Kitchen Living Dining

Alle anmeldelser

Kitchen Living Dining

0% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

C
Camilla Brøgger
D 18 januar placere jeg en orde på nogen termokrus fra Bitz. Først d 21 januar får i her taget sammen til at (sende pakken). Den går så (tabt). 2 gang d 4 februar, sender i en ny (pakke), den gå...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Smidt min ordre væk 2 gange!

  D 18 januar placere jeg en orde på nogen termokrus fra Bitz.
  Først d 21 januar får i her taget sammen til at (sende pakken).
  Den går så (tabt).
  2 gang d 4 februar, sender i en ny (pakke), den går på mystisk vis også (tabt)
  DET ER SÅ LANGT UDE DET SERVICE NIVEAU!
  Så tilbyder i at sende min (pakke) 3 gang, NEJ TAK!
  Jeg skal have mine penge retur I DAG, I FÅR TIL KL 15 I DAG, TIL AT OVERFØRE MINE PENGE.


Andre læste også

Logo Perfume-Click
Perfume-Click
0 anmeldelser

Parfumer og andre velduftende toiletsager har i årtier været populære produkter, både som gaver og til personligt brug. Man...

Logo Edureka
Edureka
1 anmeldelser

Idet langt de fleste ting er blevet digitaliserede, kan man nu flytte stort set alle vigtige aspekter af hverdagen online, herunder uddannelse. Is&...

Logo YourWatches
YourWatches
1 anmeldelser

Velkommen til YourWatches! De er den online urbutik, du har ledt efter. Ure er deres passion, og deres mål er at hjælpe dig bedst mulig...

Logo Chapter
Chapter
1 anmeldelser

For mange mennesker virker det som en god vane at starte med at læse. Det er ikke kun produktivt, men det kan også være lær...

Kitchen Living Dining

Køkkenet er blevet det sted, hvor alle mødes. Tidligere var det i stuerne, hvor maden og alt andet blev serveret, mens køkkenet var mere privat og personligt. I dag er køkkener hos mange vokset i størrelse, og de går i et med spiseområderne. Værterne kan hygge med og om gæsterne, mens der kræses om maden, og derfor er køkkenmode blevet meget aktuelt.

Om Kitchen Living Dining
Som navnet viser, så handler det om selve køkkenet og alt det udstyr, der skal være her, det handler om det at leve, og at dit hjem bliver hyggeligt og rart at være i, og det handler om det at spise sammen, hvor smukt bestik og stilfulde fade og tallerkener danner rammerne om alle måltider, om det er hverdag eller fest.
Hos Kitchen Living Dining er du sikker på, du kun finder det, der er højeste mode indenfor køkkenudstyr og indretning af hjemmet, og samtidig de mærker, der ikke kun er visuelt smukke, men samtidig er praktiske og fantastiske at bruge, så madlavning, borddækning og hygge altid bliver en leg. Det er blandt andet mærker som Zone Denmark, Lyngby Glas og Södahl, du finder her. Fokus er på dansk design, som har de enkle linjer, der passer til danske hjem, men som samtidig gør produkterne rigtig gode at arbejde med.

Services hos Kitchen Livning Dining
Er du i nærheden af deres Concept Store, der ligger i hjertet af København, kan du hver eneste dag kigge indenfor, hvor du kan e alle deres varer, men også lade hænderne glide henover og få fornemmelsen af, hvordan det kan være noget for dig, for kvalitet er noget, der kan mærkes. Her kan du også deltage i VIP-arrangementer. Kommer din vej forbi Ringsted, så finder du deres outlet her. Det er stedet, hvor du kan finde udgåede produkter til en god penge, og for mange kan det være værd at køre efter. Ikke kun grundet priserne, men også fordi du kan finde det, du mangler til din samling, og som du ikke finder andre steder.

Kundeservice og klager
Du kan nemt lade dig inspirere af de mange produkter i de to forretninger, ligesom du kan følge Kitchen Livning Dining på de sociale medier - Facebook og Instagram, du kan komme med til forskellige arrangementer, og du kan nyde, at der ikke er mange lukkedage hos Kitchen Livning Dining.
Hvis du er influencer, og du er vild med konceptet eller de spændende mærker, så kan du kontakte forretningen for at lære mere om, hvordan I kan opstarte et samarbejde, som begge parter kan få rigtig meget ud af. Alle andre er selvfølgelig lige så velkommen til at kontakte firmaet, hvis der er spørgsmål til varerne, konceptet, arrangementerne eller noget helt andet.

Anmeldelse af Kitchen Livning Dining
Hvis du er en af dem, der har været forbi i enten København eller Ringsted, eller hvis du er en af de influencere, der har arbejdet sammen med Kitchen Livning Dining, så kan du skrive en anmeldelse her på siden, så andre kan få glæde af dine erfaringer med denne forretning.