Namly

Alle anmeldelser

Namly

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EuroToys
EuroToys
0 anmeldelser

Legetøj på nettet via egen Webshop.Om Eurotoys Eurotoys er en dansk virksomhed, der sælger; legetøj, børnem&oslas...

Logo Babyshop
Babyshop
0 anmeldelser

Babyshop er en onlineforretning, hvor du kan få alt til baby og børn op til 10 år i både tøj og tilbehør som...

Logo MamaMilla
MamaMilla
0 anmeldelser

Der er ingen, som fortjener en god start mere end ens eget barn, og selvfølgelig er forældre villige til at gå rigtig langt for ...

Logo Kids-world
Kids-world
0 anmeldelser

Kids-world er det, som navnet angiver, det er nemlig børnenes verden. Det er stedet, hvor du som forælder kan få alt fra leget&o...

Namly

De fleste forældre kan hurtigt blive enige om, at børn har travlt med at lege og lære og derfor ikke altid har fokus på at huske at få deres ting med hjem fra skole, børnehave, legepladsen mm. Mange vælger i den forbindelse at navnemærke børnenes tøj og genstande, for at være sikre på, at de kommer med hjem igen. Der findes mange forskellige muligheder til hjælp med dette, herunder navnelapper og stryg-på etiketter til at sætte fast i tøjet og genstandende. Her kan man i mange tilfælde tilpasse navnemærkerne, således at de bestilles i børnenes yndlingsfarver og motiver. Der er mange forhandlere at vælge mellem, specielt hvis man handler online, og derfor anbefales det at læse kundeanmeldelser igennem fra andre forældre, der tidligere har bestilt navnelapper og derfor kan melde tilbage omkring printkvalitet, levering, priser, som om etiketterne bliver siddende hvor de skal.

Om Namly
Namly Design blev startet i Sverige i 2018 af en mor til små bårn. Virksomheden blev oprettet i forbindelse med et behov for navnelapper af høj kvalitet, til overkommelige priser, hvilket på daværende tidspunkt ikke var tilgængelige i stort omfang på det nordiske marked. 
Virksomhedsadressen, i forbindelse med kontakt, er: Namly Design (Trivo Sweden AB), Terminalgatan 9, 23261 Arlöv, Sverige.

Produkter og Services hos Namly
Namly er en netbutik, der sælger etiketter, navnelapper, og stryg-på mærker til børnetøj og ejendele. Derudover sælger virksomheden vægdekorationer i form af klistermærker, specielt designet til børneværelser, i forskellige motiver såsom luftballoner, regnbuer og enhjørninger. Via hjemmesiden kan man tilpasse og bestille sine egne navnemærker, som derefter printes og afsendes til den indtastede adresse. Man indtaster sin personlige tekst, vælger sine farvevalg, vælger sin skrifttype, den ønskede baggrund, et motiv og tilføjer derefter designet til sin indkøbskurv. Det er i den forbindelse vigtigt, at man gennemtjekker sin ordre inden man betaler, da alle ordrer behandles automatisk så snart bestillingen er indgivet. Designet sendes direkte til print og derfor kan man ikke ændre på bestillingen, efter ordren er indsendt. Da produkterne er fremstillet nøjagtig efter kundernes ønsker, og er tilpassede til hver enkelt ordre, erstatter eller refunderer virksomheden ikke ordrer, der er forkerte. eksempelvis på grund af stavefejl, eller fordi man vil annullere sin ordre.
Alle Namlys navnelapper er fri for BPA og andre ftalater og de er desuden resistente overfor forskellige former for hverdagsbrug: de tåler at blive vasket i op til 60 grader i en vaskemaskine, de kan tørretumbles og kan derudover lægges i opvaskemaskinen. Dog skal man blot lade navnemærket sidde i 24 timer, før det kan vaskes.
Bestiller man hos Namly, bliver man som kunde tilbudt fri fragt og ordrer sendes indenfor 1 hverdag.
Namly Design tilbyder desuden 100% tilfredshedsgaranti. Derfor, hvis man af en eller anden grund ikke er tilfreds med sine produkter, så bedes man kontakte virksomheden via e-mail, således at de kan løse problemet.

Komplimenter, Klager og Tips til Namly
Har du erfaring med navnemærker fra Namly og kan du bekræfte, om deres produkter bliver siddende hvor de skal? Er leveringen hurtig, er det nemt og bekvemt at bruge hjemmesiden til at tilpasse sine etiketter og bliver børnene glade for deres designs? Hjælp andre forældre med at beslutte, om disse produkter nemt og hurtigt kan hjælpe dem med at navnemærke børnenes tøj og genstande for et lidt nemmere hverdagsliv.