SOS blacksnow

Alle anmeldelser

SOS blacksnow

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Cellbes
Cellbes
3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest
Gearbest
1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo ASOS
ASOS
2 anmeldelser

For rigig mange er det meget lettere at bestille tøj på nettet end at skulle i forretninger, og det bliver kun endnu bedre, når ...

SOS blacksnow

Elsker du også bare at suse på ski gennem puddersneen? Hver vinter drager næsten en halv million danskere på ferie ifølge Dansk Statistik, og halvdelen af de rejsende har skistøvler og vinterjakker i bagagen. Vi elsker at boltre os i bakkerne, og så er det jo heller ikke så dårligt, at der kan shoppes i uendeligheder til turen. Det har online forhandlerne også konkluderet, og antallet af snestøvler, handsker og jakker er blevet mere eller mindre uoverskueligt. Vil man have det bedste af det bedste, skal man have fat i SOS Sportswear of Sweden, ifølge firmaet selv. På denne side kan du læse anmeldelser af ski- og snowboard butikken fra Charlottenlund.

Om SOS Sportswear of Sweden Black Snow
SOS Sportswear of Sweden er en high-end forhandler af ski, snowboard- og vinter apparel. Firmaet blev grundlagt for omkring 30 år siden, da en gruppe ski entusiaster besluttede sig for at producere høj kvalitets skitøj.
SOS Sportswear of Swedens fysiske butik ligger i byen Charlottenlund nær hovedstadsområdet på den fornemme adresse på Strandvejen.
SOS lover deres kunder konstant innovation, og som en del af dette, har de udgivet en ny kollektion kaldet ”Black Snow”. Kollektionens formål er at bringe en ny visuel identitet til det eksisterende brand, SOS samtidig med at opretholde samme kvalitetsstandarder. Over halvdelen af hjemmesidens udvalg er af Black Snow kollektionen.

Produkter og Services
SOS Sportswear of Sweden forhandler seks kollektioner på deres hjemmeside hvoraf Black Snow er klart den største. De øvrige fem kollektioner, SOS Main Line, Black Sky, Black Snow Xtreme, Volume og Triangle. Kategorierne byder på alt, hvad man har på når man suser op og ned af bakkerne, fra inderst til yderst. Brandet har et større udvalg af skijakker, pelsjakker, vindjakker, skibukser, t-shirts, undertrøjer m.m. SOS sælger ikke ski og snowboardudstyr, udover skibriller.
SOS Sportswear of Sweden sælger mange forskellige typer jakker, heriblandt naturlig pels. Brandet benytter pels i produktionen som en del af deres plan om bæredygtig produktion. Ifølge SOS beholder forbrugere pelsjakker i længere tid på grund af den høje kvalitet. Ifølge SOS hjemmeside benytter de naturlige materialer i så højt omfang som muligt, heriblandt uld, træsorter og økologisk bomuld.
SOS tilbyder en udvidet returret på 30 dage eter produktet er modtaget. Virksomheden skal informeres om ønsket returnering via email eller telefonisk, og varen skal derefter tilbagesendes indenfor 7 dage. Man kan vælge at returnere en del af sin ordre, hvis man har købt mere end en ting, men modtager ikke refundering af leveringsomkostninger. Dog er levering gratis inden for EU. SOS lover levering indenfor 2-5 dage.

Komplimenter, Klager og Tips til SOS Sportswear of Sweden Blacksnow
Der er så mange udbyddere på nettet, og det kan være en hel jungle at finde rundt i. Dette primært fordi alle hævder at have det bedste. Så hvem kan vi stole på? Hinanden.
Har du handlet hos SOS Sportswear of Sweden? Du kan hjælpe andre ski entusiaster og fashionistaer ved at dele din oplevelse med brandet. Er deres apparel i så høj kvalitet som forventet? Hvor nemt er det at returnere et fortrudt køb? Har du besøgt den fysiske butik i Charlottenlund? Vi glæder os til at modtage din anmeldelse!