DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Trip.com

  God kvalitet og troværdighed kan være svært at finde. Nogle gange kan det føles umuligt, at få fat på lige det man leder efter. Leder man efter rejses, så er der mange steder kan man kigge. Her kan Trip.com komme en til gode, eftersom de prøver at gøre rejseplanlægning nemmere.

  Om Trip.com

  Virksomheden har mange år til sit navn, eftersom det blev stiftet i 2003. Aktiv i mere end 200 lande og regioner, med mere end 1,4 millioner hoteller registreret. Trip.com er rejsefirma, som har haft mere end 400 millioner medlemmer. Derudover har de også fokus på at gøre planlægning nemmere. Overvejer du at bruge Trip.com? I dette tilfælde opfordrer vi dig til at tjekke deres et rejsefirma, for at se om det kan hjælpe dig med at planlægge rejser nemmere og hurtigere, så hele processen er mere effektiv.

  Produkter og tjenester

  Trip.com tilbyder mange rejsemuligheder. Ved at bruge deres tjenester de har til rådighed, lige så vel som at booke rejser. At lede efter en virksomhed der har nem planlægning af rejser som er til at stole på, er ikke ligefrem det nemmeste. Derudover kan det også være meget tidskrævende at planlægge en rejse, finde hotel og det at finde en ordentlig transportmulighed. Men her har Trip.com fokus på at gøre planlægning nemmere. Så hvis du har brug for en rejse der er nem at planlægge eller noget der kan give dig en spændende oplevelse, så kunne Trip.com være en god mulighed. Virksomheden har mange forskellige ting til rådighed, hoteller, fly og meget mere.

  Kundeservice og klager

  Har du nogle spørgsmål du gerne vil have svaret på? Man kan ofte have spørgsmål. Det kan være kompliceret at finde ud af hvem man skal spørge, lige så vel hvordan man skal formulere sit spørgsmål. For at kontakte kundeservice, så kan du bruge deres service chat på hjemmesiden. Hvis du hellere vil ringe til deres kundeservice kan du ringe til 80 83 04 70 døgnet rundt. Man kan også vælge at skrive en mail til deres kundeservice, ved at bruge deres kontaktform. Du har her muligheden for at kontakte deres support omkring deres hjemmeside eller i forhold til booking. Udover dette så har de også en FAQ side med ofte stillede spørgsmål, hvor du har mulighed for at få svar på dine spørgsmål.

  Anmeldelse

  Bruger du Trip.com eller har du gjort dette tidligere? Dette kan du vælge at skrive om. Du må have fokus på lige det du vil, så længe det er i forhold til Trip.com lige så vel som hvad de tilbyder. Hvis du skriver om din oplevelse, så kan andre mennesker se din anmeldelse, hvilket har mulighed for at hjælpe andre, eftersom dette kan hjælpe dem med at vurdere troværdigheden af Trip.com. Du kan vælge at skrive om flere ting. Hvordan er din oplevelse med deres produkter? Hvordan var responstiden på deres kundeservice? Hvad synes du om designet på hjemmesiden? Er der noget andet der har haft en effekt, på din erfaring med Trip.com? Så kan du også vælge at skrive om dette.

  Trip.com
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Trip.com

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Trip.com et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Trip.com I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Trip.com?

  Trip.com er for hovedparten aktiv I Rejser og Oplevelser, mere specifikt med Overnatninger, Flybilletter

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Trip.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.