Lånio

Alle anmeldelser

Lånio

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo D:E:R Privat Finans

D:E:R Privat Finans

1 anmeldelser

Når du leder efter financiering er det naturligvis vigtigt at du finder en seriøs og troværdig samarbejdspartner. D:E:R Privat F...

Logo FoxyFinans

FoxyFinans

1 anmeldelser

FoxyFinans er en lånebank som låner penge ud til dig som har brug for penge her og nu. Det er fuldstændig nemt og sikkert, og det...

Logo Weblånet

Weblånet

1 anmeldelser

Vi kender alle det med, at vi skal låne nogle penge til bil, fornyelser på boligen eller til hus eller fritidsboligen. Det er en omst&a...

Logo Ferratum

Ferratum

1 anmeldelser

Mange kender alt til at låne penge fra banker eller andre og mærke det helvede det er at skulle døje med grundet godkendelser og...

Lånio

Skal man som forbruger enten optage et nyt lån, eller ansøge om at optage et samlelån, så er der ofte mange dokumenter der skal indsamles og oplysninger der skal indtastes ad flere omgange. Der er i øjeblikket en stor pulje af forskellige lånevirksomheder og banker man kan vælge mellem, når man vil ansøge om lån. Hver udbyder har forskellige produkter, der igen har forskellige krav og vilkår tilknyttet, og ofte til forskellige priser. Derfor kan det for mange være en smule uigennemskueligt, hvor man skal starte. Derfor er services såsom sammenligningssider populære, da de kan sammenligne skræddersyede lån fra forskellige udbydere, på baggrund af kun en enkelt ansøgning. Dog skal man huske, at disse sider bliver betalt af udbyderne for at facilitere kontakt, så derfor er det vigtigt at undersøge, om deres tjeneste er pålidelig og har en passende udvalg af samarbejdspartnere.  

Om Lånio
Lånio.dk ejes og drives af koncernen AWM Network ApS, som blev oprettet i 2014 og har hovedkontor i Valby. Koncernen modtog i både 2019 og 2020 Gazelleprisen der uddeles af Børsen, som gives til virksomheder der har vist stigende vækst og som har kunne fordoble deres omsætning indenfor fire år. Hovedformålet med Lånio er formidling af kontakt mellem låntagere og långivere i Danmark.

Produkter og Services hos Lånio
Virksomheden driver en hjemmeside, der tilbyder at facilitere kontakt til forskellige låneudbydere, gennem blot en enkelt låneansøgning. Denne service tillader kunderne at sammenligne forskellige lånevilkår og undersøge de forskellige produkter på markedet, fra forskellige udbydere, uden at skulle kontakte dem alle individuelt. Man opretter én ansøgning via Lånios hjemmeside, hvorefter de kontakter de forskellige udbydere og indhenter tilbud, baseret på omstændighederne og det ønskede beløb mm. Ifølge virksomheden selv tager selve processen blot få minutter, hvorefter man er klar til at sende ansøgningen afsted. Indenfor kort tid modtager man derfefter de relevante tilbud Lånio har indhentet, hvorefter man frit kan vælge mellem dem, for at finde det mest passende. Deres service er gratis at anvende og man er ikke forpligtet til at optage nogen af de lånetilbud man bliver tilsendt. Blandt deres samarbejdspartnere, som de normalt indhenter lånetilbud fra, findes Express Bank, Basisbank, Resurs Bank, L'easy m.fl. Disse udbydere tilbyder ofte lån mellem 10.000 kr. - 500.000 kr., som man i mange tilfælde kan forvente at modtage indenfor 1-3 dage, alt afhængigt af ansøgningsprocessen og godkendelsestiden etc.
Når man har modtaget sine lånetilbud, så kan man igen bruge Lånios hjemmeside, hvor de har en låneberegner. Denne kan benyttes til direkte at sammenligne de forskellige tilbud og derefter vælge det bedste lån. Man indtaster lånebeløbet, den ønskede løbetid, renten man er blevet tilbudt, og alle gebyrer og stiftelsesomkostninger, hvis der er disse knyttet til tilbuddene. Låneberegneren beregner dermed de relaterede ÅOP, månedlige ydelse, kreditomkostningerne, samt det samlede beløb man ender med at betale tilbage, således at man kan få et mere komplet billede over lånet som helhed. 

Komplimenter, Klager og Tips til Lånio
Har du optaget samlelån eller nyt forbrugslån gennem Lånio og har du lyst til at dele dine erfaringer med andre forbrugere, der overvejer at gøre det samme? På siden her kan alle læse med: selv en kort anmeldelse kan spare andre en masse tid i deres overvejelsesprocess.