Risskov-Bilferi

Alle anmeldelser

Risskov-Bilferi

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Skytours
Skytours
0 anmeldelser

Skytours er et af de firmaer, som har forstået, at verden i dag er blevet mindre. Folk kan via internettet komme ud til de fjerneste afkroge,...

Logo Trainline
Trainline
0 anmeldelser

Find en billig togbillet, når du skal ud og rejse. Det er hvad denne hjemmeside tilbyder dig, for selvom toget er en gennemprøvet rejs...

Logo Sunweb
Sunweb
0 anmeldelser

Sunweb er rejser, solrejser, og det er et meget konkurrencepræget marked, som de opererer i så der er ikke plads til fejltrin. Sommeren...

Logo Flybillet
Flybillet
0 anmeldelser

Ferien står for døren, og når du skal finde der, hvor du skal hen, så er der altid nogen, som står klar, men hvis du...

Risskov-Bilferi

Ved du, hvor din næste ferie går til? Har du overvejet at tage på bilferie rundt i vores smukke hjørne af verden? Hvert år tager tusinder af danskere på kør-selv ferie, både i Danmark og til andre lande i EU. Det er nemt. Det er fleksibelt. Det er en ferie du kan tilpasse lige som du vil have den. Og så skal man ikke en tur gennem Kastrup. Hvis du også kan se de mange fordele ved at tage på bilferie og leder efter en rejsearrangør med erfaring og mange muligheder, skal du måske tage et kig på Risskov Bilferier.

Om Risskov Bilferier

Risskov Bilferier er en afdeling af Risskov Rejser, som siden 1993 har hjulpet danskerne med at komme på ferie i hele verden. Det startede med et mindre rejsebureau i 1993 i Risskov ved Aarhus. Fire år senere flyttede Risskov Rejser til Randers i forbindelse med overtagelse af et andet rejsebureau beliggende der. I 2005 opkøbte Risskov Rejser rejsebureauet Travel Partner, som specialiserede i rejser til USA og Canada. Nu kan du købe rejser til alle verdenshjørner hos Risskov. Men på denne side, vil vi fokusere på Risskov Bilferier.

Produkter og Services

Risskov Bilferier sender hvert år 275.000 danskere ud på bilferie, både til destinationer inden for landets grænser og i 14 andre Europæiske lande. De samarbejder med over 850 hoteller, så der er rig mulighed for at tilpasse din ferie, lige som du vil have den. Risskov sælger hotellernes overskudskapacitet for dem, hvilket ifølge dem selv giver dem mulighed for at tilbyde lave priser i forhold til andre udbydere.
Risskov Bilferier tilbyder allerede sammensatte pakker, som kan indeholde hotel ophold, måltider og aktiviteter. Risskov som hovedfirma tilbyder mange forskellige slags rejser. Men denne del af rejsearrangøren tilbyder specifikt bilferier. Risskov valgte at sætte et særligt fokus på bilferier netop fordi der er så god mulighed for at tilpasse ferien, som man vil.
Du kan shoppe pakker efter destination, men også efter hvornår du skal afsted. Risskov har særlige pakker til rejser i juleferien, skoleferien, påske, etc. Du kan også vælge ferie efter, hvad du kunne tænke dig at lave, mens du er afsted. Vælger du f.eks. kategorien shopping, finder du feriepakker i destinationer tæt på fantastisk shopping. Du kan også vælge temarejser såsom golf, cykelferie, ferie med hund eller børn og meget mere.
Du kan også vælge ferie efter type hotel. Leder du efter et spaophold eller måske et slotsophold, har Risskov Bilferier også pakker på lager til dig. Leder du i stedet efter en god handel eller det bedste tilbud, kan du med fordel se pakkerne under Earlybird eller under Afbudsrejser.

Komplimenter, Klager og Tips til Risskov Bilferier

Har du rejst med Risskov Bilferier? Så efterlad en anmeldelse med en kort beskrivelse af din oplevelse. Du kan hjælpe andre ferieglade danskere med at få den bedste oplevelse. Hvad synes du om Risskov Bilferier? Fik du alt den information, du skulle bruge? Var det nemt at finde ud af pakkerne, og indeholdt de alt det, du skulle bruge? Er deres kundeservice venlig og hjælpsom? Vi glæder os til at modtage din anmeldelse!