Logo Lensway

Lensway

1 anmeldelser

Der er mange, som bruger briller og kontaktlinser, men det er ofte en bekostelig affære, og der er mange, som leder efter det gode tilbud ell...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Sephora

Sephora

1 anmeldelser

Det er ikke tit, åbningen af en forretning med makeup og hudpleje har været så hypet, som tilfældet var med den franske k&a...

Cocopanda

Cocopanda har sin oprindelse i Skandinavien. Succeshistorien startede i 2007 i Norge med den flere prisvindende online skønhedsbutik BliVakker.no. Siden da er de vokset støt. Som følge heraf er de i øjeblikket repræsenteret i seks europæiske lande: Norge, Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, Østrig, Polen og Holland.

I Danmark har de været repræsenteret af Cocopanda.dk siden 2012, der tilbyder en bred vifte af mærkevarekosmetik, hudpleje, hårpleje og stylingprodukter til konkurrencedygtige priser.

Hos Cocopanda lever og elsker de skønhed og er inspireret af troen på, at alle mennesker er smukke. De vil gerne gøre deres del for at hjælpe alle med at udtrykke den skønhed i den grad, de ønsker det.

Om Cocopanda
Hele Cocopanda-teamet er motiveret for at behandle hver enkelt kunde som et individ og ønsker at tilbyde alle en god indkøbsoplevelse med et godt udvalg og gode priser. For at sikre dette, arbejder de løbende på at forbedre deres service og brugervenlighed i webbutikken og på løbende at udvide deres sortiment. De elsker at tilfredsstille deres kunder og er meget glade for at modtage din feedback.

Har du forslag til forbedringer, produktønsker, ris eller ros, kan du sende en besked til kundeservice via 'min side' eller sende en mail til post@cocopanda.dk og du vil blive sat i kontakt med en af ​​vores venlige kundeservicerepræsentanter.

Hvor køber Cocopanda produkter fra?
Cocopanda køber 85% af deres produkter direkte fra autoriserede forhandlere, mens de resterende varer købes gennem parallelimport.

Import uden direkte aftale med mærket kaldes parallelimport og er lige så lovligt, som det er normalt. Cocopanda har startet rejsen for danskere, der ikke rejser til udlandet, for at købe mærker billigere. De køber mærkerne på samme marked som alle andre danske mærkevarer.

Når de køber mærker, er der to hovedting de har som krav: Ægthedsgaranti og holdbarhedsgaranti. De er altid opmærksomme på udløbsdatoen på produkterne, så produkter med kort udløbsdato købes ikke.
Disse oplysninger får de, når de får tilsendt tilbud, eller når de besøger deres leverandør. Cocopanda har også en "ægthedsgaranti" kontrakt med alle vores leverandører. Det betyder, at leverandøren skal give dem en faktura, hvoraf det fremgår, hvem produkterne er købt hos, at de er købt direkte hos brandrepræsentanten. Ligesom du kan være uheldig og købe et udgået produkt fra en detailbutik, kan det også ske for os. I disse tilfælde opfordrer vi dig til at kontakte kundeservice, så vi kan løse problemet.

Cocopanda garanterer ægtheden og holdbarheden af ​​vores produkter og er i kontakt med alle deres leverandører for at sikre dette. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at sende en besked til kundeservice via 'min side' eller kontakte os: post@cocopanda.dk

Tak fordi du læste om Cocopanda
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Cocopanda kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.