Sinful

Alle anmeldelser

Sinful

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo eBay

eBay

0 anmeldelser

Hvis du leder efter noget at købe, eller en måde at sælge det på, så er den store markedsplads eBay måske en m...

Logo Wish

Wish

0 anmeldelser

Uanset hvad du har brug for, så er det nok tilgængeligt online. Der er mange online butikker der har alt hvad man skal bruge. Men det e...

Logo Light in the Box

Light in the Box

0 anmeldelser

Der er rigtig mange forskellige onlinebutikker der sælger billige ting på internettet, som du kan få leveret lige til døre...

Logo Sunsky

Sunsky

0 anmeldelser

Uanset hvad du har brug for, så er det nok tilgængeligt online. Der er mange online buttiker der har alt hvad man skal bruge. Men det e...

Sinful

Dette er en anmeldelse af Sinful, samt en artikel om at give dig et indblik i hvad Sinful laver, hvilke services de tilbyder og hvordan man kan indgive en klage til dem, skulle det være nødvendigt.

Hvem er Sinful?
Sinful er en online webshop hvor man kan købe alt fra frækt lingeri, til diverse sexlegetøj mm. Sinful er nok nær Skandinaviens største butik for sexlegetøj, og sidder derfor også på en større del af det danske markede. Sinful har eksisteret siden år 2008 og har siden år 2008 modtaget en række diverse priser, blandt andet Børsens Gazellepris, som er en pris en virksomhed kan få, når der gennem længere tid er positiv vækst i deres omsætning. Derudover har de også modtaget prisen "Årets E-ner", som er en pris en virksomhed kan vinde, ved at skille sig ud. Prisen uddeles af E-handel kommissionen. 
Sinful har også deres egen YouTube kanal, hvor de ligger videoer op med diverse reklamer, og produkt trailers for at give en idé om hvad de har at tilbyde. Deres trailer til kanalen er således:

Sinfuls Tjenester
Det kan godt være du sidder og tænker nu "jamen, hvad tilbyder Sinful?", bare rolig, det kommer jeg til her. Sinful tilbyder Danmarks største udvalg af sexlegetøj til både kvinder og mænd, til favorable priser så alle kan være med. Sinful sørger for at de kun tilbyder de højeste kvalitets produkter der er på markedet. Hvis du ikke bryder dig om tanken, at få tilsendt sexlegetøj med posten, skal du ikke fortvivle. Sinful sender alle deres produkter med diskret indpakning, så man ikke kan se hvad det er. De tager endda et ekstra skridt, og sørger samtidigt også for, at der ikke står Sinful på din konto når du har foretaget et køb, men derimod noget mere diskret. 
Hos Sinful har du altid 365 dages returret, skulle du ikke være tilfreds med produktet. Derudover kan man kontakte dem telefonisk og tale med dem, skulle man ønske personlig betjening. 

Klager til Sinful
Skulle man være i den uheldige situation, at man ønsker at klage til Sinful, tager de sig også af dette. Sinful har telefonisk betjening, hvor man kan ringe til og klage. Derudover har de også en email, hvortil man kan sende emails, skulle man ønske at klage således. Sinful tager deres arbejde meget seriøst, og de viser de også ved ikke kun at tilbyde 14 dages returret, men derimod tilbyde 365 dages returret, altså et helt år.

Afsluttende ord
Som det kan læses udfra denne artikel, har Sinful et stort tag på det danske marked indenfor sexlegetøj.De har været i branchen i en håndfuld ord, og fortsætter stadig stærkt fremad. Ønsker man dog alternativer, kan man trykke her for at se andre sider vi har anmeldelser af. 
Har du erfaring med Sinful, og kunne du tænke dig at ligge en anmeldese på siden, vil jeg stærkt opfordre dig til at gøre dette.