Ubuy

Alle anmeldelser

Ubuy

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Ubuy

Leder du efter noget specifikt? Dette kan ofte give problemer eftersom der er så mange en netbutikker, man kan kigge på. Det kan ofte være kompliceret, at lede de rigtige steder. Hvis du leder efter forskellige slags produkter, så er der mange steder man kan kigge. Men er der en netbutik der har alt det man kunne få brug for. Dette er formålet med Ubuy, at gøre det muligt for dig som køber at finde en masse forskellige produkter samlet på det sted.

Om Ubuy
Der lægger mange års erfaring bag navnet Ubuy. Firmaet blev stiftet i 2013, hvilket gør at de har være et en online markedsplads i flere år. Derudover har de også fokus på mange produkter. Overvejer du at bruge Ubuy? Hvis dette er tilfældet kan du tjekke deres netbutik, så der kan ses om de har noget der kunne interessere for dig.

Produkter og tjenester
Ubuy tilbyder forskellige produkter, dette kan være alt fra en skrue til et køretøj. Ubuy retter sig ikke efter en bestemt målgruppe. Med deres kæmpe mængder produkter i mange forskellige farver og former, så gør dette Ubuy til en mulighed uanset hvad man leder efter. Søgningen efter en virksomhed der har det man leder efter, kan meget ofte være krævende i forhold til tiden man bruger. Men dette er intet problem her, eftersom Ubuy fokus på mange produkter. Dette gør at du ikke behøver at kigge længere, hvis du har brug for en ny telefon, basketbold, værktøj, osv. Ubuy har dette til rådighed. Der kan også findes mange andre produkter på deres hjemmeside.

Kundeservice og klager
Er der noget du er nysgerrig om? Ofte så har man spørgsmål. Nogle gange kan det være kompliceret at finde ud af hvem man skal spørge, men også hvordan man kan få fat på oplysninger til at kontakte dem. Du kan få kontakt til deres kundeservice ved at ringe til deres kundeservice, alle dage hele døgnet. Dette gør du ved at ringe til 78 76 89 07. Deruodver har Ubuy også en kontaktside der kan være nyttig. Her har du mulighed for at chatte med dem direkte, eller bruge deres kontaktform til at sende en mail, hvor du så vil modtage svar over mail. Dette kunne dog være godt at tjekke deres sektion med ofte stillede spørgsmål først. Her har du mulighed for at søge efter nøgleord for at finde noget der forhåbentlig passer til dit problem. Derudover er der også nogle kategorier som f.eks. betaling, levering og mere. Her kan du så vælge nogle af spørgsmålene de ofte får stillet, hvor du så kan læse mere i dybden om det.

Anmeldelse
Har du haft erfaring med Ubuy? Dette opfordrer vi dig til at skrive om her på DanskeAnmeldelser. Du må beskrive lige det du har lyst til, så længe det er relateret til Ubuy samt hvad de tilbyder. Når du skriver din mening, så kommer din anmeldelse til at være offentlig, hvilket har mulighed for at hjælpe andre, eftersom dette kan hjælpe dem med at vurdere troværdigheden af Ubuy. Du kan vælge at skrive om flere ting. Hvordan er kvaliteten på deres produkter? Hvad synes du om Ubuys hjemmeside?