DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Primo Tours

  Mange danskere vælger hvert år, at tage på ferie i udlandet. Hvad end det er solferie, skiferie eller grupperejser i forbindelse med særlige begivenheder, så bruger man ofte meget tid og mange penge på planlægningen. Som de fleste ved, så kan en god rejsearrangør enten gøre en ferie helt fantastisk, eller gøre det til en uhensigtsmæssig oplevelse for alle involverede. Det anbefales derfor, at man som forbruger foretager sin egen research, før man bestiller gennem en rejsearrangør eller hjemmeside, som man ikke i forvejen kender. I den forbindelse vender mange forbrugere deres opmærksomhed mod kundeanmeldelser fra andre, der har bestilt lignende rejser, og som derfor kan anbefale specifikke rejsearrangører og services, samt advare mod faldgruber og svindel.

  Om Primo Tours

  Primo Tours blev oprettet i 2009 af de to stiftere Henrik Søndergaard og Bjarke Hansen. Begge stiftere kom oprindeligt fra rejsebranchen, med 38 års erfaring sammenlagt, fra forskellige organisationer indenfor den danske rejsebranche. Indtil 2005 var Henrik oprindelig stifter og medejer af rejseselskabet Bravo Tours, og Bjarke var indtil slutningen af 2008 medejer og administrerende direktør for det danske skirejseselskab Højmark Rejser A/S.


  I dag er virksomheden Primo Tours en dansk charterarrangør, der ifølge stifterne fokuserer på gode og velkendte charterrejsermed direkte flyvninger, dansktalende rejseledere, personlig service og klassiske rejsemål, samt en række mere ukendte og autentiske feriedestinationer. Primo Tours tilbyder flere forskellige typer af rejseformer, herunder charterrejser med All Inclusive, men virksomheden har også udviklet deres egne feriekoncepter såsom charterferie med Mini All Inclusive (hvilket inkluderer morgenmad og drikkevarer i løbet af dagen), samt rejser med Ø-All Inclusive (hvilket betyder at forskellige aktiviteter er inkluderet i opholdet)

  Produkter og Services Primo Tours

  Via virksomhedens online portal kan man bestille rejser til forskellige feriedestinationer, der normalt er populære blandt danske rejsende, såsom Mallorca, Alanya, Kreta, Side, samt mange andre. Man kan bestille både familierejser, grupperejser, børnerejser, golfrejser, aktive ferier, samt mange andre. Primo Tours samarbejder med en lang række forskellige hoteller, og man kan derfor gennem deres tjeneste bestille rejser til 5-stjernede hoteller, 4-stjernede hoteller og Visit Sun hoteller, alt afhængig af destination, budget og rejseperiode.
  Man kan bestille sin ferie gennem Primo Tours på flere måder: man kan ringe dem op eller sende dem en e-mail, hvis man har spørgsmål eller vil snakke med en af virksomhedens repræsentanter, man kan bestille via deres hjemmeside, eller man kan downloade virksomhedens mobile applikation, som man kan hente gennem både App Store og Google Play.
  Når man bestiller sin rejse gennem Primo Tours, så er det enten Airseven, Atlantic Airways eller SAS, der står for flyrejsen. Betaling for rejsen kan foretages med betalingskort, eller gennem FI-kort, samt via Mobilepay.

  Komplimenter, Klager og Tips til Primo Tours

  Hvis du tidligere har bestilt en solrejse eller anden form for ferie gennem Primo Tours og derved har gjort dig erfaringer med denne virksomhed, så er vi meget interesserede i, at høre nærmere omkring dine oplevelser her på siden. Både forbrugere og virksomheder læser med, så det kan hjælpe både andre kunder med deres købsbeslutning, samt virksomheden selv, med at forstå hvad de gør godt, samt hvad de kan forbedre.

  Primo Tours
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Primo Tours

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Primo Tours et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Primo Tours I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Primo Tours?

  Primo Tours er for hovedparten aktiv I Rejser og Oplevelser, mere specifikt med Sol og All-Inklusive Ferie, Grupperejser

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Primo Tours gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.