DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Wineman

  Er du også vild med god vin? Ja! Og god vin fortjener det bedste udstyr, så du kan få det maksimale ud af dit vinkøb, hver gang. Er du en færm online shopper, kender du også til glæden ved, at få alt, du skal bruge på én og samme hjemmeside. Udvalg og kundeservice er key. Og det mener Wineman.dk, at de har styr på. På denne side kan du læse om Wineman.dk, som forhandler vintilbehør online.

  Om Wineman.dk
  Wineman.dk er en del af den nordjyske virksomhed, Nordic Publisher Group. Administrerende direktør for begge virksomheder er Sune Madsen. Nordic Publisher Group står også for hjemmesiderne shoppio.dk og zhjop.dk, og specialiserer i handel samt import og eksport af gods. Virksomheden er registreret i Hassing, Vodskov. Det er altså helt igennem en dansk virksomhed, du handler med.
  Wineman sælger tilbehør og møbler til vin, men ikke vinen selv. Hjemmesiden byder udover produkterne på en blog, dog kun med en enkelt artikel, men hvis du selv er blogger med en særlig interesse for vin, leder virksomheden, ifølge hjemmesiden, løbende efter bloggere og influencere at samarbejde med.

  Produkter og Services
  Hos wineman.dk tilbydes alt til vin. Du kan få opbevaring, heriblandt vinreoler af forskellige materialer og af forskellige designs. Så alt efter om du ønsker et klassisk vinmøbel, et vægophæng eller et helt separat køleskab, kan du finde det i menuen. Andet tilbehør inkluderer viniltere, wallstickers med vin tema, vinpropper samt meget mere.
  Leder du efter en gave til en vinelsker, kunne wineman.dk være et bud. Ved du ikke helt, hvad det skal være? Er du ikke selv super velbevandret i vintilbehør? Så kan du søge efter gaveideer i beløbene, under 200 kr, 200-500 kr. eller over 500 kr.
  Man kan vælge mellem fem typer levering. Der kan leveres med DAO enten på hjemmeadresse eller til pakkeshop. Disse to leveringsmuligheder er gratis. Der kan også leveres med PostNord PostNord uden omdeling til 29 kr., omdeling til erhverv til 39 kr., eller med omdeling til 79 kr. Alle produkt- og leveringspriser er inkl. moms.
  Wineman.dk tilbydder en udviddet fortrydelsesret på 60 dage, som er langt over de almindelige 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra dagen du modtager varen. Modsat mange andre online forhandlere, kan du fortryde dit køb ved at nægte at modtage varen.
  Online shoppen accepterer en række betalingsmuligheder. Heriblandt er MobilePay, ViaBill, hvor betalingen opdeles, almindelig visa og mastercard debit og kreditkort samt dankort.

  Komplimenter, Klager og Tips til Wineman.dk
  Vi er et dejligt samfund af vinelskere, der sætter pris på de aller bedste ting her i livet. Vi giver ofte hinanden gode råd om druer, tips til iltning og så meget mere. Og det skal vi blive ved med. Du kan guide andre vinentusiaster til det bedste tilbehør og den bedste handel hos det bedste firma. Er det Wineman.dk? Hvad synes du om hjemmesiden og kvaliteten af produkterne? Har du været i kontakt med deres kundeservice? Var de kompetente og hjælpsomme? Hvis du har haft en oplevelse hos Wineman.dk, vil vi høre om den! Efterlad en ameldelse her.

  Wineman
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Wineman

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Wineman et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Wineman I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Wineman?

  Wineman er for hovedparten aktiv I Mad & Drikke, mere specifikt med Øl, Vin & Spiritus

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Wineman gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.