SOS blacksnow Anmeldelser

: 3
100% Vil handle her igen

Mest relevante positive anmeldelse

  2024-05-01
ski bukser
Jeg købte nogle skibukser til min tur til Alperne, hvor jeg plejer at tilbringe vintersæsonen med... Læs om
anita

Anmeldelser (3)

  (1)

 (2)

  (0)

  (0)

  (0)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  ski bukser

  Jeg købte nogle skibukser til min tur til Alperne, hvor jeg plejer at tilbringe vintersæsonen med at stå på ski, men desværre blev leveringen forsinket på grund af nedlukningen i Frankrig. Derfor blev leveringsdatoen skubbet, og jeg måtte vende tilbage til Storbritannien tidligere end planlagt. Virksomheden har virkelig været fantastisk - de hjalp med at kontakte kurerne og fik pakken sendt tilbage til dem i Danmark, hvorfra de derefter sendte den videre til mig i Storbritannien. Brian, lagerchefen, gik virkelig langt for at hjælpe mig med det hele. I disse udfordrende tider kan jeg ikke få rost deres kundeservice og respons på mine e-mails nok. Jeg ved, at alle virksomheder har det svært i den nuværende situation, men de fortjener virkelig de fem stjerner!


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Blev positivt overrasket

  Jeg bestilte et par skibukser hos SOS blacksnow, men leveringen blev forsinket på grund af lockdown i Frankrig.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Charhartt

  Min oprindelige ordre kom hurtigt. Jeg var dog yderst tilfreds, da jeg efter at have underrettet virksomheden, ankom et erstatningspar inden for 3 hverdage.
  Fremragende service - godt produkt, gode priser.

  Jeg er meget tilfreds med min seneste oplevelse med super casuals. Carhartt-tøjet er sådan en god handel, og kvaliteten af materialet er på niveau. Enhver, der er i branchen, anbefaler jeg stærkt at købe fra denne side, og hvis du ikke er i branchen og en tik tok hipster, så gør os alle en tjeneste og lad det være fra de arbejdere, der rent faktisk har brug for dem!

  Vil helt klart handle her igen


Andre læste også