E-Wheels

Alle anmeldelser

E-Wheels

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Phonetrade

Phonetrade

1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

E-Wheels

E-wheels er en distributører af små elløbehjul i Norden. Udover deres egne E-wheels og Momas produktlinjer har de eneret på at sælge Kaabo i hele Skandinavien, Zero i Danmark og Norge samt Airwheel, Gotway og Kingsong i Norge.

Deres mål er at tilbyde et bredt udvalg af alle typer elløbehjul fra kvalitetsproducenter til den lavest mulige pris. Med mange års erfaring i branchen bringer de nu den store ekspertise, de har udviklet i Norge, til hele Skandinavien.

E-Wheels har eget værksted, så hvis du har problemer med produktet, kan du hurtigt få hjælp. Vi har solide forsendelsesordninger og sender i hele landet med PostNord. Vores mål er, at e-handel med elbiler er overkommelig, sikker og hurtig for dere kunder.

Mit produkt har et lejlighedsdæk, hvad skal jeg gøre?
Med pneumatiske dæk er det selvfølgelig muligt for dem at have et lejlighedsdæk. Et lejlighedsdæk kan være forårsaget af at ramme noget skarpt, køre med for lavt pumpede dæk osv. Undgå kantsten, spring, ujævn vægtfordeling og tilføj luft for at undgå et lejlighedsdæk. Korrekt lufttryk i dæk mindsker i høj grad risikoen for et lejlighedsdæk – lufttrykket skal være mellem 2,8 og 4 bar, afhængig af rytterens vægt. Det nøjagtige lufttryk, der anbefales til din model, kan findes i den respektive brugervejledning.

Lejlighedsdæk er ikke dækket, bortset fra fabrikationsfejl. Ved lejlighedsdæk vil der lække luft ud af ventilen på grund af forskellen i lufttryk i dækket og det omkringliggende område, da dette er den eneste åbning, hvorigennem luften kan slippe ud. Dette betyder normalt ikke, at ventilen er defekt. For at kontrollere, om ventilen er defekt, skal du fjerne røret og holde det under vand. Se derefter, hvor luften slipper ud af slangen.

Hvilke forsendelsesmuligheder har jeg?
Under betalingsprocessen kan du vælge din foretrukne forsendelsesmetode efter at have indtastet dit postnummer til levering. E-Wheels Norge AS bruger Bring som rederi. Bring opererer med en estimeret leveringstid på 1-4 hverdage. Du kan også afhente din ordre gratis på vores afhentningssted i Hokksund. Forsendelsespriserne varierer afhængigt af forsendelsesmulighed, indholdet af din ordre og leveringsadresse.

Afhentningssted: Afhent i vores butik i Hokksund" - Afhent din ordre gratis. Se åbningstider her

Vare- Pakke til afhentningssted: Du kan spore din forsendelse ved at bruge det sporingslink, vi giver via e-mail. Du modtager også en sms til det registrerede telefonnummer eller en seddel i din postkasse, når din pakke er klar til afhentning på det nærmeste posthus. Hvis du har problemer med leveringen af ​​din pakke, bedes du kontakte Bring på dette nummer: 22 03 00 00.

Vare - Hjemmelevering: Du kan spore din forsendelse ved at bruge det sporingslink, vi giver via e-mail. Dette vil også give dig information om det forventede tidspunkt for hjemmelevering. Hvis du har problemer med hjemleveringen af ​​din pakke, bedes du kontakte Posten for at aftale hjemlevering. Du kan kontakte os på følgende nummer: 22 03 00 00.

Pakke i postkassen: De mindste varer sendes som breve. Disse pakker kan ikke spores, men lægges i din postkasse på din registrerede bopælsadresse.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring E-Wheels?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.