Solarplexius

Alle anmeldelser

Solarplexius

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

C
Christian R.
Jeg bestile fra solarplexius.dk sidste onsdag, og pakken blev sendt torsdag og har lige hentet den i dag tirsdag. Syntes fragten er gået okay hurtig efter som det bliver sendt fra Sverige af. Har l...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Takker

  Jeg bestile fra solarplexius.dk sidste onsdag, og pakken blev sendt torsdag og har lige hentet den i dag tirsdag. Syntes fragten er gået okay hurtig efter som det bliver sendt fra Sverige af. Har lige fået den monteret i min bil og det var lige så nemt som i videoen på siden. Super godt produkt. Jeg var bange for at det "raslede" når man kørte, men det gør det ikke.
  Det er super nemt at montere og tage ud, og har man et hundebur i fuld bredde, beskytter det bilens sideruder mod ridser fra hundepoter.

  Det er klart et billigt og godt alternativ til solfilm, og betydeligt stærkere.


  Det passer som det skal og det virker 100%
  5 Stjerner her fra! :-)


Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Solarplexius

I modsætning til almindelige solfilm er Solarplexius et lag af hårdt, men fleksibelt polycarbonatmateriale. Materialet er brudsikkert, kan bøjes så meget du vil uden at gå i stykker, og kun 10% af solens stråler trænger igennem.

Med Solarplexius bilsolskærmen kan ingen se ind i din bil, men du kan se ud uden problemer. Den fungerer som solbriller og har samme egenskaber som solskærm. De reducerer varmen, holder 90 % af direkte sollys ude og gør det umuligt at se ind i din bil.

HURTIG OG NEM INSTALLATION AF SOLSKÆRM TIL BILER
Du behøver ikke noget værktøj for at installere det (for de fleste modeller), og afhængigt af hvor mange vinduer det skal installeres på, kan du gøre det på cirka 15 minutter. Solarplexius solskærm monteres bag bilens faste interiør og mellem de originale bilruder og fastgøres med clips. Solarplexius solsejl er allerede skåret til, så det passer perfekt til dine vinduer.

INGEN VAND, INGEN LIM, INGEN BOBLER, INGEN RIDSER
Installation af en solfilm er ikke let. Mange mennesker har problemer med at bruge vand, sæbe og lim. At installere en solfilm, så den dækker hele bilruden og samtidig opnå et boblefrit resultat, er ikke en nem opgave. Med Solarplexius solafskærmning til din bil undgår du alt dette. Solarplexius leveres færdigskåret og tilpasset til at passe til hver enkelt bilmodel. Solarplexius solcreme efterlader ikke synlige ridser på ydersiden af ​​vinduet, hvis du skulle være så uheldig at ridse dit vindue indvendigt. Materialet er tonet og ubrydeligt.

KOMPLET SKÆRET SOLSKÆRM TIL OVER 4500 BILER
Når det er bestilt, vil Solarplexius solskærmen blive tilpasset og fremstillet specifikt til din bil. Du behøver ikke selv at skære, trimme eller justere noget. I de fleste tilfælde skal du heller ikke fjerne noget fra bilen.

Solarplexius har færdiggjort solskærme til mere end 4500 forskellige bilmodeller. Deres sortiment bliver løbende opdateret med solskærme til nye og ældre biler. Hvis du ikke kan finde din bilmodel, kan du sende en mail til os eller ringe til vores kundeservice, så hjælper vi dig.

REDUCER VARMEN OG UNDGÅ UDSIGT AF BILEN
Hovedårsagerne til at installere et solsejl er at reducere varmen og reducere udsynet i bilen. Solar mesh holder 90% af direkte sollys ude, hvilket reducerer varmen markant. Ved at tone dine ruder med Solarplexius får du et mere behageligt bilklima. Derudover forhindrer Solarplexius solafskærmning enhver adgang til de vinduer, hvor du ønsker at installere solafskærmningen. Det mindsker risikoen for at bryde ind i bilen, og med tonede ruder får din bil et smart look.

DEN PERFEKTE LØSNING TIL VIRKSOMHEDEN
En parasol kan være en god løsning for virksomhedsejere og andre medarbejdere, der rejser meget i bil i arbejdstiden. Mange arbejdere har ofte værktøj, test, bærbare computere og andre værdigenstande i bilen. Brug af solsejl i bilen hjælper med at bevare privatlivets fred ved bilvinduet. Sådan en privatskærm hjælper med at reducere risikoen for indbrud og tyveri. Da det er meget svært at gennemskue Solarplexius-solskærmen udefra, er det næsten umuligt at se inde i bilen.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Solarplexius
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.