Winefamly

Alle anmeldelser

Winefamly

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Ølbong

Ølbong

0 anmeldelser

Når man skal til fest, så skal det være sjovt og hyggeligt med sine kammerater. Dette kan kræve dog forskellige former for ...

Logo Buus Vine

Buus Vine

0 anmeldelser

Når man leder efter vin, til forskellige stemninger og med forskellig smag, så kan det kræve lang tid at søge efter det re...

Logo Vivino

Vivino

0 anmeldelser

Når man leder efter vin, til forskellige stemninger og med forskellig smag, så kan det kræve lang tid at søge efter det re...

Logo KlubVin

KlubVin

0 anmeldelser

Når man leder efter vin, til forskellige stemninger og med forskellig smag, så kan det kræve lang tid at søge efter det re...

Winefamly

Den digitale verden online er ikke kun for indkøb, man kan finde mange andre ting; venner med samme interesser, fællesskab, diskussionsgrupper, samt meget andet. Mange danskere har fundet ligesindede online, som de kommunikerer med omkring emner de interesserer sig for, herunder vin og andre drikkevarer, hvor de deler anbefalinger og tips med hinanden. Da der findes mange forskellige fora online som man kan vælge mellem, både gratis og med betalt medlemsskab, så anbefales det altid, at man læser anmeldelser igennem fra andre, der allerede har benyttet en service, således at man kan sikre sig, at den lever op til forventningerne. Nedenfor kan man læse andres anmeldelser omkring Winefamly, for derved at lære mere omkring denne platform og netbutik.

Om Winefamly
Virksomheden Winefamly ejer og driver en dansk netbutik under samme navn, der blev oprettet samtidig med at virksomheden blev grundlagt i 2016. Winefamly har hovedkontor på Nybovej 34, hvilket er beliggende i Holstebro i Jylland.

Produkter og Services hos Winefamly
Winefamly er en online netbutik og medlemsskabsservice centreret omkring vin, som har til hovedformål at tilbyde deres medlemmer produkter og information der giver dem bedre vin og alkoholprodukter. Winefamly er et online fællesskab hvor alle medlemmer hjælper hinanden med personlige anbefalinger omkring vin, således at man bedre kan identificere og købe en vin, som passer til netop ens egen smag, til specifikke madretter og til ens personlige budget. På netbutikken kan man købe en lang række forskellige vin, herunder Chablis, Riesling ogMerlot, samt forskellige former for øl, spiritus såsom gin, cognac og rom. Derudover kan man købe tilbehør på netbutikken, som ofte forbindes med vinsmagning og sociale begivenheder, såsom oliven, tapenader, svampe, krydderier, samt meget andet. 

Vil man være en del af Winefamlys fællesskab, så kan man oprette et gratis medlemskab. Derudover tilbyder virksomheden et Plus-medlemskab, hvor man som medlem kan få en række ekstra fordele, som koster 39 kr. månedligt. Blandt disse fordele kan man blandt andet finde 15% eksklusiv rabat på vin, og derudover kan man nyde køb af spiritus og specialiteter, samt købe varer til kostpris.

Vil man handle på Winefamlys hjemmeside, så kan man betale ved brug af en række forskellige betalingsmetoder; Dankort, Visa Betalingskort, Maestro Kort og Mastercard
Bestiller man før kl. 14.00 afsendes varerne samme dag, hvilket normalt betyder levering den efterfølgende dag for bestillinger foretaget mandag-torsdag.

Man kan vælge at få sine produkter leveret til både hjemmeadresser, samt erhvervsadresser, samt levering til Pakkeshop, hvor man afhenter sin levering når det passer og man har tid.

Komplimenter, Klager og Tips til Winefamly
Hvis man er interesseret i god vin og gerne vil diskutere denne interesse med andre danskere, er Winefamly så en passende platform der kan facilitere dette? Alle, der har benyttet denne netbutik til enten at købe vin eller oprette et medlemsskab for at starte en samtale med andre vinelskere, anbefales at dele deres erfaringer ved at skrive en anmeldelseaf Winefamly her på siden. Dette vil både hjælpe andre danskere med at beslutte, om denne service er den rette for dem, samt virksomheden med at lære mere omkring hvad folk kan lide ved deres service, samt hvad de kan forbedre.