CoolPriser

Alle anmeldelser

CoolPriser

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

S
Sofie M.
Vanvittig hurtig levering og god kundesupport! Jeg bestilte en spillekonsol lørdag og fik den leveret kl. 04.00 søndag morgen. Efter nogen tid var der et lille problem med en af controllerne, så je...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Elsker min nye parfume

  Vanvittig hurtig levering og god kundesupport! Jeg bestilte en spillekonsol lørdag og fik den leveret kl. 04.00 søndag morgen. Efter nogen tid var der et lille problem med en af controllerne, så jeg kontaktede dem igen, og de sendte mig straks en ny controller. Jeg må sige fremragende service! Vil helt klart anbefale jer til venner og familie

  Hurtig levering direkte til min dør, men en af mine pakker var beskadiget og jeg har kontakt til firmaet. Et par dage senere fik jeg en ny fra butikken.

  Hurtigt svar på min e-mail forespørgsel om min ordre..
  Hurtig levering..Min parfume vare var meget godt pakket ind..
  Alt i alt fremragende service og priser.


Andre læste også

Logo Børn i balance

Børn i balance

1 anmeldelser

 Legetøj og tilbehør til børn er en af de ting vi danskere køber allermest på nettet. Som resultat er antall...

Logo iELM

iELM

1 anmeldelser

De fleste er enige om, at når det handler om tøj og tilbehør til børn, så er kun det bedste godt nok. Derfor g&ari...

Logo Reima

Reima

1 anmeldelser

Det danske vejr er foranderligt, og det ved Reima, så derfor har de tøj de familiens yngste medlemmer til alle former for vejr, og de ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

CoolPriser

 

Er det ikke fedt, når alt er samlet på et sted? Én indkøbskurv, én transaktion, én levering at holde styr på. Det er det online handel går ud på – det skal være nemt. Det er det hos coolpriser.dk. Denne online forhandler har i over et årti tilbudt danskerne et væld af produkter fra deres webshop. Det startede som mobiltilbehør, men nu kan du altså få masser af ting til hjemmet, til dig selv, til ungerne, til ferien, til kontoret, til alt mellem himmel og jord.

Om Coolpriser
Siden 2009 har coolpriser.dk tilbudt danskerne gadgets, covers og andet mobil- og tablettilbehør. Butikken har siden ekspanderet med webshops i andre lande, såsom Sverige og England. Coolpriser har derudover ekspanderet sortimentet til at indeholde flere produktkategorier inden for hjem, personlig pleje og teknologi. Se mere om produktkategorier under Produkter og Services.

Produkter og Services
Coolpriser startede med tilbehør til mobil og tablet, men har siden ekspanderet. De har stadig et stort udvalg af mobil tilbehør til en lang række modeller. Blandt andet kan du få covers til alle de store mærker såsom Apple, Samsung, LG, Huawei, Nokia, m.m. Andet tilbehør inkluderer bilholdere, beskyttelsesfilm, opladere til hjem og bil og meget andet. Coolpriser forsøger at holde et lager af tilbehør til nyligt lancerede modeller samt de ældre modeller, så de kan tilbyde tilbehør til enhver. Enkelte typer tilbehør kan bruges universelt.
Andre produktkategorier inkluderer parfumer og skønhed, bolig og fritid, elektronik og forbruger, GoPro og kamera tilbehør, kontorartikler og dymo labels, samt legetøj og børn. Coolpriser bærer mange velkendte mærker i deres sortiment af personlig pleje. Hos dem kan du købe parfumer fra Gucci, Dolce & Gabbana og Marc Jacobs. Under ansigtspleje finder du cremer fra luksusmærker som La Roche Posay, Chanel, Estee Lauder og mange flere. Coolpriser har også billigere plejeprodukter fra brands som Olay og Ponds.
Under bolig og fritid finder du både ting til de sjove stunder og til de praktiske. Hobby, grill, ferie og wallstickers er nogle af de få underkategier, du kan finde her. Coolpriser kan også bruges til at få sendt de almindelige, kedelige nødvendighedsvarer til døren nemt og til en god pris – for eksempel opvaskemiddel og skyllemiddel.
Coolpriser har en fast fragtpris på 29 kr. De tilbyder gratis levering ved køb over 400 kr. Bestiller du inden kl. 15 kan varen oftest afsendes samme dag. Du kan forvente at modtage din vare i løbet af 1-2 hverdage.
Coolpriser.dk er e-mærket, hvilket vil sige webshoppen er kontrolleret af myndighederne og godkendt af en senior jurist. Det giver dig beskyttelse som kunde.

Komplimenter, Klager og Tips til Coolpriser
At have alt samlet på ét sted lyder jo dejlig nemt og praktisk, men er det nu også det? Vi vil høre fra jer, der har handlet hos coolpriser.dk. Fra jer, der har været i kontakt med deres kundeservice. Fra jer, der har returneret et fortrudt køb. Hvad synes du om deres priser, levering og kundeservice? Du kan hjælpe andre forbrugere ved at efterlade en kort anmeldelse af coolpriser og din oplevelse med firmaet!