YouGov

Alle anmeldelser

YouGov

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Mobrog
Mobrog
0 anmeldelser

Bliv betalt for at sige din mening, en seriøs spørgeskemaundersøgelses side finder du her.Om Mobrog.com Siden er drevet af Sp...

Logo LifePoints
LifePoints
0 anmeldelser

Lifepoints er et firma, som sikrer, der er mulighed for at give sin mening til kende ved at være en del af et stort netværk, hvor du ge...

Logo ExpressVPN
ExpressVPN
1 anmeldelser

Anmeldelse ExpressVPN Internettet er efterhånden en uundgåelig del af vores liv, og vi kan dårligt forestille os en habil hv...

Logo Voidu
Voidu
1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

YouGov

Har du nogensinde tænkt på, hvordan de mange spørgeskemaer bliver udført? YouGov er det nok mest anerkendte analyseinstitut, og i dag dækker de praktisk talt hele verden. I Danmark alene er der omkring 90.000 personer, der aktivt deltager i YouGov Panelet som et medlem, der svarer på spørgsmål enten via telefon eller e-mail. 

Om YouGov
YouGov blev grundlagt i Storbritannien tilbage i år 2000 af Stephan Shakespeare og Nadhim Zahawi. Det er en tjeneste, der specialiseret i udførelse af både markeds- og opinionsundersøgelser. Og det hele bliver gjort online. De samler først demografik information fra en stor database af internetbrugere, der derefter skal svare på forskellige spørgsmål, der vedrører dem. I sidste ende giver det dem værktøjer til levere indsigt i forbrugerrejsen for en masse forskellige type produkter for deres lokale og globale kunder.

YouGovs tjenester
En af de tjenester, som de tilbyder på det danske marked, hedder BrandIndex. Her kan man følge, hvordan danskerne opfatter bestemte brands og mærker. Som virksomhed kan du altså følge med i, om de danske forbrugere har et positivt eller negativt billede af dig, dine nærmeste konkurrenter - eller måske hele den industri, du befinder dig i. Omnibus er et andet, enkelt og omkostningseffektivt middel til at få alle de svar, du søger, inden for 48 timer - det kan både være i Danmark eller over landets grænser. Plan & Track giver også professionelle inden for marketing, PR og andre felter muligheden for at følge og forstå deres målgrupper bedre. Med YouGov Profiles har du adgang til information fra mere end 6-8 millioner mennesker på verdensplan - ment til profilering og segmentering af markedet og kunderne.


Hvis du gerne vil deltage i YouGov Panelet, så er processen rimelig enkel. Du skal gå ind på hjemmesiden og klikke på knappen +Tilmeld i højre hjørne. Du kan så registrere ved at bruge enten din e-mail eller Facebook-profil. Efter tilmeldingsformularen er udfyldt, er du klar. Når du svarer på spørgsmålene i de forskellige undersøgelser, så kan du optjene point og modtage præmier.

Hvis man i stedet er interesseret i nogle af de services, der henvender sig specifikt til erhverv og forretninger, kan man tage kontakt til deres manager på JakobOvergaardAndersen@yougov.com, der kan hjælpe danske firmaer godt i gang. Der er næsten ingen begrænsninger på, hvilken type forretning man kan være for at drage fordel af dette. Det er alt fra dagligvarer, finansielle services og biler til rejser, media, energi og mere.

Kundeservice og klager
Hvis du har spørgsmål til dit medlemskabet i panelet, så har du muligheden for at indsende en anmodning via https://yougov.zendesk.com/hc/da/requests/new, men du har også mere direkte måder, du kan fange dem på. Du kan give dem et kald på +45 70 27 22 24 eller sende dem en besked på e-mail via info@yougov.dk.

Anmeldelse af YouGov
Hvis du har erfaring med YouGov Panelet eller har gjort brug af YouGovs tjenester, så vil vi meget gerne høre fra dig. Din mening tæller nemlig, og din oplevelse kan være med til at informere andre, så de kan træffe den rigtige beslutning for dem. Lad os vide, hvilken slags firma YouGov er i dine øjne. Vi glæder os til at høre fra dig.