Bookbeat Anmeldelser

: 23
74% Vil handle her igen

Mest relevante positive anmeldelse

  2024-05-25
Køb af lydbog
Jeg har været virkelig glad for at bruge tjenesten det sidste år. For nylig stødte jeg dog på et ... Læs om
Sørensen

Mest relevante negative anmeldelse

  2024-05-22
Abonnement med reduceret tidsb
Jeg er skuffet over den dårligere service, efter jeg ændrede mit abonnement til en tidsbegrænset ... Læs om
Preben Bæk

Mest stemmer anmeldelse

  2024-01-11
Nem service
Jeg oplevede lidt problemer med min ordre, men kundeservicen svarede hurtigt på mine spørgsmål og... Læs om
Hinrichsen

Anmeldelser (23)

  (14)

 (3)

  (4)

  (2)

  (0)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Virkelig stort udvalg

  Der er masser af bøger at vælge imellem, inklusive dem fra mere specialiserede, akademiske områder. Lytteoplevelsen er meget behagelig, da du kan stoppe når som helst og genoptage din læsning fra en anden enhed. Anbefalingerne er også indsigtsfulde, og de er baseret på dine interesser. Den eneste ulempe, der forhindrer dig i selektivt at få adgang til et bestemt kapitel eller afsnit, er, at bøger normalt er opdelt i unavngivne spor uden en klar overensstemmelse med bogresuméet. Priserne og månedlige abonnementer er overkommelige.

  Denne app er meget praktisk og nem at bruge, og biblioteket har alle bøger, jeg ledte efter! Vil helt klart anbefale jer til mine venner og familie


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Godt produkt til den rigtige pris

  Jeg synes virkelig, at Bookbeat har et fantastisk produkt til en god pris. Deres udvalg af bøger er virkelig imponerende, og jeg har kun positive oplevelser med at lytte til lydbøger via deres platform. Derudover har deres kundeservice været virkelig venlig. Jeg stødte på nogle problemer med mit abonnement, men kundeservice gjorde alt for at hjælpe mig med at løse det. Jeg satte virkelig pris på deres vilje til at finde en løsning og deres tålmodighed med mig som kunde. Alt i alt er jeg meget tilfreds med min oplevelse hos Bookbeat og vil helt sikkert fortsætte med at bruge deres tjenester.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Abonnement på ubegrænset læsning og lytning

  Da jeg oprettede min konto hos BookBeat, havde jeg mulighed for at vælge et abonnement med ubegrænset læsning og lytning, hvilket var helt perfekt for mig, da jeg virkelig elsker at læse og høre bøger. Jeg var super tilfreds med appen og det store udvalg af bøger på forskellige sprog. Det var virkelig fedt at kunne bruge appen til at friske mine sprogkundskaber op og samtidig udforske nye forfattere og genrer. Og så var appen super nem at bruge, overskuelig og virkelig lækkert designet. Jeg havde lyst til at skrive en positiv anmeldelse dengang, men desværre er det ikke muligt længere.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Køb af lydbog

  Jeg har været virkelig glad for at bruge tjenesten det sidste år. For nylig stødte jeg dog på et problem, da en af lydbøgerne jeg gerne ville høre, ikke var tilgængelig i appen. Jeg kontaktede kundeservice, og de fik hurtigt løst problemet. Jeg blev virkelig imponeret over deres hurtige respons og at bogen blev tilføjet til appen få dage senere. Det viser virkelig, at de går op i at give den bedst mulige service til deres kunder.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Abonnement med reduceret tidsbaseret service

  Jeg er skuffet over den dårligere service, efter jeg ændrede mit abonnement til en tidsbegrænset model. Sammenlignet med andre tjenester som Saxo og Mofibo, tilbyder Bookbeat færre bøger til højere priser. Desuden har jeg lagt mærke til, at de ikke opdaterer deres udvalg med nye udgivelser lige så hurtigt som konkurrenterne.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Lydbogbestilling

  Jeg havde virkelig svært ved at logge ind på Bookbeat for at bestille nogle lydbøger. Heldigvis fik jeg hjælp fra en rigtig sød medarbejder ved navn Nikolaj, som var gedigent tålmodig og formåede at fixe problemet, selvom det var i weekenden. Fantastisk service!


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Min gratis prøveperiode hos en lydbogsapp

  Jeg prøvede denne app i en gratis prøveperiode, og jeg synes faktisk, at den var ret god. Den eneste ulempe var, at jeg ikke kunne finde nogle bøger om minimalisme på dansk eller engelsk. Men ellers fandt jeg alt det, jeg ledte efter. Jeg synes prisen efter prøveperioden er rimelig (79 kr.), men da jeg gerne vil læse mere om minimalisme, valgte jeg en anden app til det. Alt i alt fungerer appen fint, og lydkvaliteten er også god.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Min køb af en bog

  Jeg er super tilfreds med den service, jeg har fået fra jer. Jeg havde nogle spørgsmål om en bog, som jeg ikke kunne finde svar på andre steder, og jeres ansatte var bare så hjælpsomme og venlige. De tog sig tid til at svare detaljeret på mine spørgsmål, og det gjorde det virkelig nemt for mig at beslutte, om jeg skulle købe bogen eller ej. Jeg sætter virkelig pris på jeres dedikation og engagement over for jeres kunder.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Nyttigt udvalg af bøger

  Jeg er virkelig imponeret over udvalget af bøger, I har her. Der er noget for enhver smag, og jeg har allerede fundet flere interessante titler at udforske. Det er også fantastisk, at der er mange muligheder for at lytte til bøger på originalsprog, det tilføjer en ekstra dimension til læseoplevelsen. Jeg er kun lige startet hos jer, men jeg er allerede overbevist om, at jeg vil fortsætte med at bruge jeres tjeneste.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Let og sjov

  Jeg synes, det er sjovt at bruge smarte og underholdende ting. Jeg synes, Bookbeat er nem at navigere rundt i, og jeg kan enten lytte til mine yndlingsbøger eller læse dem på min iPad. Det er fedt at kunne vende tilbage til min bog og lytte lige der, hvor jeg slap. Jeg kan godt lide at kunne se, hvor lang tid jeg har tilbage af min lydbog. Men det kunne være rart med sidetal, hvis jeg skal tale med nogen om en bog.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Min søgning på Google efter en specifik lydbog

  Jeg søgte efter en bestemt lydbog via Google og fandt "lydbogsreolen", hvor de sagde, at jeg kunne få adgang til bogen og lignende titler gennem bookbeat.dk. Efter at have fulgt linket, tilmeldt mig og kigget nærmere, opdagede jeg desværre, at ingen af bøgerne var tilgængelige. Det føltes som spild af tid og var virkelig skuffende. Derfor valgte jeg at melde mig ud med det samme.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Mit køb på Bookbeat

  Efter jeg oplevede et problem med mit abonnement og opdagede, at der blev hævet penge fra mit kort uden tilladelse, tog jeg kontakt til kundeservice. De svarede hurtigt og hjalp mig med at få mine penge tilbage. Jeg er virkelig imponeret over den fantastiske service og vil gerne sige mange tak til kundesupport teamet for deres effektive og hjælpsomme assistance.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Min erfaring med min første bestilling

  Jeg prøvede at bestille første gang, men det hele gik bare galt. Efter jeg havde lavet en profil og fået en rabatkode, modtog jeg aldrig en bekræftelsesmail. Da jeg forsøgte at bruge rabatkoden, opdagede jeg pludselig, at den ikke virkede længere. Samtidig kunne jeg ikke logge ind på min konto og blev bedt om at indtaste mine kreditkortoplysninger. Alt i alt en skuffende første oplevelse, så jeg har valgt at finde en anden tjeneste.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Nemt at oprette, fleksibelt abonnement

  Jeg er virkelig vild med Bookbeat! Det er så nemt at oprette en konto og finde mine favoritbøger at lytte til. Jeg kan godt lide, at det er let at justere mit abonnement, hvis mine behov ændrer sig. Det er virkelig praktisk og fleksibelt. Jeg glæder mig til at fortsætte med at bruge det!


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Godt udvalg, nem abonnementsændring

  Jeg nød virkelig det store udvalg af bøger på platformen. Det var nemt at finde interessante titler, og det var også super praktisk at kunne ændre abonnementstypen med bare et enkelt klik. Alt i alt en rigtig god oplevelse.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Køb af lydbøger

  Jeg forsøgte at købe nogle lydbøger for cirka seks måneder siden. Da jeg begyndte på den anden bog, begyndte lyden at hakke og det var virkelig irriterende at lytte til. Jeg besluttede at afbestille mit abonnement helt. Jeg kom faktisk i kontakt med kundeservice for at klage over den dårlige lydkvalitet. Efter mange måneder fik jeg pludselig en e-mail om, at de ikke kunne trække penge fra mit kort. Jeg synes ikke, det er en pålidelig virksomhed, det virker mere som om, de bare vil have dine penge. Mit råd er at holde dig langt væk fra dette firma!


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Abonnementskøb

  Jeg havde lidt problemer med at downloade en bog på platformen, men det viste sig at være en fejl fra udgiverens side. Da jeg kontaktede kundeservice, fik jeg 2 dages gratis adgang som kompensation. Derudover fik jeg hurtigt en besked pr. mail om, at problemet var løst, og at jeg nu kunne downloade bogen. Fantastisk kundeservice - hurtig og professionel!


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  12 måneders abonnement

  Jeg har haft et problem med min konto, men efter at have talt med kundeservice, hjalp de mig med at løse det. De var virkelig flinke og endda refunderede 12 måneders abonnement. Det var virkelig en stor hjælp!


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Nem service

  Jeg oplevede lidt problemer med min ordre, men kundeservicen svarede hurtigt på mine spørgsmål og løste problemet effektivt via e-mail. I starten var jeg bekymret, fordi jeg ikke kunne finde et telefonnummer, men alt endte med at blive løst, og jeg blev tilfreds. Jeg vil helt sikkert vende tilbage næste gang, jeg har brug for det.


Andre læste også