DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser CoolPriser

  Er det ikke fedt, når alt er samlet på et sted? Én indkøbskurv, én transaktion, én levering at holde styr på. Det er det online handel går ud på – det skal være nemt. Det er det hos coolpriser.dk. Denne online forhandler har i over et årti tilbudt danskerne et væld af produkter fra deres webshop. Det startede som mobiltilbehør, men nu kan du altså få masser af ting til hjemmet, til dig selv, til ungerne, til ferien, til kontoret, til alt mellem himmel og jord.

  Om Coolpriser
  Siden 2009 har coolpriser.dk tilbudt danskerne gadgets, covers og andet mobil- og tablettilbehør. Butikken har siden ekspanderet med webshops i andre lande, såsom Sverige og England. Coolpriser har derudover ekspanderet sortimentet til at indeholde flere produktkategorier inden for hjem, personlig pleje og teknologi. Se mere om produktkategorier under Produkter og Services.

  Produkter og Services
  Coolpriser startede med tilbehør til mobil og tablet, men har siden ekspanderet. De har stadig et stort udvalg af mobil tilbehør til en lang række modeller. Blandt andet kan du få covers til alle de store mærker såsom Apple, Samsung, LG, Huawei, Nokia, m.m. Andet tilbehør inkluderer bilholdere, beskyttelsesfilm, opladere til hjem og bil og meget andet. Coolpriser forsøger at holde et lager af tilbehør til nyligt lancerede modeller samt de ældre modeller, så de kan tilbyde tilbehør til enhver. Enkelte typer tilbehør kan bruges universelt.
  Andre produktkategorier inkluderer parfumer og skønhed, bolig og fritid, elektronik og forbruger, GoPro og kamera tilbehør, kontorartikler og dymo labels, samt legetøj og børn. Coolpriser bærer mange velkendte mærker i deres sortiment af personlig pleje. Hos dem kan du købe parfumer fra Gucci, Dolce & Gabbana og Marc Jacobs. Under ansigtspleje finder du cremer fra luksusmærker som La Roche Posay, Chanel, Estee Lauder og mange flere. Coolpriser har også billigere plejeprodukter fra brands som Olay og Ponds.
  Under bolig og fritid finder du både ting til de sjove stunder og til de praktiske. Hobby, grill, ferie og wallstickers er nogle af de få underkategier, du kan finde her. Coolpriser kan også bruges til at få sendt de almindelige, kedelige nødvendighedsvarer til døren nemt og til en god pris – for eksempel opvaskemiddel og skyllemiddel.
  Coolpriser har en fast fragtpris på 29 kr. De tilbyder gratis levering ved køb over 400 kr. Bestiller du inden kl. 15 kan varen oftest afsendes samme dag. Du kan forvente at modtage din vare i løbet af 1-2 hverdage.
  Coolpriser.dk er e-mærket, hvilket vil sige webshoppen er kontrolleret af myndighederne og godkendt af en senior jurist. Det giver dig beskyttelse som kunde.

  Komplimenter, Klager og Tips til Coolpriser
  At have alt samlet på ét sted lyder jo dejlig nemt og praktisk, men er det nu også det? Vi vil høre fra jer, der har handlet hos coolpriser.dk. Fra jer, der har været i kontakt med deres kundeservice. Fra jer, der har returneret et fortrudt køb. Hvad synes du om deres priser, levering og kundeservice? Du kan hjælpe andre forbrugere ved at efterlade en kort anmeldelse af coolpriser og din oplevelse med firmaet!

  CoolPriser
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om CoolPriser

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er CoolPriser et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af CoolPriser I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette CoolPriser?

  CoolPriser er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Babyer og Børn, Kosmetik & Personlig Pleje, Sport & Udendørs Aktiviteter, Boligindretning, Elektronik, Kontor, Hobby & Fest

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van CoolPriser gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.