DanskeAnmeldelser
  Firmaer (7)

  Lavpris Ferier

  Hvem vil ikke gerne lige undslippe hverdagens stress for kort eller lidt længere tid? Og til så lav en pris som muligt. Men ferien er naturligvis stadig vigtig for os også selv om vi gerne vil spare penge, og udbuddet er kæmpestort. Vi kan komme ud for alt muligt på vores ferier, som dårlige værelser, service der slet ikke lever op til forventningerne eller mad der ikke kunne spises. Vælg altid den rigtige udbyder af din ferie, læs her om gode og dårlige oplevelser som andre har haft. Del dine egne og lad os alle hjælpe hinanden til at få de bedste rejse oplevelser til de laveste priser.

  Mere info om Lavpris Ferier firmaer

  Er det tid til en ferie, og du vil gerne spare penge? Måske er busferie den rigtige ferieform for dig, smut en tur til London, Paris, Berlin eller rejs til Spanien, Italien eller Frankrig på en længere tur. Hvad enten du vælger en kort eller længere tur er det vigtigt at kvaliteten af busturen er i orden og lever op til dine forventninger. Måske vælger du den billigste rejse, hvor i sidder tættere eller du tager på en 36-timers bustur, hvor det er vigtigt at benpladsen er lidt bedre og toiletterne på bussen fungerer. Hvordan håndterer bus-firmaet sikkerheden, dukker bussen overhovedet op (tro os, vi har prøvet at stå uden bus!) og er organisationen af rejsen i orden. Var buschaufføren flink og hjælpsom og hvordan håndterede man din bagage, var der plads i bussen og måske fri WI-FI? Alle de spørgsmål og sikkert også flere stiller vi os selv når vi planlægger busrejsen, læs andres oplevelser her, find svarene på denne side, hvor andre har skrevet om deres oplevelser, du kan også dele dine egne, meninger, oplevelser, klager, ros og ris. Del endelig dine oplevelser og læs andres.

  Hvor ofte sker det ikke at vi lige får en spontan ide om at rejse på ferie. Måske står vejrudsigten på regn og blæst når din længe ventede ferie er ved at dukke op og du havde planlagt at ligge i den lokale park med en bog og læse medens solen skinner fra en skyfri himmel. Vi smutter online og booker en sidste minuts ferie, og det er naturligvis ofte rigtig gode tilbud, men vi kan også lade os rive med fordi vi ikke vil gå glip af lige det helt rigtige sidste hotelværelse til spotpris eller den sidste flybillet til lavpris. Før du lader dig rive med, læs med her om udbyderne af sidste-minuts rejser. Hvad enten du leder efter en flybillet, en pakkerejse, en kort eller en lang rejse, læs med her, find anmeldelser og oplevelser delt af andre, der har brugt samme firma. Del også selv dine egne oplevelser så vi alle kan få de gode oplevelser vi fortjener.

  Hvem syntes ikke om et godt tilbud? Specielt når det tilbud er på lige den ferie du altid havde drømt om? Mange rejsebureauer udnytter muligheden for at sælge dig drømmen om den billige ferie, det vælter med tilbud på billige billetter, specielle tilbud, lave priser og fordelsrejser, men er det virkelig gode tilbud? Får du det for pengene du forventer eller er der bare et hav af skjulte omkostninger og ekstra regninger for alverdens ting du ikke havde forestillet dig? Billige ferier kan være rigtig gode ferier, vær sikker på du ikke spilder dine dyrebare feriedage på en dårlig ferie, læs anmeldelser, oplevelser, ris og ros fra andre brugere her på siden. Del også dine egne oplevelser til glæde for os alle.