DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser OiSTER

  Stort set alle privatpersoner og virksomheder i dagens Danmark har brug for både mobilabonnementer og bredbåndsabonnementer. Præcis hvilken type man vælger at investere i, kan afhænge af mange forskellige faktorer, såsom pris, data, hastighed, hvilke enheder man benytter, samt mange andre. Fælles for alle handlende er dog, at der forventes pålidelig service og hastighed, ligemeget hvor og hvornår man bruger sin telefon eller sit bredbånd. Især hvis der opstår uventede problemer, er det essentielt for de fleste, at man kan ringe til en udbyder der hurtigt og nemt løser problemet indenfor kort tid. Det kan dog være svært at vurdere, hvilke udbydere der har det bedste serviceniveau, hastigheder og priser, da langt de fleste bruger store summer på flotte reklamer, der stort set lover de samme ting. Derfor læser flere og flere kundeanmeldelser igennem fra nuværende og tidligere kunder hos de forskellige virksomheder, således at de kan lære af andres gode investeringer, samt blive klogere på, hvilke virksomheder der ikke lever op til forventningerne.

  Om Oister

  Virksomheden OiSTER blev oprettet i 2008 og er i dag hvad de selv kalder etlavprisselskab, der har specielt fokus på mobilt bredbånd og mobiltelefoni. Grundprincippet hos OiSTER har siden virksomheden blev grundlagt været, at det skal være så nemt og billigt som muligt for deres kunder, hvilket de illustrerer gennem deres virksomhedsslogan ’Bedst til prisen’. OiSTER er ejet af Hi3G Danmark Aps, hvilket er en virksomhed der tilbyder mobiltelefontjenester til kunder i Danmark. Selskabet tilbyder forskellige former for tjenester, såsom kontrakt- og forudbetalte tjenester, internationale opkald og roaming, viderestilling af opkald, opkaldsspærring, telekonference, beskeder mm.
  OiSTER er udelukkende et online teleselskab, hvilket betyder, at virksomheden ikke har nogen fysiske butikker, man som kunde kan besøge. Man kan derfor kun handle via deres hjemmeside, som er godkendt af E-handelsfonden. Dette er kundernes garanti for, at de kan handle sikkert og trygt på OiSTER.dk.

  Produkter og Services hos Oister

  På Oisters hjemmeside kan man købe forskellige former for abonnementer indenfor mobiltelefoni og mobilt bredbånd. Man kan desuden købe mange forskellige mobiltelefoner fra eksempelvis Apple, Huawei, Samsung, Sony og Nokia på deres hjemmeside, og derudover andre former for digitale enheder, såsom Ipads, og tilbehør til bredbånd mm. Med de fleste af deres produkter følger ofte mobilabonnementer, som man kan vælge mellem efter behov og prisniveau. Eksempelvis kan man basere sin beslutning ud fra databehov, telefon model, om man ønsker fri tale, om man køber til sit barn eller teenager, samt mange andre parametre.
  Virksomheden sælger både til private og erhvervskunder.

  Komplimenter, Klager og Tips til Oister

  Hvis du er tidligere eller nuværende kunde hos Oister, og du har tid og lyst til at skrive en kort anmeldelse omkring denne virksomhed her på siden, så vil vi sætte stor pris på, at høre din mening. Da mange er afhængige af en stabil bredbåndsforbindelse i hverdagen, samt en fungerende mobiltelefon, så kan det være en stor hjælp for alle der læser med her, hvis de kan få be- eller afkræftet, om denne virksomhed er god til at sikre pålidelig service for deres kunder.

  OiSTER
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om OiSTER

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er OiSTER et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af OiSTER I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette OiSTER?

  OiSTER er for hovedparten aktiv I Telefoni og Internet, mere specifikt med Mobiltelefon og telefon

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van OiSTER gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.