DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Skousen

  Skousen, firmaet som kalder sig selv for hvidevareeksperterne, og som kan levere alt i hårde hvidevarer, som danskerne ønsker og har brug for. Det er alt fra små køkkenmaskiner over støvsugere til store køleskabe og komfurer som Skousen kan levere og det til gode priser.

  Skal du handle stort ind, så er der også mulighed for finansiering til gode priser hos Skousen, og er det andet end de hårde hvidevarer, som maskiner til personlig pleje eller til en god kop kaffe, er det også noget, der meget nemt kan klares i en håndevending.

  Om skousen

  Skousen har i over 60 år leveret køkkenudstyr med mere til danskerne, og de vil fortsætte med at gøre det også ud i fremtiden, for de satser på, at danskerne vil have kvalitet og gode priser.

  Sortimentet er i årenes løb blevet udvidet, og der er i dag både køleskabe og barbergrej i samme forretning, også i deres onlineforretning.

  Siden 2011 har Skousen satset på deres franchicelinje, og de har tiltag som prisgaranti på de varer, som de har i deres onlinesortiment. Skousen ejes i dag af samme firma som whiteaway.com.

  Services hos skousen

  Hvis du står og skal bruge husholdningsartikler, så er det Skousen, som du går til. Enten online eller i en af deres mange forretninger over hele landet, for de har alt det, som du skal bruge til dit hjem. Du kan finde vaske- og opvaskemaskiner og alt andet i elektriske maskiner til at holde dit hjem og lave mad, brygge en god kop kaffe eller sikre, du kan få suget røgen ud af køkkenet, når du kaster dig ud i madlavningen.

  Skousen giver en garanti på prisen på en stor del af det, de forhandler, og det går ikke ud over den garanti, som de tilbyder. Den er på 2 år på alle deres produkter.

  Kundeservice og klager

  Der er mange, som gerne vil ind og se det, som de køber, så derfor er der uddannet personale i forretningerne, som kan hjælpe dig med at finde det rigtige udstyr. De er altid behjælpelige med at sikre, du får lige det, som du har brug for, og det kan være meget rart for nogen at se indretningen af for eksempel køleskabet, inden man køber, og det gøres let i forretningen.

  Hvis der er klager eller forespørgsler, så kan man altid ringe på det telefonnummer, som de oplyser på deres hjemmeside eller kontakte Skousen på e-mail, så det er ganske let at komme i kontakt med kundeservice, også når du er derhjemme.

  Anmeldelse af Skousen

  Hvis du godt kan lide god kvalitet af de husholdsprodukter, som du køber, og samtidig vil have et stort sortiment, hvor du også kan få det, du vil have, til gode konkurrencedygtige priser, så er Skousen et godt valg.

  Det er hos Skousen, du finder personale, som ved noget om det, de sælger, og de er villige og klar til at svare på alle spørgsmål og strækker sig langt for at sikre, at kunden får alt det, som de ønsker sig, og de er altid klar med anbefalinger af produkter, som vil passe kundens behov.

  Skousen
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (9)

  3.8
  0% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  5.4
  Service
  rating
  2.2
  Pris
  rating
  4.8
  Levering
  rating
  3.2

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Absurd dårlig service!

  Havde købt levering af vare med indbæring, men da buddet kommer frem kl.21.30 en tirsdag aften nægter vedkommende at bære møblet ind da han mener at det er for smalt. Så i stedet for at hjælpe mig i 2 min. med at bære det ind, må jeg bruge 30 min. på at bære det op på 2. sal alene.

  Da jeg kontakter kundeservice får jeg at vide, at jeg ikke kan få mine penge retur for den service jeg ikke har fået, da det er mit ansvar at varen kan komme frem. Jeg havde målt af inden, så jeg var sikker på at der var plads (jeg fik jo også varen på plads i lejligheden efter meget besvær). Det står jo ingen steder at den sækkevogn varen bliver transporteret på er bredere end selve varen.

  Efter et par mails frem og tilbage med kundeservice, får jeg besked på "at vi ikke kan hjælpe dig yderligere."

  Det er simpelthen under al kritik at man ikke kan få pengene retur for en service Skousen ikke leverer, men glædeligt tager penge for.

  Af: Allan Kristiansen07-07-2021
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Nej
  2
  rating

  Køb af en trådløs støvsuger.

  Min datter har for knapt tre måneder siden købt en støvsuger online (i Corona-tiden). Efter to måneder gik den "bare" i stykker. Der var ingen voldsudøvelse, ingen ulovlige indgreb eller lignende.
  EU-købsloven gælder også for online-salg, men det er Skousen fuldstændig ligeglad med.
  De kræver en masse gebyrer for overhovedet at behandle sagen. Støvsugeren skal sendes til Sverige for egen regning. Og så kommer der en masse ekstra regninger ovenpå, hvis man tillader sig at benytte sig af sin EU-ret.
  De agerer helt ulovligt, uforskammet og tilmed ganske uforståeligt.
  Jeg ville råde ENHVER potentiel kunde fra at købe hos Skousen online. Jeg er sikker på, at udsendelsen "KONTANT" ville have godt af at se på dem. De snyder og bedrager.
  Helt igennem useriøst, uforskammet og ulovligt.

  Af: ANGELA GUSKI02-05-2021
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Nej
  2
  rating

  Uprofessionelt

  Rædselsfuld leder der får sine kunder til at græde

  Af: Anonym12-03-2021
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Nej
  4.5
  rating

  Dårlig rådgivning og service!

  Dårlig rådgivning og service!

  Skulle efter 10 år udskifte min opvaskemaskine, en Siemens som jeg havde været meget glad for. Desværre anbefalede Skousen en Gorenje til kr. 6000,- som bestemt ikke har kunnet leve op til hverken rådgivning eller pris. Har fra dag et ikke kunnet vaske rent (se billeder af kaffekopper). Så gik maskinen i stykker, årsagen skulle være at en adaptor pludselig manglede, hvordan sådan en ellers kan forsvinde i en opvasker! Trods opfyldelse af af alle anbefalinger, virker maskinen ikke ordentligt og den er ca. 2 år gammel - så hold jer fra Skousen i almindelighed og fra Gorenje i særdeleshed!

  Af: Per Andersen26-01-2021
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Nej
  5
  rating

  Dårlig service og svindel

  Skousen tager ikke varer retur der er itu. de er uforskammede i kundeservice . Butikken ringer aldrig tilbage og det virker som systematisk svindel.

  Af: Gitte Haar24-08-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Nej
  2
  rating

  Dårlig service ved garantireparation

  Det virker urimeligt, at man som Kunde i online butikken selv skal have besvær med at sende en de Longhi kaffemaskine, hvor mælkeskummeren ikke fungerer, til Sverige for garanti reparation. Den burde kunne leveres til en nærliggende Skousen butik, som så måtte påtage sig dette.
  Det er virkelig dårlig service fra Skousens side.

  Af: Finn Baunø21-07-2020
  pmjdbjrhta22-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Nej
  4
  rating

  dårlig

  bare dårlig service

  Af: 105-06-2020
  cpvvybfqep22-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Nej
  5
  rating

  Dårlig levering og besked

  Jeg bestilte søndag den 24 maj et køleskab til levering lørdag den 30 maj 2020.
  Sidder hjemme hele lørdag og venter på at det skal komme, da leveringen ligger mellem kl. 7 og 18 - det er også fint nok med det lange spænd i leveringstiden hvis det ellers ankom som bestilt.
  Der var en opringning fra whiteaway fredag fandt jeg ud af ved at slå nummeret op, hvilket jeg ikke forbandt med Skousen, på det tidspunkt, men det fandt jeg ud af hørte sammen da jeg ringede til Skousens kundeservice lørdag efter kl. 18 for at høre hvornår mit køleskab ankom? Der får jeg så at vide de har forsøgt at ringe til mig fredag omkring kl. 15 men manden i kundeservice kunne ikke sige hvad det var de ringede omkring. Jeg spørger igen hvornår de forventer at mit køleskab ankommer og det kan han ikke sige udover det ikke kom lørdag som forventet.
  Jeg syntes godt at i kunne have sendt en mail eller en sms når i ikke kan levere som aftalt i ordrebekræftelsen. I har haft en hel uge til at kontakte mig.
  Jeg kan bestemt ikke anbefale andre at købe hos jer, når det er sådan i behandler jeres kunder.

  Af: Helle Nielsen30-05-2020
  zfmbfxcxtj22-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Nej
  6
  rating

  Misledende levering og dårligt serviceniveau

  På trods af at Skousen gennem diverse kommunikation lovede hurtig fragt, var deres levering og kommunikation under al kritik.

  Jeg ringede få dage efter min bestilling for at sikre mig varen var på vej. De oplyste mig at varen ville ankomme mandag - to dage senere.

  Fredag -- fire dage efter varen burde være ankommet -- henvendte jeg mig igen for at sikre mig der ikke var et problem med levering. Jeg blev informeret om at varen endnu ikke var pakket, men "de skulle gerne pakke den i dag"

  Jeg skrev til Skousen at hvis min tilfredshed som kunde havde nogen betydning, ville jeg sætte pris på at de sendte min ordre express, eller i det mindste garanterede mig at den ville blive pakket og sendt dags dato.

  De svarede at det var ikke muligt, men at 'de har sagt den bliver pakket i dag'.

  Man kan kun håbe. Jeg kom derfra med oplevelsen af ligegyldighed og mangel på interesse i mig som kunde. Deres service var hverken prisen eller ventetiden værd.

  Af: Susanne Gargiulo03-01-2020
  ljblgadxgu22-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Nej
  4.5
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Skousen

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Skousen et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Skousen I gennemsnit. De modtog følgende 3.8 ud af 10 med 0% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Skousen?

  Skousen er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Elektronik

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Skousen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.