DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Kitchen Living Dining

  Køkkenet er blevet det sted, hvor alle mødes. Tidligere var det i stuerne, hvor maden og alt andet blev serveret, mens køkkenet var mere privat og personligt. I dag er køkkener hos mange vokset i størrelse, og de går i et med spiseområderne. Værterne kan hygge med og om gæsterne, mens der kræses om maden, og derfor er køkkenmode blevet meget aktuelt.

  Om Kitchen Living Dining

  Som navnet viser, så handler det om selve køkkenet og alt det udstyr, der skal være her, det handler om det at leve, og at dit hjem bliver hyggeligt og rart at være i, og det handler om det at spise sammen, hvor smukt bestik og stilfulde fade og tallerkener danner rammerne om alle måltider, om det er hverdag eller fest.
  Hos Kitchen Living Dining er du sikker på, du kun finder det, der er højeste mode indenfor køkkenudstyr og indretning af hjemmet, og samtidig de mærker, der ikke kun er visuelt smukke, men samtidig er praktiske og fantastiske at bruge, så madlavning, borddækning og hygge altid bliver en leg. Det er blandt andet mærker som Zone Denmark, Lyngby Glas og Södahl, du finder her. Fokus er på dansk design, som har de enkle linjer, der passer til danske hjem, men som samtidig gør produkterne rigtig gode at arbejde med.

  Services hos Kitchen Livning Dining

  Er du i nærheden af deres Concept Store, der ligger i hjertet af København, kan du hver eneste dag kigge indenfor, hvor du kan e alle deres varer, men også lade hænderne glide henover og få fornemmelsen af, hvordan det kan være noget for dig, for kvalitet er noget, der kan mærkes. Her kan du også deltage i VIP-arrangementer. Kommer din vej forbi Ringsted, så finder du deres outlet her. Det er stedet, hvor du kan finde udgåede produkter til en god penge, og for mange kan det være værd at køre efter. Ikke kun grundet priserne, men også fordi du kan finde det, du mangler til din samling, og som du ikke finder andre steder.

  Kundeservice og klager

  Du kan nemt lade dig inspirere af de mange produkter i de to forretninger, ligesom du kan følge Kitchen Livning Dining på de sociale medier - Facebook og Instagram, du kan komme med til forskellige arrangementer, og du kan nyde, at der ikke er mange lukkedage hos Kitchen Livning Dining.
  Hvis du er influencer, og du er vild med konceptet eller de spændende mærker, så kan du kontakte forretningen for at lære mere om, hvordan I kan opstarte et samarbejde, som begge parter kan få rigtig meget ud af. Alle andre er selvfølgelig lige så velkommen til at kontakte firmaet, hvis der er spørgsmål til varerne, konceptet, arrangementerne eller noget helt andet.

  Anmeldelse af Kitchen Livning Dining

  Hvis du er en af dem, der har været forbi i enten København eller Ringsted, eller hvis du er en af de influencere, der har arbejdet sammen med Kitchen Livning Dining, så kan du skrive en anmeldelse her på siden, så andre kan få glæde af dine erfaringer med denne forretning.

  Kitchen Living Dining
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (1)

  2.6
  0% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Pris
  rating
  4
  Levering
  rating
  2

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Smidt min ordre væk 2 gange!

  D 18 januar placere jeg en orde på nogen termokrus fra Bitz.
  Først d 21 januar får i her taget sammen til at (sende pakken).
  Den går så (tabt).
  2 gang d 4 februar, sender i en ny (pakke), den går på mystisk vis også (tabt)
  DET ER SÅ LANGT UDE DET SERVICE NIVEAU!
  Så tilbyder i at sende min (pakke) 3 gang, NEJ TAK!
  Jeg skal have mine penge retur I DAG, I FÅR TIL KL 15 I DAG, TIL AT OVERFØRE MINE PENGE.

  Af: Camilla Brøgger09-02-2021
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Nej
  2.5
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Kitchen Living Dining

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Kitchen Living Dining et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Kitchen Living Dining I gennemsnit. De modtog følgende 2.6 ud af 10 med 0% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Kitchen Living Dining?

  Kitchen Living Dining er for hovedparten aktiv I Generelt, mere specifikt med Gavebutikker

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kitchen Living Dining gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.