DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser YouGov

  Har du nogensinde tænkt på, hvordan de mange spørgeskemaer bliver udført? YouGov er det nok mest anerkendte analyseinstitut, og i dag dækker de praktisk talt hele verden. I Danmark alene er der omkring 90.000 personer, der aktivt deltager i YouGov Panelet som et medlem, der svarer på spørgsmål enten via telefon eller e-mail.

  Om YouGov

  YouGov blev grundlagt i Storbritannien tilbage i år 2000 af Stephan Shakespeare og Nadhim Zahawi. Det er en tjeneste, der specialiseret i udførelse af både markeds- og opinionsundersøgelser. Og det hele bliver gjort online. De samler først demografik information fra en stor database af internetbrugere, der derefter skal svare på forskellige spørgsmål, der vedrører dem. I sidste ende giver det dem værktøjer til levere indsigt i forbrugerrejsen for en masse forskellige type produkter for deres lokale og globale kunder.

  YouGov giver også noget igen

  YouGovs tjenester

  En af de tjenester, som de tilbyder på det danske marked, hedder BrandIndex. Her kan man følge, hvordan danskerne opfatter bestemte brands og mærker. Som virksomhed kan du altså følge med i, om de danske forbrugere har et positivt eller negativt billede af dig, dine nærmeste konkurrenter - eller måske hele den industri, du befinder dig i. Omnibus er et andet, enkelt og omkostningseffektivt middel til at få alle de svar, du søger, inden for 48 timer - det kan både være i Danmark eller over landets grænser. Plan & Track giver også professionelle inden for marketing, PR og andre felter muligheden for at følge og forstå deres målgrupper bedre. Med YouGov Profiles har du adgang til information fra mere end 6-8 millioner mennesker på verdensplan - ment til profilering og segmentering af markedet og kunderne.


  Hvis du gerne vil deltage i YouGov Panelet, så er processen rimelig enkel. Du skal gå ind på hjemmesiden og klikke på knappen +Tilmeld i højre hjørne. Du kan så registrere ved at bruge enten din e-mail eller Facebook-profil. Efter tilmeldingsformularen er udfyldt, er du klar. Når du svarer på spørgsmålene i de forskellige undersøgelser, så kan du optjene point og modtage præmier.

  Hvis man i stedet er interesseret i nogle af de services, der henvender sig specifikt til erhverv og forretninger, kan man tage kontakt til deres manager på JakobOvergaardAndersen@yougov.com, der kan hjælpe danske firmaer godt i gang. Der er næsten ingen begrænsninger på, hvilken type forretning man kan være for at drage fordel af dette. Det er alt fra dagligvarer, finansielle services og biler til rejser, media, energi og mere.

  Kundeservice og klager

  Hvis du har spørgsmål til dit medlemskabet i panelet, så har du muligheden for at indsende en anmodning via https://yougov.zendesk.com/hc/da/requests/new, men du har også mere direkte måder, du kan fange dem på. Du kan give dem et kald på +45 70 27 22 24 eller sende dem en besked på e-mail via info@yougov.dk.

  Anmeldelse af YouGov

  Hvis du har erfaring med YouGov Panelet eller har gjort brug af YouGovs tjenester, så vil vi meget gerne høre fra dig. Din mening tæller nemlig, og din oplevelse kan være med til at informere andre, så de kan træffe den rigtige beslutning for dem. Lad os vide, hvilken slags firma YouGov er i dine øjne. Vi glæder os til at høre fra dig.

  YouGov
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om YouGov

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er YouGov et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af YouGov I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette YouGov?

  YouGov er for hovedparten aktiv I Service Firmaer, mere specifikt med Online Undersøgelser og Spørgeskemaer

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van YouGov gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.