Vivaia

Alle anmeldelser

Vivaia

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Vivaia

Vivaia blev grundlagt med en mission. En mission om at skabe moderigtigt og bæredygtigtfodtøj, der er miljøvenligt og ansvarligt. Med det mål at have en positiv indflydelse på verden og menneskerne omkring dem, har de med succes skabt en række luksuriøse og moderigtige sko med enestående kvalitet til en fair pris.

Navnet Vivaia blev født ud fra disse ideer - ideerne om, at deres kunder og formålet med deres virksomhed er deres sande identitet. Det dobbelte 'V' og 'A' symboliserer de sko, deres kunder bærer, med design, der kommer fra modsatte retninger. Det dobbelte 'jeg' repræsenterer de plastikflasker, de bruger til at lave vores sko. Så varemærket Vivaia er beregnet til at symbolisere kombinationen af ​​deres produkter, deres kunder og de miljøvenlige positionering og produktionsmetoder.

Vision
Hos Vivaia fokuserer de på at lave sko, der er behagelige at have på og utroligt stilfulde. På den måde kombinerer de moderne teknologi med bæredygtig praksis for det ultimative inden for miljøvenligt fodtøj.

Ved at sende deres sko direkte til dig, kunden, reduceres de mellemliggende omkostninger ved at sælge gennem forhandlere. Dette giver Vivaia mulighed for at give besparelserne videre til dig og sikre, at alle deres sko er til rimelige priser, samtidig med at de bevarer den samme høje kvalitet.

Teknologi
Ved at bruge genbrugsmaterialer og 3D-teknologi har deres talentfulde team udviklet en nul-spild-proces for at skabe et sømløst 3D-strikdesign for den ultimative kombination af komfort og funktion.

Vivaia sko
Vivaia's mission er at skabe bæredygtigt og moderigtigt fodtøj, der er ansvarligt fra start til slut. Med genbrugte, miljøvenlige materialer hentet fra naturen og accenter af høj kvalitet hjælper hvert eneste par sko, de producerer, med at holde affald væk fra lossepladser, mens det hjælper dig med at se og føle dig godt tilpas.

Vandflasker i plast
Hos Vivaia bruger de genbrugsmaterialer fra plastikvandflasker, som de forvandler til spoler af garn for at strikke overfladematerialet til deres sko. Dette skaber et bæredygtigt materiale, der holder i årevis.

Med en blanding af naturlige urter og PU-skum er denne indersål dæmpende, støttende, åndbar, skimmelsikker og fugttransporterende, så selv når det er varmt og fugtigt, vil dine fødder ikke lugte dårligt. Vivaia's såler er lavet af kulfrit gummi. De er meget modstandsdygtige og fleksible, slagfaste, svampesikre og lugtbestandige. Vivaia elsker at vores sko er friske ud af æsken, men nogle gange kan livet blive rodet. Bare rolig – hvert eneste par VIVAIA sko kan maskinvaskes eller håndvaskes.

Hos VIVAIA tror de på, at det at behandle miljøet med respekt og være opmærksom på deres påvirkning er en del af, hvem de er. De stræber efter at bruge bæredygtige materialer til at skabe stilfulde og superkomfortable sko, der passer til enhver livsstil.

Tak fordi du læste om Vivaia
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad ____ kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.