DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Whiteaway

  Skal du have nye hvidevare? Og vil du have det bredeste udvalg? Så behøver du ikke lede længere. WhiteAway har alt hvad hjertet kan begære inden for kvalitetshvidevare og tilbehør. Dertil tilyder de prismatch, 365 dages retur, fri fragt og sidder altid klar til at hjælpe dig. Du kan her læse mere om deres historie, hvad de tilbyder af produkter og hvilken kundeservice de tilbyder.

  Om WhiteAway

  Grundlagt som et hobbyprojekt tilabge i 2003 af brødrene Johannes og Esben Gadsbøl samt deres ven Jesper Bang. De startede i det små, men har siden det blot var et projekt blandt venner, vokset sig til i dag at have kontorer både i Danmark og Sverige og være de førenede inden for hvidevare i skandinavien. Men stort fokus på kvalitetshvidevare i konkurrencedygtige priser, giver WhiteAway dig muligheden for at kigge deres store sortiment igennem i dit eget tempo. Benyt dig af den overskuelige hjemmeside, kig dig igennem sortimentet og bestilt nemt og billigt dine næste hvidevare hos WhiteAway.

  Se mere til WhieAway og deres fri fragt og prismatch. Her elsker de hvidevare

  Produkter hos WhiteAway

  WhiteAway har et bredt udvalg i alle de kendte mærker inden for kogeplader, opvaskemaskiner, emhætter, køleskabe, vaskemasker for blot at nævne nogle af dem. Her sidder der kompetente medarbejdere klar til at hjælpe du, hvis skulle du sidde inde med spørgsmål. De kompetene hvidevareeksperter kan kontaktes via telefon, e-mail og livechatten på hjemmesiden. Og faktisk kan de kontaktes alle ugens dage, også i weekenden. Dette tilbydes for at gøre dig ekstra tryg som forbruger, uanset hvornår du handler. Dertil kan du forvente at dit køb hurtigt står klar på din adresse. Med den landsdækkende leveringsservice, går der aldrig lang tid, fra det øjeblik du har godkendt dit køb, til du kan pakke dit nyindkøb ud og få installeret det i dit hjem. Glæd dig allerede nu!

  Kundeservice

  WhiteAway sidder altid klar til at hjælpe dig, såfremt du har noget at være utilfreds over. Kontaktinformationer kan du finde frem til her. Her ønskes der altid at finde en løsning sammen med dig som forbruger, der tilfredsstiller alle parter. Ønsket om at være din fortrukne hvidevare-ven gør, at WhiteAway stræber efter at give dig den bedst mulige oplevelse og svare dig derfor hurtigst muligt. Med ekspertise i alt fra køleskabe og kondenstørretumblere til kogeplader og varmeapparater sætter de en ære i at hjælpe dig, og klæde dig bedst muligt på inden dit inkøb.


  Anmeldelse

  Det er sjældendt du oplever så god en service, som du gør her hos WhiteAway. Havde købt et fryseskab via deres online shop, efter at have set de kørte med tilbud på den ønskede model. Desværre var der sket en fejl i deres system, som gjorde at de havde registreret flere på lager, end der faktisk var. Dette var der heldigvis råd for. Kontakten med deres kundeserive fungerede nemt og enkelt og via hjælp fra en kompetent medarbejder, blev der tilbudt et nyt, og bedre fryseskab, til samme pris. Dette kalder jeg god service og du fortjener at få den samme oplevelse. Handel dine hvidevare hos WhiteAway.

  Whiteaway
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Whiteaway

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Whiteaway et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Whiteaway I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Whiteaway?

  Whiteaway er for hovedparten aktiv I Netbutikker, mere specifikt med Kosmetik & Personlig Pleje, Elektronik, Kontor, Hobby & fest

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Whiteaway gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.