DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Sinful

  Dette er en anmeldelse af Sinful, samt en artikel om at give dig et indblik i hvad Sinful laver, hvilke services de tilbyder og hvordan man kan indgive en klage til dem, skulle det være nødvendigt.

  Hvem er Sinful?

  Sinful er en online webshop hvor man kan købe alt fra frækt lingeri, til diverse sexlegetøj mm. Sinful er nok nær Skandinaviens største butik for sexlegetøj, og sidder derfor også på en større del af det danske markede. Sinful har eksisteret siden år 2008 og har siden år 2008 modtaget en række diverse priser, blandt andet Børsens Gazellepris, som er en pris en virksomhed kan få, når der gennem længere tid er positiv vækst i deres omsætning. Derudover har de også modtaget prisen "Årets E-ner", som er en pris en virksomhed kan vinde, ved at skille sig ud. Prisen uddeles af E-handel kommissionen.
  Sinful har også deres egen YouTube kanal, hvor de ligger videoer op med diverse reklamer, og produkt trailers for at give en idé om hvad de har at tilbyde. Deres trailer til kanalen er således:

  Sinful

  Sinfuls Tjenester

  Det kan godt være du sidder og tænker nu "jamen, hvad tilbyder Sinful?", bare rolig, det kommer jeg til her. Sinful tilbyder Danmarks største udvalg af sexlegetøj til både kvinder og mænd, til favorable priser så alle kan være med. Sinful sørger for at de kun tilbyder de højeste kvalitets produkter der er på markedet. Hvis du ikke bryder dig om tanken, at få tilsendt sexlegetøj med posten, skal du ikke fortvivle. Sinful sender alle deres produkter med diskret indpakning, så man ikke kan se hvad det er. De tager endda et ekstra skridt, og sørger samtidigt også for, at der ikke står Sinful på din konto når du har foretaget et køb, men derimod noget mere diskret.
  Hos Sinful har du altid 365 dages returret, skulle du ikke være tilfreds med produktet. Derudover kan man kontakte dem telefonisk og tale med dem, skulle man ønske personlig betjening.

  Klager til Sinful

  Skulle man være i den uheldige situation, at man ønsker at klage til Sinful, tager de sig også af dette. Sinful har telefonisk betjening, hvor man kan ringe til og klage. Derudover har de også en email, hvortil man kan sende emails, skulle man ønske at klage således. Sinful tager deres arbejde meget seriøst, og de viser de også ved ikke kun at tilbyde 14 dages returret, men derimod tilbyde 365 dages returret, altså et helt år.

  Afsluttende ord

  Som det kan læses udfra denne artikel, har Sinful et stort tag på det danske marked indenfor sexlegetøj.De har været i branchen i en håndfuld ord, og fortsætter stadig stærkt fremad. Ønsker man dog alternativer, kan man trykke her for at se andre sider vi har anmeldelser af.
  Har du erfaring med Sinful, og kunne du tænke dig at ligge en anmeldese på siden, vil jeg stærkt opfordre dig til at gøre dette.

  Sinful
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Sinful

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Sinful et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Sinful I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Sinful?

  Sinful er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Erotiske butikker

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sinful gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.