DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Omio

  Hvis man skal på rejse, så kan der være mange detajler i forhold til transporten, som man kan bruge til at nå sin destination. Det er ikke kun tidskrævende at planlægge, men det kan også være svært at finde ud af om transport overhovedet er tilgængelig, lige så vel hvilken type transport der er mulig.

  Om Omio

  Siden 2013 har Omio været en innovativ platform, der hjælper folk med effektiv planlægning af deres rejser. Deres side hjælper med planlægning af transport, hvilket de kan gøre fordi de har samlet mere end 1000 transportudbydere, så du kan finde ud af om en specifik type transport er tilgængelig. Omio bliver også støttet af mange forskellige investorer og virksomheder, hvilket gør Omio til et sikkert valg. Hvis du bruger Omio, så prøver de at hjælpe dig med at spare tid og penge der kommer med planlægning og transport.

  Produkter og tjenester

  Omio tilbyder mange transportmuligheder, dette er transport med fly, bus, tog, færge, bil lige så vel som transport til selve lufthavnen. Med Omio kan du vælge hvor du gerne vil have transport fra og til, hvorefter den genererer en optimal rute med den transporttype du har valgt. For at gøre det nemmere så har Omio også en app så du kan have billetterne på telefonen og planlægge ruten derfra. Du kan også vælge om billetten skal være en enkeltbillet eller tur-retur. I mange tilfælde skal andre med på rejsen, dette kan der også tilpasses på deres hjemmeside.

  Kundeservice og klager

  Hvis du har brug for kundeservice, så har Omio prøvet at gøre dette så nemt som muligt. Dette har de gjort med en side der indeholder ofte stillede spørgsmål, så du nemt kan læse om et specifikt emne. Omio har også en specifik side til kundeservice med fokus på specifikke tjenester som f.eks. betaling, konto, billet og andet. Hvis der er noget andet du er nysgerrig om eller du har brug for hjælp til noget specifikt. Så kan du også bruge deres kontaktform hvor du så vil få respons over email.

  Anmeldelse

  Har du booket en rejse med Omio før? Hvis du har eller valgte at lade vær, så vil vi gerne høre hvorfor. Hvis du skriver en anmeldelse her på DanskeAnmeldelser, så kan andre folk bruge din erfaring til at vurdere om Omio er troværdig og om de selv burde bruge platformen. Din anmeldelse går også til en samlet vurderet af Omio platformen, så gennemsnittet af alle bedømmelser, kan bruges til at danne sig et generelt overblik over kvaliteten.

  Omio
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Omio

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Omio et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Omio I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Omio?

  Omio er for hovedparten aktiv I Rejser og Oplevelser, mere specifikt med Specielle Rejser, Grupperejser, Flybilletter

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Omio gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.