Flyhjaelp

Alle anmeldelser

Flyhjaelp

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Ekta

Ekta

0 anmeldelser

Uheld og uhensigtsmæssige hændelser er en del af livet som man ikke kan styre og derfor er forsikringstyper såsom indboforsikring...

Logo Find Forsikring

Find Forsikring

1 anmeldelser

Forsikringer er en fast del af dagligdagen for langt de fleste af os. Både hus, bil, indbo, husdyr samt meget andet kan og bør forsikr...

Logo Akademikernes A-kasse

Akademikernes A-kasse

1 anmeldelser

Idet Danmark er en velfærdsstat, er alle danskere berettigede til økonomisk hjælp, i tilfælde af arbejdsløshed. Der...

Logo Undo

Undo

4 anmeldelser

Vi bruger alle de ydelser, som Undo tilbyder. Forsikringer, men det er en jungle, og det er de færreste af os, som egentlig forstår, hv...

Flyhjaelp

Det hele begyndte med... en forsinkelse

Gode ​​ideer kommer ofte fra en ambition om at løse et problem på en ny og bedre måde.

Det samme gælder her.

Idéen til Flyhjaelp opstod, da Philips' daværende kæreste blev forsinket i syv timer på en tur til Tyrkiet i slutningen af ​​2013. Forsinkelsen ødelagde hele hendes første ferie, og efter EU-reglerne var hun berettiget til erstatning. Men da Phillip undersøgte mulighederne, opdagede han, hvor svært det kan være at få flyselskaberne til at betale. Der var en nem måde at få hjælp på, og han undrede sig: "Hvorfor kan du ikke bare ringe til nogen?"

Flyselskabers lommer
Philip er ikke typen, der giver op. Så han slog sig sammen med Gustav, som var jurastuderende på det tidspunkt. Gustav tog sin sag til de rette myndigheder, vandt sagen og sørgede for, at hun fik den kompensation, hun var berettiget til.

Fra da af gik tingene slag i slag. Snart kom der flere og flere henvendelser fra folk, der også havde problemer med deres fly. I dag er Gustav administrerende direktør for Flyhjaelp, og ja, resten er historie...

Siden har Flyhjælp overtaget 200 millioner kroner op af de store flyselskabers lommer og puttet dem i passagerernes lommer.

Økonomisk kompensation fra flyselskaber
Flyhjælp er en dansk virksomhed, der hjælper passagerer med at få økonomisk kompensation fra flyselskaber i tilfælde af flyforsinkelser, aflysninger og overbookinger. For mange kan det virke uoverskueligt at tage kampen op mod de store flyselskaber, som ofte ikke vil indrømme deres ansvar. Flyhjaelp's opgave er derfor at hjælpe rejsende med at få deres ret. Flyhjaelp har eksisteret siden 2014, og siden da har der kun været én retning - op!

I dag er de 35 medarbejdere, som hver dag hjælper tusindvis af passagerer fra hele Skandinavien med at stille deres erstatningskrav mod flyselskabet. Det har ført til, at Flyhjælp i 2020 har modtaget Gazelleprisen, anerkendt af Børsen, som symboliserer en virksomhed med rivende vækst. Derudover er Flyhjælp også nomineret til EY Entrepreneur Of The Year Award, verdens mest anerkendte konkurrence for vækstiværksættere, som anerkender de bedste vækstiværksættere i Danmark og på verdensplan.

Hurtigere kompensation 
Flyhjaelp sagsøger flyselskaber for at hjælpe dig med at få din kompensation hurtigere. De er eksperter inden for jura og ansvarlige for at kommunikere med flyselskaber, som ofte er uvillige til at betale kompensation.

Det har været deres erfaring, at de fleste flyselskaber gør det svært at få kompensation som privatperson. Oftest får du ikke svar, eller erstatningskravet bliver afvist på et forkert grundlag, så du skal i retten, hvilket ikke er overskueligt for dig som almindelig forbruger.

Hos Flyhjaelp sagsøger de derfor flyselskaberne (uden omkostninger for dig) så hurtigt som muligt i alle sager med et gyldigt krav i henhold til EU-forordning 261/2004, og sørger for, at de yder dig den bedste service og tager sig af alt besværet, så du kan læne sig tilbage og vente på, at pengene bliver udbetalt. Flyhjaelp holder dig opdateret i sagen, så du har mulighed for at forfølge den.

Din erfaring er vigtig
Hvad syntes du om Flyhjaelp? Fortæl os din mening ved at skrive en anmeldelse idag.