DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser GlobalTools

  E-Mærketnetshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.

  Om Globaltools ApS

  Moderne internetbutik, bygget på gode, solide købmandsværdier. Globaltools ApS har adresse i Støvring, startet i 2010 som enkeltmandsvirksomhed og vokset sig til ApS i 2014. Virksomheden beskæftiger sig med værktøj og har specialiseret sig i dette felt.

  Mål nemt og smart med disse gode råd

  Varer og services fra Globaltools ApS

  Dette er en side, der leverer dig mere end blot værktøj, det er en side, der rådgiver, vejleder og lader brugerne stille åbne spørgsmål på siden, der besvares til gavn for andre kunder. Det betyder du kan finde utrolig meget information om produkterne og derfor undgår at få købt noget der ikke var det du havde brug for, sker det alligevel har du 30 dages fuld returret. Værktøjet er logisk delt op i kategorier og du finder nemt det du skal bruge samtidig med, at du har muligheden for at udsøge dig netop det værktøj i kategorien, der bedst opfylder dine behov. Trods alt vil vi helst ikke stå med en kæmpe slagboremaskine, hvis vi bare skal bore et lille hul i væggen til billedet af mormor da hun var ung. Går du f.eks ind i kategorien Værktøj, finder du en smart opdeling i; Håndværktøj, Topnøglesæt, Værktøjsvogne og kasser, Skærende værktøj, måleværktøj, værksteds-indretning, Belysning, El-artikler,Murer værktøj,Snedker værktøj og Maler værktøj. Nemt og overskuelilgt og sådan er alle kategorier opdelt, logisk og enkelt. Samtidig kan du sortere dine søgninger og vælge at se de mest populære eller efter pris.
  Finder du ikke, hvad du søger opfordrer Globaltoolsdig til at skrive til kundeservice, de fortæller at de har mulighed for at skaffe dig det meste værktøj. Du kan derfor stoppe med at lede videre og glæde dig over, at du har fundet en leverandør af værktøj, der ikke bare er prisstærke men også dækker dine behov og tilmed strækker sig langt for at nå hele vejen rundt om emnet, også når det du søger måske ikke er det mest solgte værktøj. Virksomheden fører et imponerende udvalg i Maskiner, alt fra Rundsave og Pressemaskiner til Båndsave og Drejebænke. Special udstyr på højeste niveau, det man har brug for når man producerer specialiserede varer til sine kunder inden for alle mulige forskellige fagområder. Her finder du også Generatorer, der uden tvivl er en vare vi kommer til at se mere og mere til, der er ikke nogen, der har råd til stilstand i for-bindelse med et el-nedbrud, hvad enten det el-nedbrud skyldes en fejl på el-nettet eller en fejl internt i virk-somheden, følsomme apparater og frostanlæg kan naturligvis ikke stå ubeskyttet hen, nødstrømsgeneratorer er blevet en vigtig del af vores virksomheds risiko minimerings politik. Når du bestiller hos Globaltools kommer du til en rigtig smart og overskuelig side, hvor du kan se præcis, hvad du har købt, udspecificeret moms, og på en og samme side kan du indtaste alle oplysninger, der er relevante, det vil sige din fakturerings- og leverings adresse, dine betalings oplysninger, og her har du naturligvis flere valg, du kan betale med dit Dankort eller Visa-Dankort, MobilePay, Internationale betalingskort, ved Faktura med kredit eller med PayPal, bank-overførsel eller hvis du indkøber for det offentlige med EAN. Du vælger også om du vil afhente varen selv i Støvring eller have varen sendt.

  Kundeservice hos Globaltools ApS

  Globaltools står til rådighed med et helt team af medarbejdere i kundeservice du finder mere information her, du kan både ringe eller skrive og henvendelser lover de bliver besvaret så hurtigt som muligt.

  Erfaringer med Globaltools

  Hvis du har handlet hos Globaltools hører vi gerne dine erfaringer i en anmeldelse, tak.

  GlobalTools
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om GlobalTools

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er GlobalTools et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af GlobalTools I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette GlobalTools?

  GlobalTools er for hovedparten aktiv I Netbutikker, mere specifikt med Sport & Udendørs Aktiviteter, Elektronik

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van GlobalTools gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.