DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser AliExpress

  Online butik med varer i alverdens kategorier, du køber direkte fra producenter og virksomheder specialiseret i handel til lavpris.

  Om Aliexpress

  Alibaba Groups mission er at gøre det let at gøre forretninger globalt. Virksomheden gør det muligt for andre virksomheder at ændre den måde, de markedsfører, sælger, driver og forbedrer deres effektivitet. Alibaba group leverer teknologi og infrastruktur der hjælpet forhandlere, producenter og andre virksomheder med at udnytte mulighederne i ny teknologi til at engagere sig med brugere og kunder og ikke mindst til at arbejde på en mere effektiv måde med både markedsføring og handel. En virksomhed, der åbner døre for handel, der ellers ikke ville være tilgængelig fordi små virksomheder kan have svært ved at etabelere sig på Internettet mellem alle andre størrere virksomheder, men store budgetter til at bygge netsider og webshops. Alibaba beskæftiger tusindevis af medarbejdere og har en vision om at levere services i 102 år. Virksomheden er etableret i 1999.

  Her er forslag til hvad du kan finde på Aliexpress

  Services fra Aliexpress

  Leder du efter varer af høj kvalitet, at du gerne vil købe i en butik, der sikrer dig i forhold til din handel, du leder efter overkommelige priser og gerne vil have de bedste fabriks direkte priser så du er sikker på en maksimal besparelse. Du leder efter en butik med Bekymringsfri 45 dages returnering, hvis du fortryder og proffesionel hjælp hvis du har spørgsmål både før, under og efter dit køb. Her finder du varer inden for mode til både kvinder og mænd, varer indenfor Telefoner og telekommunikation, Computere, kontorartikler, Forbruger-elektronik, du finder alt til Hjem, kæledyrog have. Find Ure og smykker, Tasker & sko, Legetøj, alt muligt til børn & babyer, Udendørs artikler til både sjov og sport. Du kan finde varer og artikler til din Skønhed, din sundhed og dit hår. Forskellige artikler til Biler og motorcykler og værktøj. AliExpress er varer til langt lavere priser end du er vant til at handle online til.  Du handler direkte med tusindevis af producenter, der tilbyder dig varer til en bedre pris end du kender. Varene kommer fra Kina, Indien, Sri Lanka, Europa og USA, virksomheder over hele verden kan oprette sig som sælgere og du kan derfor finde varer produceret over hele verden. Søg på en bestemt vare, f.eks. en kattebakke og find et kæmpe udvalg fra alverdens leverandører. Du finder sikkert produkter du ellers aldrig havde fundet og nye produkter der har smarte faciliteter, du måske ikke finder i din lokale butik. Når du har fundet de varer du vil købe er det nemt at oprette sig som kunde. Når du er logget ind som kunde har du mulighed for, at benytte bruger services som Administrere din feedback, dine kuponer, gå til Medlemscenteret, se de produkter der for nylig blev vist, adminstere din forsendelsesadresse, Skifte kodeord m.m.For hver vare er der en klar markering af hvornår du kan regne med at modtage varen. Producenterne sender over hele verden, siden er på engelsk men du kan vælge at få priserne vist i Danske Kroner. Når du har genneført bestillings-processen, du kan betale med en bred vifte af betalingsmidler, som AMEX, VISA, PayPal, der sendes med de største logistik partnere i verden og dine varer kommer direkte til døren.

  Kundeservice og klager

  Siden har en omfattende kunde service, du kan nautrligivis finde et utal af informationer på FAQ siden men du kan også kontakte virksoheden, hvis du har problemer med dit køb. Der er omfattende muligheder for at klage og Aliexpress garanterer dine penge til din vare er leveret og du er tilfreds.

  Anmeldelse af Aliexpress

  Har du benyttet dig af Aliexpress så hører vi gerne fra dig, skriv en anmeldese så andre kan få glæde af dine erfaringer. På forhånd tak.

  AliExpress
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om AliExpress

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er AliExpress et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af AliExpress I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette AliExpress?

  AliExpress er for hovedparten aktiv I Netbutikker, mere specifikt med Mode, Babyer og Børn, Kosmetik & Personlig Pleje, Sport & Udendørs Aktiviteter, Boligindretning, Elektronik, Fanartikler, Multimedia & Abonnementer, Kontor, Hobby & fest

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van AliExpress gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.";Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van AliExpress gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf."