Namly

Alle anmeldelser

Namly

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

T
Tine F.
Det tog 5 dage med leveringen, men det er forståeligt i betragtning af corona-situationen :) Meget tilfreds med kvaliteten. Jeg troede først, at hjemmesiden ikke var lovlig, men så alligevel, er de...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Kommer sikkert igen

  Det tog 5 dage med leveringen, men det er forståeligt i betragtning af corona-situationen :) Meget tilfreds med kvaliteten. Jeg troede først, at hjemmesiden ikke var lovlig, men så alligevel, er der kun én måde at finde ud af det. Det viser sig, at det er lovligt :) Det tog næsten en uge at modtage min datters navnemærke, men prisen var fantastisk, og klistermærkerne kom perfekt ud. Jeg har modtaget min ordre inden for 5 hverdage.
  Super fin kvalitet.
  Vil også gerne takke kundeservice for deres hjælp. Glæder mig til t handle hos jer igen meget snart.

  Husk at holde øje med deres rabatter som de ofte kører


Andre læste også

Logo Børn i balance

Børn i balance

1 anmeldelser

 Legetøj og tilbehør til børn er en af de ting vi danskere køber allermest på nettet. Som resultat er antall...

Logo iELM

iELM

1 anmeldelser

De fleste er enige om, at når det handler om tøj og tilbehør til børn, så er kun det bedste godt nok. Derfor g&ari...

Logo Reima

Reima

1 anmeldelser

Det danske vejr er foranderligt, og det ved Reima, så derfor har de tøj de familiens yngste medlemmer til alle former for vejr, og de ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Namly

De fleste forældre kan hurtigt blive enige om, at børn har travlt med at lege og lære og derfor ikke altid har fokus på at huske at få deres ting med hjem fra skole, børnehave, legepladsen mm. Mange vælger i den forbindelse at navnemærke børnenes tøj og genstande, for at være sikre på, at de kommer med hjem igen. Der findes mange forskellige muligheder til hjælp med dette, herunder navnelapper og stryg-på etiketter til at sætte fast i tøjet og genstandende. Her kan man i mange tilfælde tilpasse navnemærkerne, således at de bestilles i børnenes yndlingsfarver og motiver. Der er mange forhandlere at vælge mellem, specielt hvis man handler online, og derfor anbefales det at læse kundeanmeldelser igennem fra andre forældre, der tidligere har bestilt navnelapper og derfor kan melde tilbage omkring printkvalitet, levering, priser, som om etiketterne bliver siddende hvor de skal.

Om Namly
Namly Design blev startet i Sverige i 2018 af en mor til små bårn. Virksomheden blev oprettet i forbindelse med et behov for navnelapper af høj kvalitet, til overkommelige priser, hvilket på daværende tidspunkt ikke var tilgængelige i stort omfang på det nordiske marked. 
Virksomhedsadressen, i forbindelse med kontakt, er: Namly Design (Trivo Sweden AB), Terminalgatan 9, 23261 Arlöv, Sverige.

Produkter og Services hos Namly
Namly er en netbutik, der sælger etiketter, navnelapper, og stryg-på mærker til børnetøj og ejendele. Derudover sælger virksomheden vægdekorationer i form af klistermærker, specielt designet til børneværelser, i forskellige motiver såsom luftballoner, regnbuer og enhjørninger. Via hjemmesiden kan man tilpasse og bestille sine egne navnemærker, som derefter printes og afsendes til den indtastede adresse. Man indtaster sin personlige tekst, vælger sine farvevalg, vælger sin skrifttype, den ønskede baggrund, et motiv og tilføjer derefter designet til sin indkøbskurv. Det er i den forbindelse vigtigt, at man gennemtjekker sin ordre inden man betaler, da alle ordrer behandles automatisk så snart bestillingen er indgivet. Designet sendes direkte til print og derfor kan man ikke ændre på bestillingen, efter ordren er indsendt. Da produkterne er fremstillet nøjagtig efter kundernes ønsker, og er tilpassede til hver enkelt ordre, erstatter eller refunderer virksomheden ikke ordrer, der er forkerte. eksempelvis på grund af stavefejl, eller fordi man vil annullere sin ordre.
Alle Namlys navnelapper er fri for BPA og andre ftalater og de er desuden resistente overfor forskellige former for hverdagsbrug: de tåler at blive vasket i op til 60 grader i en vaskemaskine, de kan tørretumbles og kan derudover lægges i opvaskemaskinen. Dog skal man blot lade navnemærket sidde i 24 timer, før det kan vaskes.
Bestiller man hos Namly, bliver man som kunde tilbudt fri fragt og ordrer sendes indenfor 1 hverdag.
Namly Design tilbyder desuden 100% tilfredshedsgaranti. Derfor, hvis man af en eller anden grund ikke er tilfreds med sine produkter, så bedes man kontakte virksomheden via e-mail, således at de kan løse problemet.

Komplimenter, Klager og Tips til Namly
Har du erfaring med navnemærker fra Namly og kan du bekræfte, om deres produkter bliver siddende hvor de skal? Er leveringen hurtig, er det nemt og bekvemt at bruge hjemmesiden til at tilpasse sine etiketter og bliver børnene glade for deres designs? Hjælp andre forældre med at beslutte, om disse produkter nemt og hurtigt kan hjælpe dem med at navnemærke børnenes tøj og genstande for et lidt nemmere hverdagsliv.