DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Aarhus Charter

  De fleste danskere tager på ferie en eller flere gange om året, alt efter hvad budgettet og feriedagene tillader. De fleste kan hurtigt blive enige om, at der i forbindelse med ferie - især hvis turen går til udlandet - er mange ting der skal planlægges, undersøges, bestilles og betales for. For at gøre processen lettere og mere overskuelig, vælger mange at tage på charterferie, hvilket i mange tilfælde kan spare både tid og ressourcer. Her skal man dog være opmærksom på, at man bestiller fra en pålidelig rejsearrangør, der har både kundeservice og pakkerejser på et højt niveau. Her på siden kan man læse nærmere omkring Aarhus Charter, og se kundeanmeldelser fra andre, der kan beskrive deres oplevelse med vægt på netop vigtige disse parametre.

  Om Aarhus Charter

  I 1988 blev virksomheden Aarhus Charter etableret af de to søstre Jette Rantala og Ulla Stæt Andersen, der sammen er opvokset i Borum nær Aarhus. I september 2014 fik virksomheden nye ejere, og Aarhus Charter ejes i dag af: Bjarke Hansen, Henrik Søndergaard og Henrik G. Jensen, alle med baggrund hos Primo Tours. Virksomhedens kontor kan findes på Marselisborg Lystbådehavn i Aarhus.
  Aarhus Charter er medlem af Rejsegarantifonden, og kan findes under medlemsnr. 466. Dette betyder, at man som kunde hos denne virksomhed, er dækket i tilfælde af uhensigtmæssig ændringer såsom virksomhedskonkurs mm.

  Produkter og Services hos Aarhus Charter

  Denne virksomhed er en rejsearrangør, med speciale indenfor charterrejser. Man kan bestille rejser hos dem, til populære feriedestinationer såsom Cypern, Mallorca, Kreta, Rhodos og Tenerife. Virksomheden tilbyder desuden afbudsrejser til mange af de samme populære destinationer. Her skal man dog være opmærksom på, at man ikke har mulighed for at vælge frit mellem afrejsedatoer og lufthavne, men er nødt til at købe en forudbestemt pakke, hvis man ønsker den billigere pris forbundet med afbudsrejsen.
  Vil man booke en charterrejse gennem denne virksomhed, så kan man via deres hjemmeside, søge på relevante parametre, for at se hvilke rejser og pakker de har tilgængelige. Man kan foretage søgninger på specifikke rejsedatoer, til bestemte destinationer, samt vælge mellem en lang række forskellige former for rejseformer, herunder 5-stjernet hotelophold, all inclusive, havudsigt, lejlighedshotel, familievenlige hoteller, enkeltrejser, samt mange flere.
  Ferierejser med Aarhus Charter kan bestilles via virksomhedens hjemmeside, over telefonen eller ved personlig henvendelse i deres fysiske butik. Ønsker man at bestille og betale for en rejse, så kan man på deres hjemmeside benytte en lang række betalingsmuligheder, herunder: Dankort, Visadankort, Mastercard, Diners Club, Maestro, Visa Electron, JCB og American Express.

  Komplimenter, Klager og Tips til Aarhus Charter

  Kundeanmeldelser fra kunder, der tidligere har rejst gennem Aarhus Charter, kan være til stor hjælp for andre, der netop nu overvejer at gøre det samme. Lever virksomheden op til den gode service de reklamerer med på deres hjemmeside? Er deres feriedestinationer, hoteller, lejligheder og flyrejser af høj kvalitet, og har de et godt udvalg, således at det er nemt og ligetil at bestille en drømmerejse? Hvis du har gjort dig tidligere erfaringer med Aarhus Charter, så er det til stor gavn for andre handlende, hvis du har mulighed for at skrive en kort beskrivelse af din ferie, med fokus på både positive og negative aspekter.

  Aarhus Charter
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Aarhus Charter

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Aarhus Charter et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Aarhus Charter I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Aarhus Charter?

  Aarhus Charter er for hovedparten aktiv I Rejser og Oplevelser, mere specifikt med Sol og All-Inklusive Ferie, Grupperejser, Flybilletter

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Aarhus Charter gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.