Vuxen

Alle anmeldelser

Vuxen

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo eBay

eBay

0 anmeldelser

Hvis du leder efter noget at købe, eller en måde at sælge det på, så er den store markedsplads eBay måske en m...

Logo Wish

Wish

0 anmeldelser

Uanset hvad du har brug for, så er det nok tilgængeligt online. Der er mange online butikker der har alt hvad man skal bruge. Men det e...

Logo Light in the Box

Light in the Box

0 anmeldelser

Der er rigtig mange forskellige onlinebutikker der sælger billige ting på internettet, som du kan få leveret lige til døre...

Logo Sunsky

Sunsky

0 anmeldelser

Uanset hvad du har brug for, så er det nok tilgængeligt online. Der er mange online buttiker der har alt hvad man skal bruge. Men det e...

Vuxen

Vuxen er din online forhandler af sexlegetøj. Det største udvalg af voksenlegetøj og erotiske produkter i Nordeuropa fra de bedste mærker i branchen. Hvorfor skal du være begrænset af et par enkelte kunstige skeder, buttplugs og vibratorer? Vuxen har alt hvad du behøver for et aktivt sexliv. Som online forhandler har de den fordel, at de ikke er begrænset af en lille butiksplads. Vuxen's lager er på 1500 m2 og indeholder væsentligt mere voksenlegetøj end din lokale sexbutik!

Bedre sex
Da Vuxen startede Adult i 1990'erne, var mottoet, at det skulle være billigere at handle på nettet end i fysiske butikker. Så Vuxen har altid fokuseret på at sælge flere varer frem for færre varer til højere priser. De tjener måske mindre på hvert produkt, og derfor skal de arbejde hårdere på lageret. Men de foretrækker at gøre det, så du kan købe voksenlegetøj og sexet lingeri til lave priser.

Sexshop med stort udvalg
Vuxen er den brancheførende online sexbutik i Skandinavien. Det er i høj grad takket være deres tilfredse og loyale kunder, der sætter pris på vores dedikerede kundeservice, lynhurtige levering og selvfølgelig Danmarks største udvalg af kvalitets voksenlegetøj til den rigtige pris.

Vuxen tilbyder omkring 10.000 produkter. De har det bredeste sortiment på markedet, med alt til seksuel velvære og et aktivt sexliv. Alt sammen for at du som kunde har et endnu bedre valg.

Internationale mærker
Vuxen arbejder kun med de største og mest respekterede mærker på markedet. De repræsenterer de fleste af de førende mærker i Norden. De er en nordisk grossist for så kendte mærker som Pipedream. California Exotics, Pjur, Fun Factory, Marc Dorcel, Nasstoys, NSnovelties, Rocks-off, Shunga, Skins, Screaming O, Icon Brands, Bswish, ID, Sportsheets, Electric Lingerie, Hustler, Orion og mere.

De er en komplet leverandør af intimprodukter til både private kunder og mange andre erotiske butikker i Skandinavien.

Takket være deres store lager og meget effektive logistik kan du altid regne med sikker, diskret og hurtig levering. Ordrer der ankommer på hverdage inden kl. 14.00 afsendes normalt samme dag de modtager bestillingen.

Alle ordrer modtaget før kl. 14.00 pakkes og sendes normalt fra Vuxen's lager samme dag (hverdage). De fleste ordrer afsendes 2 hverdage senere.

Klager og tilbagebetalinger
I tilfælde af forkert levering eller hvis kvaliteten af varen ikke er i orden, bedes du kontakte deres kundeservice. Hvis kunden klager over en vare, tilbyder de gratis returfragt. Ved behandling af reklamationer overholder vi naturligvis købeloven. Du kan læse mere om købeloven og dine rettigheder som forbruger her www.forbrugerombudsmanden.dk. I tilfælde af en tvist accepterer og følger vi naturligvis Forbrugerombudsmandens retningslinjer. Tilbagebetaling vil ske senest 30 dage efter, at købet er fortrydet eller fortrydelsesretten er udnyttet.

Din mening er vigtig
Har du også købt et fedt sexlegetøj fra deres hjemmeside? Så fortæl os om din erfaring idag, så andre kunder også kan få inspiration til deres næste køb. Hvad var godt og hvad kunne forbedres? Uddyd gerne alt fra selve sexlegetøjet til leveringstiden. Husk at din anmeldese vil blive læst af mange potentielle kunder.