DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Euroflorist

  Euroflorist er en leverandør i Danmark og resten af verden, som du kan bruge til at sende blomster, vin og chokolade til din venner, familie eller partnere. Det er en tjeneste, der gør nemt at glæde andre eller vise, at du tænker på dem - ligegyldigt, hvad lejligheden end måtte være.

  Om Euroflorist

  Dette firma havde sin begyndelse tilbage i 1982 med det svenske firma Svensk Blomsterförmedling. Med så rig en historie, er de derfor kendte på markedet for buketter og blomster. I dag har de et netværk af ca. 54.000 forskellige blomsterbutikker i 12 lande. Det betyder et smukt og varieret sortiment for forbrugerne samt mere fleksible tjenester i forhold til levering, udbringning og bekvemmelighed. Desuden kan du gå ind på hjemmesidens side med inspiration, hvis du føler dig usikker på, hvilken type buket er passende.

  Dette er fordelene ved Euroflorist

  Varer og tjenester hos Euroflorist

  Som navnet måske antyder, så er Euroflorist først og fremmest et generelt firma, der fokuserer på at skabe hurtig og effektiv udbringning af blomsterbuketter til enhver lejlighed. Når du går ind på hjemmesiden, kan du finde bestsellere, men også vælge en speciel anledning som fx bryllup, begravelse, god bedring, nyfødt, fødselsdag og mange andre. Nå du først har valgt den type buket, du gerne vil have, skal du også forholde dig størrelse, leveringsdato og om, hvorvidt du vil tilføje kort eller gave i form af chokolade, vin, øl, bamser, vaser, lakrids, duftlys og andet.


  På grund af deres utrolig netværk kan du opnå mange fordele ved at bestille din billet gennem Euroflorist. De tilbyder mange forskellige betalingsmetoder til danske kunder som fx PayPal, MobilePay, VisaDankort og MasterCard, som skal være med til at gøre processen hurtig og smertefri. Når du så har bestilt, kan du vælge dato for levering - og de kan endda med garanti levere samme dag. Og det gælder ikke kun for Danmark - du kan få din buket leveret til andre europæiske lande som Finland, Sverige, Tyskland, Spanien og Schweiz, men også på den anden side af jorden i lande som Australien, Rusland, USA og Thailand.

  Kundeservice og klager

  Euroflorist opfordrer til, at man først prøver selv at finde svar ved at klikke på den lilla knap med ordet HJÆLP på via hjemmesiden. Her popper der nemlig et vindue frem, der introducerer dig til de mest stillede spørgsmål. Hvis du ikke finder dig svar her, kan du trykke på knappen Kontakt os, og du vil blive bedt om at vælge e-mail eller telefon. Hvis du klikker e-mail, får du en formular op, du skal udfylde. Ellers kan du kontakte deres kundeservice via telefon på (+45) 47 10 05 50. De advarer dog mod, at der kan være ekstra ventid på helligdage eller andre specielle anledninger som mors dag, jul osv.

  Anmeldelse af Euroflorist

  Vi vil gerne høre, hvilke erfaring du eventuelt har gjort dig med Euroflorist og dets tjenester. Det er med til at sikre, at service forbliver høj, og at andre derhjemme kan få en bedre indsigt i, hvilken slags firma Euroflorist er, og hvad man kan forvente, hvis man foretager et køb på siden. Del meget gerne din oplevelse i kommentarfeltet til glæde for flere.

  Euroflorist
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (2)

  3
  50% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  5
  Service
  rating
  2
  Pris
  rating
  3
  Levering
  rating
  2

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  IKKE ANBEFALELSESVÆRDIGT.....

  Absolut IKKE anbefalesværdigt..
  9. april 2020, fødselsdag, en ualmindelig kedelig buket, uden kort, champagne og chokolade som bestilt...
  Euroflorist kompenserede dagen efter med en ny buket og champagne..

  OG så f. igen her på Mors dag..
  Bestilt en buket til 500, plus 2 flasker champagne og chokolade.. Pris trukket fra min konto 925,00..
  EN kedelig buket, uden champagne og chokolade ankom klokken 24:00 i nat, 2 dage forsinket, uden nogen form for info..

  Da jeg kan se flere er yderst skuffede over Euroflorist, har jeg anmeldt Euroflorist til Nævnenes Hus, Forbrugerklagenævnet..

  "Danmark er det forbrugerombudsmanden, der fører tilsyn med overholdelse af markedsføringslovgivningen. Alternativt kan du også søge rådgivning hos Forbrugerrådet TÆNK."

  At snyde og vildlede os forbrugere er direkte ulovligt..

  Havde lovet via mail ikke at skrive anmeldelse, men da Euroflorist ignorere mine mail er det hermed gjort...

  Af: Jane 13-05-2020
  nhqvouciws08-11-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Nej
  2
  rating

  Upålidelig

  Mors dag:
  Leverer på trappesten hos mine forældre, uden at banke på eller give besked herom.

  Trækker penge for levering til denne husstand uden levering eller besked om at leveringen ikke finder sted i dag alligevel.

  Af: Flemming 10-05-2020
  yenryorsqz08-11-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Ja
  4
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Euroflorist

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Euroflorist et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Euroflorist I gennemsnit. De modtog følgende 3 ud af 10 med 50% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Euroflorist?

  Euroflorist er for hovedparten aktiv I Generelt, mere specifikt med Blomsterhandlere

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Euroflorist gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.