Lampegiganten

Alle anmeldelser

Lampegiganten

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo XL Møbler

XL Møbler

1 anmeldelser

Vi kan jo slet ikke forestille os et liv uden møbler, og det er noget, som vi tit skifter ud. Det er faktisk noget, vi bruger meget tid p&ar...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Lampegiganten

God belysning er ikke det nemmeste at finde. Ens valg af lampe kan afhænge af flere forskellige ting. Dette kunne f.eks. handle om prisen, kvaliteten, strømforbruget, udvalget eller troværdigheden på firmaet man køber det fra. Med alle de forskellige butikker, online lige så vel som fysisk, så kan det være svært at vælge det der passer bedst.

Om Lampegiganten
Som navnet beskriver så er det en butik gigant der sælger lamper. Dette er noget de har gjort siden 1999, hvor de så ejer kontor og lager på mere end 8000 kvadratmeter, med mere end 500 engagerede arbejdere. Denne historie lige så vel som måden giganten er vokset på, har gjort Lampegiganten et af de førende online forhandlere inde for belysning. Med deres fokus på kundetilfredshed og produkt kvalitet, gør dette Lampegiganten til et potentielt valg, til din rejse efter ordentlig belysning.

Produkter og tjenester
Som beskrevet sælger Lampegiganten mange lamper. Dette inkluderer lamper til forskellig brug, opdelt efter kategorier som hvilket rum de bruges i, hvad for nogle slags lamper det skal være og meget mere. For at gøre det til en bedre oplevelse at købe deres lamper, så er der fri fragt på alle varer over 800 kr. Derudover har de også en masse tilbud der gør det nemt at finde noget til en lidt billigere pris, hvis man gerne vil spare penge. Hvis du er i tvivl om det kunne være noget for dig, så har de også 60 dages returret. Hvis man leder efter lamper til specifikke tider på året, så er dette også tilgængeligt. Når man leder efter den rette lampe, så er det svært ikke at finde noget der kunne være perfekt. Dette har de gjort nemt ved at man kan søge på lige det man leder efter, med filtrer man kan bruge på deres netbutik, til at søge efter nogle specifikke lamper. Her kan man f.eks. søge efter formen på lamperne, samt deres farve, popularitet og meget andet. Hvis du gerne vil sortere efter nogle specifikke nogle, så kan du også vælge at sortere efter popularitet og pris. Er dette nogle produkter der interesserer dig?

Kundeservice og klager
Hvis du har forslag til hvordan de kan forbedre deres netbutik, kundeservice, udvalg af varer eller andet, så har Lampegiganten en dedikeret side med dette. Hvis du derimod har brug for spørgsmål som der omhandler nogle af deres tjenester, så kunne det være en mulighed at kigge på deres sektion med ofte stillede spørgsmål, som der indeholder information om meget forskelligt. Hvis du stadigvæk har brug for at kontakte deres kundeservice så kan dette gøres på deres side, ved at bruge deres kontaktformular. Hvis du hellere vil sende en mail, så kan dette gøres til service@lampegiganten.dk. I nogle tilfælde har man dog brug for at ringe, især hvis det er noget der haster, dette kan gøres til 89 88 18 90 i hverdagene fra 09:00-17:00.

Anmeldelse
Denne side fungerer som en portal til nemt at kunne finde vurderinger af forskellige tjenester og netbutikker. Dette fungerer på den måde at du som tidligere kunde ved Lampegiganten, kan vælge at skrive en anmeldelse, som der går til en samlet vurdering af deres netbutik. Denne kan andre så se, og så kan de bruge din erfaring, til at vurdere om de selv har lyst til at bruge netbutikken.