DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser CBB Mobil

  Stort set alle danskere har i dag både tegnet et mobilabonnement og et bredbåndsabonnement, som minimum. Mange husholdninger har adskillige abonennementer, således at alle medlemmer af husholdningen kan tilgå internettet hvor som helst og når som helst. I dagens Danmark er det essentielt at man har en pålidelig og stabil forbindelse, da både arbejde, skole og underholdning oftest afhænger af, at man kan tilgå internettet både i hjemmet og på farten. Derfor har det stor betydning hvilken udbyder man vælger, da det kan have høje omkostninger i både tid og ressourcer, hvis noget går galt. Mange forbrugere læser derfor kundeanmeldelser igennem fra andre forbrugere, for at se, hvilken udbydere de vil anbefale, samt hvilke de fraråder.

  Om CBB Mobil

  Virksomheden CBB Mobil er juridisk placeret under Telenor A/S, med hovedkontor på Frederikskaj 8,
  2450 København SV. CBB Mobil blev oprettet i 2001 og specialiserer sig indenfor bredbånd og mobiltelefoni til kunder i Danmark, og virksomheden har i dag over 100 ansatte fra hele verden.
  CBB Mobil benytter Telenor og Telias fælles netværk, hvilket betyder, at deres kunder bliver tilbudt et stabilt og etableret netværk med bred dækning i Danmark. Virksomheden inkluderer 4G-hastighed i samtlige af deres mobilabonnementer og man er som kunde ikke bundet til deres mobilabonnementer, men man kan skifte abonnement, hvis enten forbrug eller behov ændrer sig.

  Produkter og Services hos CBB Mobil

  Gennem CBB Mobil kan man abonnere på både mobilt bredbånd og internet, samt købe mobiltelefoner af populære mærker såsom Apple, Samsung, Nokia og Motorola. Med internet gennem CBB følger 1.000 GB til forbrug hver måned. I modsætning til andre typer af internetsforbindelser, så får man hos CBB adgang gennem 4G netværket, hvilket betyder, at man benytter et sim-kort i en 4G router. Derfor vil der hverken være netværkskabler eller eller kabler i jorden forbundet med denne type internetforbindelse.
  Ønsker man at oprette et abonnement gennem CBB Mobil, så skal man have bopæl i Danmark, og derved have en gyldig folkeregisteradresse, en gyldig e-mail adresse, et gyldigt Dankort, Visakort, Visa Electron eller MasterCard og man skal være myndig.
  Abonnementer kan bestilles via virksomhedens hjemmeside, eller ved direkte henvendelse via eksempelvis telefon eller elektronisk mail. Virksomheden skal derefter bruge dine personoplysninger, såsom CPR-nummer, som de bruger til at hente oplysninger omkring dit navn og folkeregisteradresse, samt foretage en eventuel kreditvurdering, inden man kan blive godkendt til at oprette et abonnement. Hvis man selv ønsker at bestille et mobilabonnement på hjemmesiden, så skal man anvende sit NemID. Det giver sikkerhed for, at ingen kan misbruge dine oplysninger og oprette et abonnement i dit navn.
  Hvis man tegner et mobilabonnement, og man ønsker at flytte et eksisterende telefonnummer over til CBB Mobil, så skal man oplyse sit SIM-kortnummer.

  Komplimenter, Klager og Tips til CBB Mobil

  Har du personlige erfaringer med CBB Mobil? Hvis du er tidligere eller nuværende bredbånds- eller mobil kunde hos denne virskomhed, så vil selv en kort beskrivelse af din købsoplevelse kunne hjælpe andre kunder med at beslutte, om de med fordel kan tegne abonnement hos CBB Mobil.

  CBB Mobil
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om CBB Mobil

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er CBB Mobil et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af CBB Mobil I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette CBB Mobil?

  CBB Mobil er for hovedparten aktiv I Telefoni og Internet, mere specifikt med Alt-i-1 pakker, Mobiltelefon og telefon, Internet og Hosting

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van CBB Mobil gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.