KitchenOne

Alle anmeldelser

KitchenOne

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

KitchenOne

Hos KitchenOne finder du alt indenfor køkkenmaskiner og køkkenredskaber. Produkterne er nøje udvalgt, så du finder kun det bedste i deres webshop – fra testvindende højteknologiske røremaskiner til lavteknologiske mandolinjern. Tag et kig rundt og find præcis det, du stadig mangler i dit køkken.

Deres produktsortiment omfatter mere end 70 forskellige mærker. Mange kendte mærker, men også nogle ret ukendte. For alle mærker kommer kvalitet først. Sortimentet er opdelt i 7 kategorier med underkategorier, så du nemt kan finde lige det, du leder efter – uanset om du forkæler dig selv eller leder efter en gave.

Hvis du vil lave alt derhjemme fra bunden og undgå E-numre og skjulte tilsætningsstoffer i din mad, men heller ikke vil bruge al din tid i køkkenet, så er du kommet til det rette sted. Her på Kitchenone.dk finder du køkkenmaskiner og redskaber, der gør madlavning og bagning til en leg. De gør arbejdet lettere og forkorter tiden i køkkenet.

Deres produktsortiment
KitchenOne tilbyder blendere, så du ikke skal bruge tid på at ælte dejen til dit morgenbrød; bagemaskiner, så du kan nyde friskbagt brød; blendere, så du hurtigt kan tilberede en smoothie; kaffe- og espressomaskiner, så du kan starte dagen med en god og friskbrygget kop kaffe; foodprocessorer, så du kan skære en salat til aftensmad venlig og ismaskiner, så du kan servere dine gæster lækker hjemmelavet is. Alt sammen maskiner, der giver dig mulighed for at bruge mindre tid i køkkenet, selvom tingene er hjemmelavede.

Deres produktsortiment omfatter også delikatesseforretninger. Her finder du spændende krydderier, der vil give dit køkken et strejf af øst og syd, sirupper, der vil gøre dig til en ren barista, og chokolade, slik og nødder til den lille sult ind imellem. Alt dette og meget, meget mere.

KVALITET OG GLÆDE I KØKKENET
KitchenOne er en af ​​Danmarks største netbutikker inden for køkkenmaskiner og køkkenredskaber, der har spredt glæde i køkkenet siden 2009. De arbejder på at hjælpe dig med at realisere dine køkkendrømme og ønsker at give dig de bedste forudsætninger for succes i køkkenet.

KitchenOne ønsker at bringe passionen i og omkring køkkenet til live og hjælpe dig med at træffe det rigtige valg. Gennem ærlig rådgivning og personlig kundeservice er deres hovedmål at sikre, at du er tilfreds.

Produkter, der gør madlavning og bagning ikke kun sjovere, men også bedre, med fokus på kvalitet, funktion og design.

Det vigtigste er deres kunder – det er kun på grund af deres kunder, at vi stadig eksisterer. Derfor er de stolte af at give dig den bedst mulige service. Derfor er kvalitet et vigtigt begreb hos KitchenOne, og de bestræber os på altid at levere det allerbedste gennem hele processen før, under og efter dit køb.

KitchenOne kan kontaktes på flere måder, så du altid kan nå dem. Brug enten chatten, mailen eller telefonen og vores kundeservice står klar til at hjælpe dig på den rigtige måde. Vi samler kun på tilfredse kunder, så de gør altid deres bedste for at imødekomme kunder, som ikke har fundet vores service tilfredsstillende.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring KitchenOne?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.