Wineman

Alle anmeldelser

Wineman

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

K
Katrine O.
Jeg troede ikke, at en netbutik kunne matche den personlige service, jeg nyder godt af hos mine lokale, uafhængige vinbutikker. Jim hos Wineman beviste dog, at jeg tog fejl. Sammenfattende inter...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Tak jim

  Jeg troede ikke, at en netbutik kunne matche den personlige service, jeg nyder godt af hos mine lokale, uafhængige vinbutikker. Jim hos Wineman beviste dog, at jeg tog fejl.

  Sammenfattende interesserer Jim sig for sine kunder og gør alt, hvad han kan for at give dem en enestående oplevelse. Han ringede til mig omgående morgenen efter, at jeg havde afgivet min online ordre. Han ville sikre sig, at den "dejlige flaske vin", jeg købte, ville blive modtaget sikkert.

  Derudover tog han sig tid til at lære om mine vinpræferencer. Under vores samtale tilbød han at sende en forhåndsvisningsliste over en samling, han lige havde erhvervet. Det lå lige til højrebenet, og det krævede al den viljestyrke, jeg havde, for ikke at tømme min pung.

  Samlet set en af de bedste oplevelser, jeg havde med at købe en speciel flaske vino. Jeg vil arbejde med dem igen.


Andre læste også

Logo Ølbong

Ølbong

0 anmeldelser

Når man skal til fest, så skal det være sjovt og hyggeligt med sine kammerater. Dette kan kræve dog forskellige former for ...

Logo Winefamly

Winefamly

0 anmeldelser

Den digitale verden online er ikke kun for indkøb, man kan finde mange andre ting; venner med samme interesser, fællesskab, diskussion...

Logo Buus Vine

Buus Vine

0 anmeldelser

Når man leder efter vin, til forskellige stemninger og med forskellig smag, så kan det kræve lang tid at søge efter det re...

Logo Vivino

Vivino

0 anmeldelser

Når man leder efter vin, til forskellige stemninger og med forskellig smag, så kan det kræve lang tid at søge efter det re...

Wineman

Er du også vild med god vin? Ja! Og god vin fortjener det bedste udstyr, så du kan få det maksimale ud af dit vinkøb, hver gang. Er du en færm online shopper, kender du også til glæden ved, at få alt, du skal bruge på én og samme hjemmeside. Udvalg og kundeservice er key. Og det mener Wineman.dk, at de har styr på. På denne side kan du læse om Wineman.dk, som forhandler vintilbehør online.

Om Wineman.dk
Wineman.dk er en del af den nordjyske virksomhed, Nordic Publisher Group. Administrerende direktør for begge virksomheder er Sune Madsen. Nordic Publisher Group står også for hjemmesiderne shoppio.dk og zhjop.dk, og specialiserer i handel samt import og eksport af gods. Virksomheden er registreret i Hassing, Vodskov. Det er altså helt igennem en dansk virksomhed, du handler med.
Wineman sælger tilbehør og møbler til vin, men ikke vinen selv. Hjemmesiden byder udover produkterne på en blog, dog kun med en enkelt artikel, men hvis du selv er blogger med en særlig interesse for vin, leder virksomheden, ifølge hjemmesiden, løbende efter bloggere og influencere at samarbejde med.

Produkter og Services
Hos wineman.dk tilbydes alt til vin. Du kan få opbevaring, heriblandt vinreoler af forskellige materialer og af forskellige designs. Så alt efter om du ønsker et klassisk vinmøbel, et vægophæng eller et helt separat køleskab, kan du finde det i menuen. Andet tilbehør inkluderer viniltere, wallstickers med vin tema, vinpropper samt meget mere.
Leder du efter en gave til en vinelsker, kunne wineman.dk være et bud. Ved du ikke helt, hvad det skal være? Er du ikke selv super velbevandret i vintilbehør? Så kan du søge efter gaveideer i beløbene, under 200 kr, 200-500 kr. eller over 500 kr.
Man kan vælge mellem fem typer levering. Der kan leveres med DAO enten på hjemmeadresse eller til pakkeshop. Disse to leveringsmuligheder er gratis. Der kan også leveres med PostNord PostNord uden omdeling til 29 kr., omdeling til erhverv til 39 kr., eller med omdeling til 79 kr. Alle produkt- og leveringspriser er inkl. moms.
Wineman.dk tilbydder en udviddet fortrydelsesret på 60 dage, som er langt over de almindelige 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra dagen du modtager varen. Modsat mange andre online forhandlere, kan du fortryde dit køb ved at nægte at modtage varen.
Online shoppen accepterer en række betalingsmuligheder. Heriblandt er MobilePay, ViaBill, hvor betalingen opdeles, almindelig visa og mastercard debit og kreditkort samt dankort.

Komplimenter, Klager og Tips til Wineman.dk
Vi er et dejligt samfund af vinelskere, der sætter pris på de aller bedste ting her i livet. Vi giver ofte hinanden gode råd om druer, tips til iltning og så meget mere. Og det skal vi blive ved med. Du kan guide andre vinentusiaster til det bedste tilbehør og den bedste handel hos det bedste firma. Er det Wineman.dk? Hvad synes du om hjemmesiden og kvaliteten af produkterne? Har du været i kontakt med deres kundeservice? Var de kompetente og hjælpsomme? Hvis du har haft en oplevelse hos Wineman.dk, vil vi høre om den! Efterlad en ameldelse her.