DanskeAnmeldelser
  Firmaer (4)

  Billeje

  "En tur i løbet af weekenden eller en bil i hele din ferie, en midlertidig bil at komme til arbejde eller en speciel bil til en særlig lejlighed? En limousine til dit bryllup, for eksempel, eller en Oldtimer eller konvertible du altid har ønsket at prøve men ikke lige har penge til at købe? I så fald er der mange virksomheder, som du kan gå til. Men hvordan kan det være, at nogle sider kan tilbyde disse biler så meget billigere end biludlejningsfirmaet, selv? Er pålidelig eller er der en fangst, du bør holde øje med? Og selvfølgelig ønsker du ikke bare det billigste selskab, men den bedste samlede løsning, den der tager højder for både pris og kvalitet. Meget kan ske undervejs og hvis der gør ønsker du naturligvis, at blive hjulpet videre og det på en god måde, få en anden bil og at kundeservicen er god. Læs mere her om alt det. Kunder, der allerede har haft lejet bil, der hvor du overvejer at leje. Tjek hvad de fortæller i detaljer om hvad de oplevede, hvilke slags problemer de er stødt ind i undervejs, og hvad du har brug at holde øje med, når du lejer en bil. Læs anmeldelser, udtalelser og advarsler her på DanskeAnmeldelser. "

  Mere info om Billeje firmaer

  Så du har taget hele den lange flyvetur og ønsker bare at hente din lejebil så hurtigt som muligt så du kan komme videre. Det lyder enkelt, og det meste af tiden er det heldigvis også sådan det er. Men hvilket lejefirma skal du vælge når ferien står for døren og du skal afsted med hele familien? Skal du gå efter et af de kendte Brands i branchen, et mindre firma, skal du benytte dig af en af de sider, der samler tilbud for alle lejefirmaerne? Og hvad sker der hvis uheldet er ude? Hvad med forsikring og hvordan har andre oplevet alt dette? Læs med her, både de gode historier om de fantastiske oplevelser som heldigvis også er hverdag, og om de mindre gode historier. Skriv også gerne din egen anmeldelse fra din oplevelse.

  Specielle priser, rabat og foræringspriser fra udlejningsvirksomheder, hvem er ikke stødt på det? Hvis du betaler den fulde pris betaler du garanteret for meget. Så hvor finder du en rabatkode eller en bedre pris? Hvor er det bedste tilbud, her kan man virkelig tale om en jungle. Der findes jo også de sider, der samler tilbud for alle udlejningsfirmaer, men hvordan kan de være billigere end, hvis jeg nu lejer direkte hos udlejningsfirmaet? Hvad med forsikringspolicen? Hvad sker der hvis jeg får et stenslag i ruden eller en parkeringsskade? Læs anmeldelser her på siden og blive klogere på hvad du skal vælge til din næste ferie eller flytning. Skriv også gerne dine egne oplevelser og del dem med os her til glæde for alle.