MultiDeal

Alle anmeldelser

MultiDeal

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

C
Christian L.
Jeg har kun godt at sige. Jeg bestilte et værdibevis og fandt derefter ud af, at jeg kunne spare procenter på det. Gjorde brug af fortrydelsesretten og allerede dagen efter var pengene på min konto...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Spaophold

  Jeg har kun godt at sige. Jeg bestilte et værdibevis og fandt derefter ud af, at jeg kunne spare procenter på det. Gjorde brug af fortrydelsesretten og allerede dagen efter var pengene på min konto igen????????

  Havde lavet en fejl ved en bestilling på et spaophold. Ringede næste dag og fik i løbet af 2 minutter aftalen annuleret og pengene returneret til min bankkonto. Superflot og venlig service. Har tidligere handlet på deal.dk og altid været virkelig tilfreds. Vi var ikke opmærksom på at det firma, vi købte en vare hos, var lukket ned, ligeledes var datoen for at skrive til Deal overskredet, vi tog kontakt til Deal, som pr kulance, satte beløbet ind på vores deal konto. Super service, fejlen var jo vores egen.


Andre læste også

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo XL Møbler

XL Møbler

1 anmeldelser

Vi kan jo slet ikke forestille os et liv uden møbler, og det er noget, som vi tit skifter ud. Det er faktisk noget, vi bruger meget tid p&ar...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

MultiDeal

Før i tiden havde man ikke så stort et udvalg som dansk forrbuger, når man skulle købe forskellige produkter og services. Man var oftest nødt til at handle i lokalområdet og derfor begrænset i forhold til pris og produktvariation. I dag kan man dog handle hos virksomheder fra hele verden online og derfor har danske forbrugere nu adgang til langt flere produkter end nogensinde før. Man kan spare mange penge online og shopping oplevelsen kan være både afslappende og nem, så længe man søger for, at man handler hos en pålidelig og kvalitetsbevidst forhandler, der lever op til de ting, som de lover på deres hjemmeside. Mange læser i den forbindelse kundeanmeldelser igennem fra andre, der tidligere har handlet hos en eller flere af de forhandlere, man overvejer at bestille hos. Derved kan man se hvilke erfaringer de har gjort sig som kunder hos de respektive netbutikker, og dermed træffe en mere informeret købsbeslutning. 

Om MultiDeal
Netbutikken Multideal.dk ejes og drives af den danske virksomhed Multideal ApS, som har registreret virksomhedsadresse p[åValmuevej 11, beliggende i Risskov. Virksomheden blev oprettet i 2015 og ledes i dag af direktøren Nikolaj Geltzer Schou Arndt. 

Produkter og Services hos MultiDeal
MultiDeal er en dansk netbutik, der er specialiseret indenfor modetøj og tilbehør til mænd og kvinder. Blandt deres varer kan man finde boxershorts til mænd, strømpebukser, pelse og badedragter til kvinder, redskaber til køkkenet, samt andet boliginteriør. Derudover kan man under kategorien for produkter til hus og have finde varer såsom elværktøj, håndværktøj, myrepakker, snegledræbere, samt meget andet. 
Mange af produkterne på Multideals netbutik bliver billigere i stykpris, jo flere af dem man køber. Derfor kan det ofte betale sig at købe adskillige af det samme produkt hos denne netbutik, da man på den måde sparer penge og får mængderabat. Beslutter man sig at handle hos Multideal, så kan man enten betale via Paypal eller Visa betalingskort. Når betalingen er gennemført, vil man modtage et værdibevis, som man kan anvende hos Multideals partnere, der er den endelige forhandler af de produkter man kan finde på virksomhedens hjemmeside. Man indløser derefter sit værdibevis og vil efterfølgende modtage de bestilte produkter.
Alle priserne på hjemmesiden er vist uden leveringsomkostningerne inkluderet, hvilket betyder at man yderligere skal betale fragt på 49 kr. pr. ordre. Alle bestilte produkter bliver leveret med GLS til nærmeste pakkeshop, hvor man selv kan vælge hvilken pakkeshop man vil have pakken leveret til og derefter kan afhente sin bestilling når man har tid og mulighed for det.

Komplimenter, Klager og Tips til MultiDeal
Har du købt værdibevis hos Multideal og var det nemt at indløse og efterfølgende modtage de varer du gerne ville købe hos partnerforhandleren? Ville du anbefale andre, at handle hos Multideal og ville du selv handle hos denne virksomhed igen? En kundeanmeldelse her på siden, der beskriver ordreforløbet hos Multideal, samt fremhæver positive og negative aspekter, vil være til stor hjælp for andre danskere der læser med her, da de selv overvejer at handle på denne netbutik. Din beskrivelse kan gøre forskellen for dem, og give dem det input de har brug for, således at de kan træffe en informeret beslutning.