DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Urvaerket

  Hjemmesiden urvaerket.dk er en forhandler af luksusure, designerure og mærkeure med et kæmpe udvalg. Det er lækker kvalitet, der vil hjælpe dig med at holde styr på tiden med stil. Du vil uden tvivl kunne finde en model på siden, der passer til dine behov.

  Om Urværket

  Urværket sælger luksusure til billige priser, hvor du kan opleve op til omrking 75% i rabat på udvalgt modeller. De gør det på den måde muligt for mange at kunne finde højkvalitetsure til et prisniveau, der passer dig. Urvaerket.dk tilhører Scandinavian Luxury Group AB, som er registeret i Danmark, men de har også hjemmesider på de andre nordiske sprog samt polsk. De har været på markedet helt siden 2006 og har siden da betjent mere end 100.000 kunder, som har valgt at handle hos dem.

  Urværket og dets fordele

  Produkter hos Urværket

  Der er praktisk talt ikke det ur, du ikke kan finde. Når du kommer ind på netbutikken, kan du lede efter dit ur via urmærker eller andre kategorier som dameure, herreure, vintageure eller nyheder. Blandt deres mange mærker har de bl.a. Omega, Seiko, Emporio Armani, Skagen, TAG Heuer, Breitling og mange, mange andre. De har også en sektion kaldet Find dit ur, hvor du kan udfylde lidt om dig selv og din smag i ure. Derefter vil søgemaskinen hjælpe dig med at udvælge potentielle favoritter blandt de mere end 30.000 forskellige modeller på siden.  En af de mange fordele ved hjemmesiden er, at man hurtigt kan få oversigt over de mange forskellige modeller samt priserne før og efter rabat. Du ser tydeligt, hvad du sparer på uret. Når du gerne vil købe et ur, kan du også vælge, om du vil købe beskyttelse i form af en forsikring. Desuden skal det siges, at du kan afbetale uret over en periode, der går godt med din nuværende finansielle situation. Du kan også betale direkte med VISA eller Mastercard. Når det kommer til levering, har du også to valgmuligheder: En pakkestation fra PostNord eller til døren med FedEx. Produkter fra siden Urvaerket.dk har altid 2-års garanti som minimum og tilbyder sikre betalinger på nettet. Du kan dog finde al information omkring deres handel på hjemmesiden uden problemer.

  Kundeservice og klager

  Hvis du har spørgsmål til deres tjenester, eller du støder på problemer, så skal du række ud til deres kundeservice. Den kan nås på e-mail via den form, du finder på hjemmesiden. Eller du kan ringe til dem på (+45) 70 14 54 24 i deres åbningstider, som er mandag til fredag 9:00 til 16:00. Hvis du tænker det er et "normalt" spørgsmål, kan du kigge under de to kategorier, som de har til rådighed på deres hjemmeside kaldet Hurtig hjælp eller FAQ.

  Anmeldelse af Urværket

  Hvis du ført har handlet på urvaerket.dk og har indsamlet nogle erfaringer eller oplevelser, så vil vi meget gerne høre om dem. Sådan kan vi og andre handlende få et billede af, hvilken slags firma Urværket er, og hvad man kan forvente i forhold til produkter og kvalitet. Vi glæder os til at høre fra dig.

  Urvaerket
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (2)

  6
  0% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  8
  Service
  rating
  3
  Pris
  rating
  9
  Levering
  rating
  4

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Mangler lev af ur

  P.g.a tastefejl på 267` greve lander mit ur Oksbøl,og det er min fejl jf. firmaet. Efter flere undskyldninger fra urværket ,vil man ikke betale mine penge tilbage før de har modtaget uret fra bring. Og kan ej heller få et nyt ur.
  Hvis et er god service , så håber at de bliver bedre. Jeg har nu henvendt i banken så de kan trække mine penge tilbage?

  Af: Bent jensen05-03-2021
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Nej
  6.5
  rating

  Dårlig service

  Levering var 4 uger undervejs, flabede svar ved henvendelse om manglende varer.
  Det eneste som var positiv var det var nemt at bestille.

  Af: Lene Thisvad17-05-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Nej
  5.5
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Urvaerket

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Urvaerket et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Urvaerket I gennemsnit. De modtog følgende 6 ud af 10 med 0% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Urvaerket?

  Urvaerket er for hovedparten aktiv I Netbutikker, mere specifikt med Mode

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Urvaerket gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.