DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Lampeoglys.dk

  Når der er brug for belysning, så kan det være tidskrævende at kigge i forskellige butikker, især hvis du leder efter en specifik slags lampe eller nogle specifikke pærer. Dette er hvad du kan finde når du bruger webshoppen Lampeoglys, som der simplificerer processen så du ikke spilder tiden.

  Om Lampeoglys

  Lampeoglys er som navnet foreslår, en virksomhed der sælger lamper og lys. Stiftet i 2007 som en lille butik i Holland, nu er det en international virksomhed med webshops i mere end 28 lande. De har kundeservicekontorer i hele Europa, hvis du har lyst til at kontakte deres kundeservice, så kan du læse om dette længere nede.

  Produkter og tjenester

  På Lampeoglys er det muligt at købe mange forskellige slags lamper. Til indedørs brug er der gulvlamper, væggelamper, loftlamper og flere forskellige variationer af disse typer. Så er der også udendørslamper, forskellige slags pærerog tilbehør som f.eks. kabler, montering og mere. Du kan få lamper afhængig af hvor meget belysning du skal bruge, om det er til stue, soveværelse, badeværelse, have og andre områder hvor du kunne få brug for lys. Der er også lamper med specifikke formål, som f.eks. skrivebordslamper. Når du køber er der gratis levering fra 800 kr. samt 30 dages fortrydelsesret. Udover dette er der også gratis retur på lamperne. Ifølge Lampeoglys, rummer deres lager mere end 3000 produkter. Der er ofte tilbud på nogle af deres mange lamper. Hvis du har brug for andre former boligindretning, så kan du se disse på vores side.

  Kundeservice og klager

  forsiden står der nogle tekstsektioner, der kan svare på nogle af dine spørgsmål. Her er der begrundet hvorfor du burde købe fra deres service, hvilken slags lampe der er bedst egnet til dit hjem, forskellige slags pærer og andre ting. Lampeoglys har også en side til ofte stillede spørgsmål, hvor du kan læse om bestilling, betaling, leverandør, garanti, returnering og andet. Hvis du har brug for at kontakte deres kundeservice direkte, så kan du ringe til 89884767 eller sende en email til info@lampeoglys.dk.

  Anmeldelse

  Har du købt fra Lampeoglys før? Hvis dette er tilfældet, så kan du skrive en offentlig anmeldelse her. Andre mennesker kan se denne anmeldelse, og så kan det hjælpe dem med at finde folk med lignende erfaring, eller til at vurdere om de har lyst til at købe fra webshoppen. Din anmeldelse kan handle om din erfaring med forskellige dele af webshoppen. Hvordan var lamperne? Hvordan er udvalget af produkterne? Var leveringstiden okay og alt andet relateret til webshoppen? Dette og meget andet kan du skrive om her.

  Lampeoglys.dk
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Lampeoglys.dk

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Lampeoglys.dk et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Lampeoglys.dk I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Lampeoglys.dk?

  Lampeoglys.dk er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Boligindretning, Kontor, Hobby & Fest

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lampeoglys.dk gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.