Hørebil

Alle anmeldelser

Hørebil

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Phonetrade

Phonetrade

1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Hørebil

Høretestprocessen er enkel og tilgængelig for alle. Hos Hørebil tror de på, at en god og sund hørelse bidrager til en god livskvalitet og socialt liv. Mange danskere går i dag rundt og har brug for hjælp til hørelsen, og nogle gør af den ene eller anden grund ikke noget ved det.

Professionel høretest i hjemmet
Ofte skyldes det, at du er usikker på noget nyt, eller fordi du ikke føler, du har tid eller overskud til at gå til høreklinik. Hos Hørebil har de gjort det nemt for dig at få nye høreapparater. De kommer altid hjem til dig, så du ikke skal bruge tid på unødvendige ture til høreklinikken.

Hos Hørebil mener de, at det skal være nemt for alle at få lavet en professionel høretest derhjemme, samtidig med at de har adgang til nogle af de førende og bedste høreapparater på markedet.

Hvordan fungerer Hørebilen?
Hørebil er en mobil høreklinik, der kommer direkte hjem til dig, uanset hvor du bor i landet. Deres kvalificerede og uddannede audiologer vil udføre en professionel høretest i dit hjem, så du kan få en høretest i et velkendt og trygt miljø.

Så kan du få et gratis standard høreapparat eller benytte dig af det offentlige tilskud og købe et høreapparat fra en af ​​de førende producenter på markedet til en fast, lav månedlig takst.

Fordele ved en mobil høreklinik
Hørebil er et mobilt hørecenter, der dækker hele landet. De kommer altid hjem til dig til din gratis høretest og for at udlevere og tilpasse dine nye høreapparater.

Hørebil tager sig gerne af alt papirarbejdet og søger endda om det offentlige tilskud på dine vegne, så det eneste du skal gøre er at koncentrere dig om at vænne dig til din nye bedre hørelse.

Dine fordele:
- Uddannede audiologer, der vil rådføre sig med dig i komfort i dit eget hjem
- Gratis og uforpligtende høretest hjemme hos dig
- De tager sig af papirarbejdet for dig
- De ansøger om offentligt tilskud på dine vegne
- Minimal ventetid, da de tilbyder besøg indenfor få uger.
- Hurtig levering ofte samme dag.

Hørebil - Din hørespecialist
Når du bestiller tid hos Hørebil, får du besøg af en af ​​deres professionelle høreapparatspecialister, som udfører høretesten hjemme hos dig. Hørebils uddannede personale er vant til at ledsage og rådgive kunden for sammen at finde den bedste løsning for dig.

At købe et høreapparat kan være en stor beslutning for nogle. Der er mange ting at overveje, men de forventer ikke, at du vænner dig til det fra starten. Audiologen, der kommer hjem til dig, vil sikkert guide dig gennem hele processen med at lære om vores udvalg af høreapparater.

Hvordan var din erfaring med Hørebil?
Har du også prøvet Hørebils produkter og services, vil vi meget gerne høre om din erfaring. Det vil danne grundlag for andre kunder, så de også kan træffe den rigtige beslutning, når de skal have dækket samme behov. Vi glæder os til at høre fra dig på vores hjemmeside :)