DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Viator

  På globalt plan er oplevelsesindustrien en af de største brancher og rejsende verden over bruger milliarder af kroner på drømmeferier, oplevelsesrejser, bryllupsrejser, familieferier, udflugter, oplevelser og meget mere. Der er derfor et enormt udvalg af rejseselskaber og oplevelsesudbydere: nogle henvender sig til nicher, mens andre generelt tilbyder oplevelser af enhver form, til enhver smag.
  Det er derfor vigtigt, at man som rejsende sætter sig ind i, hvad de forskellige udbydere kan levere og garantere, så man kan være sikker på, at man ender med præcis dén oplevelse man leder efter. Her på siden kan du se anmeldelser af selskaber Viator for bedre at få indblik i, om dette er en virksomhed der er relevant for din fremtidige udflugt eller rejse.

  Om Viator

  Virksomheden, som er en del Tripadvisor, lover deres kunder oplevelser af høj kvalitet i både hjemlandet såvel som udlandet. På deres hjemmeside har de forslag til oplevelser i populære destinationer som New York, Dubai, Bali, Cancun og Rio de Janeiro samt mange flere. Deres sortiment indeholder over 345.000 oplevelser på globalt plan, 24-timers support, samt anmeldelser fra andre kunder, så man kan se andres mening omkring de forskellige oplevelser og attraktioner, før man vælger selv at bestille hos dem. Man kan desuden indtaste hvor man bor på deres hjemmeside, for at se en liste over spændende aktiviteter og oplevelser i omegnen, så man ikke skal rejse langt for at lave noget spændende.
  Derudover fokuserer Viator på fleksibilitet. Dette betyder, at man både kan booke, afbestille eller ændre sin bestilling i sidste øjeblik: det er helt gratis at afbestille, så længe man sørger for at gøre det mindst 24 timer i forvejen.

  Vitus Rejser - En verden af gode oplevelser i godt selskab

  Produkter og Services hos Viator

  På virksomhedens hjemmeside kan man indtaste en destination for at se deres lokale udvalg af oplevelser, attraktioner, udflugter og ture. De tilbyder en lang række forskellige kategorier såsom teater, kultur, krydstogt, workshops og spiseoplevelser samt mange andre. Man kan vælge at indtaste forskellige søgskriterier såsom datoer, hvorvidt tingene er børnevenlige, hvilket tidspunkt på dagen man ønsker oplevelsen og man kan altid se, hvor mange stjerner de pågældende resultater er blevet tildelt af andre kunder. Ønsker man helt private udflugter, er der også mulighed for at vælge denne slags ture.
  På deres hjemmeside kan man oprette en kundekonto, hvor man kan se kommende og forhenværende bestillinger, gemme favoritter og oplevelser man muligvis vil prøve på et senere tidspunkt, samt ændre og annullere bestillinger.

  Komplimenter, Klager og Tips til Viator

  Kunne du tænke dig at dele din oplevelse omrking Viator med andre potentielle kunder, så de kan træffe en informeret beslutning omkring deres udvalg af udflugter og services? Har du for nyligt bestilt en udflugt gennem virksomheden, eller er du tilbagevendende kunde hos dem? Hvad fik dig til at vælge Viator og ville du bestille din næste oplevelse gennem deres hjemmeside igen? Hjælp andre med at finde den perfekte oplevelsesudbyder til deres næste udflugt, ved at dele din mening om Viators prisniveau, serviceniveau, oplevelsesudbud og andet du synes kan være relevant for folk, der overvejer at booke en oplevelse via deres hjemmeside.

  Viator
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Viator

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Viator et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Viator I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Viator?

  Viator er for hovedparten aktiv I Rejser og Oplevelser, mere specifikt med Dagture og Aftenoplevelser

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Viator gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.