Just Fashion Now

Alle anmeldelser

Just Fashion Now

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Just Fashion Now

Just Fashion Now er en international B2C fast fashione-handelsplatform. De blev grundlagt i 2016 af en gruppe professionelle kvinder, der ønskede at booste andre kvindersselvtillid med mode. Deres mission er forblevet den samme siden da! De leverer hurtig mode med god kvalitet og til overkommelige priser for alle aldre. I løbet af de sidste par år er de blevet globale og har opnået anerkendelse og tillid fra kunder i hele Nordamerika, Europa og Australien.

Just Fashion Now's designs
Just Fashion Now mener, at alt i naturen og kunsten er inspirerende, hvis man bare leder efter det. Med deres design sigter de efter at bringe naturens og kunstens skønhed ind i mode. De bruger mange elementer som blomster, planter, dyr, havet, himlen og universet, prints osv. Med designet af Just Fashion Now kan du bære naturen.

Just Fashion Now's løfte
Just Fashion Now lægger stor vægt på vores kunders indkøbsoplevelse. De tilbyder 24/7 en-til-en kundeservice og nem returpolitik inden for 30 dage.

Pålidelig produktion, lager og logistik
Just Fashion Now overvåger den tilpassede tøjproduktionsproces for at sikre og administrere den, så de kan levere et perfekt produkt.

Deres automatiserede center konsoliderer lager og logistik, hvilket giver mere kontrol over kundeoplevelse og produktallokering.

Sikker betaling
Just Fashion Now er PCI DSS Merchant Certified. De tilbyder 100% sikre betalinger.

Bemærkning om skatter
For de fleste lande skal deres kunder ikke betale importgebyrer, told eller moms (Valued Additional Tax). Men for nogle få lande (især for nogle europæiske lande som Tyskland, Italien, Storbritannien, Canada osv.), kan du være nødt til at betale told eller moms i henhold til dit lands regler.

Just Fashion Now tilbyder gerne international forsendelse til de fleste lande i verden. Sparemuligheden tager 10 til 20 hverdage. For hurtigere levering tilbyder vi ekspresforsendelse, der kan nå de fleste internationale destinationer inden for 2 til 5 hverdage.

Just Fashion Now's estimerede leveringsdatoer afhænger af flere faktorer, herunder destinationsadressen, de forsendelsesmuligheder, du vælger, og hvor hurtigt vi kan samle og forberede dine varer til forsendelse. Du kan beregne den estimerede leveringstid ved at tage behandlingstiden for din ordre og tilføje leveringstiden baseret på den forsendelsesmetode, du vælger.

For eksempel, hvis du bestiller en kjole, skal du bruge 4-7 hverdage til behandling og 7-12 hverdage til forsendelse, hvis du vælger Postal Expeded. Så du kan forvente at modtage kjolen inden for 11-19 hverdage. Vælger du Express Shipping (4-7 hverdage), modtager du kjolen i løbet af 8-14 hverdage, og vælger du Postal Expedited (10-20 hverdage), modtager du kjolen i løbet af 14-27 hverdage.

Returpolitik
Køb (undtagen badetøj, tasker, tilbehør, lingeri, udsalg) kan returneres inden for 30 dage efter leveringsdatoen.
Varerne skal være ubrugte, ubeskadigede og i original emballage med alle originale mærker. Sørg for, at alle varer i pakken er intakte! Ellers er køber ansvarlig for alle påløbne gebyrer, og der vil ikke blive udstedt nogen tilbagebetaling. Køber er ansvarlig for returforsendelse og alle dermed forbundne udgifter. Varer, der ikke opfylder disse kriterier, kan ikke returneres.

Hvad syntes du om Just Fashion Now?
Din erfaring er vigtig for os. Skriv en anmeldelse om din oplevelse.